Canim onu ilk biraktigimda ben de kötü oldum otobüse.bindigi an hickiriklar icindeydim .iki gün sora kendime geldim , toparlanmak zorundayız, zaman su gibi akıyor, inan bana su gibi.Yeter ki kendini kapali bir yere hicbirseyle uğraşmadan koyma .Devamli meşgul ol .Garanti veriyorum zaman su gibi gececek
özellikler botların ayakları vurmaması içi bişeylerden bahsediliyordu ama 100 sayfayı geçmiş bulamam diye tekrardan sorayım dedim
Canim onu ilk biraktigimda ben de kötü oldum otobüse.bindigi an hickiriklar icindeydim .iki gün sora kendime geldim , toparlanmak zorundayız, zaman su gibi akıyor, inan bana su gibi.Yeter ki kendini kapali bir yere hicbirseyle uğraşmadan koyma .Devamli meşgul ol .Garanti veriyorum zaman su gibi gececek
Kendmizi cok uzersek zaman gecmez ,sabirli olun kızlar, önümüzdeki engeller kalkıyor, er ya da geç zaten olacaktı bu durum .
Dua edip o gelene kadar kendimizi hazirlicaz ,mecburuz buna.Degistiremeyecegimiz seyleri kabul etmemiz lazim
vallahı kötüyüm sabah beri ağlıyorum gözüm şişti ya uzun donem olsaydı dıye avutuyorum kendımı ama konusabılcezmı haber alabılcemmı hıcbısey bılmıyorum rabbım sualar seller gıbı gecmesını nasıp etsın hepimiz ıcın sağolun kızlar destegınız ıcın...
Bende kac gündür aglicam aglicam bi türlü aglayamadim. Aglasamda rahatlasam diodum. Dün agladim sonunda rahatladim.
Evet haklisin bnnu kendimizi üzersek gecmez. Ya sanirim bu belirsizlik üzio belki de korkutio bizleri. Haber alcakmiyiz görüsebilcekmiyiz felan. Askerlik basladikdan sonra hersey daha belli oldukdan sonra rahatlayacagiz sanirim :)
bu arada seninkisi gebzede mi yaşıyor yoksa başka bir şehirde mi? Bi de haftaya hangi gün gidecegi belli mi?
muhakkak oyalamam lazım kızlar acemıdeyken dısarı cıkarmazlar dımı onu gorebılme ımkanım olurmu yemın torenı falan ne zaman olur ki
Tabanlik denildi ona bir de mantar kremi
valla bızde aldık ama bnmkı kullanmadı gerek yok rahat dedı bot bı ara koydu sonrada işe bıle yaramıo dedı attı :) silikon tabanlık
Aynen oyle kelebek içimi okudun :)Bende kac gündür aglicam aglicam bi türlü aglayamadim. Aglasamda rahatlasam diodum. Dün agladim sonunda rahatladim.
Evet haklisin bnnu kendimizi üzersek gecmez. Ya sanirim bu belirsizlik üzio belki de korkutio bizleri. Haber alcakmiyiz görüsebilcekmiyiz felan. Askerlik basladikdan sonra hersey daha belli oldukdan sonra rahatlayacagiz sanirim :)
sağol canım :):26::26:tabanlık var canım bide vatka :)
anam o neeeeeeeeeeee çok güzelmişşşşş ben bunlarla doydum bile
Canım bozma moralini geçecek bir şekilde. Ben alışığım uzak kalmaya ama zırt pırt ararım böyle canım sıkılınca şimdi onu yapamayacam o yüzden bende korkuyorum nolcak diye. Uyuz diyom oh rahatlayacan aramalarımdan kurtulacan diye ama
Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalımabowww kolay gelsinnn
Çikolatalı cupcakeKizlar merhabaa :)
Mutiiii şubat 5 de gidecek aslerim Allahin izniyle , a o nedir enfes gözüküyor canım çekti: ) ellerine sağlık
salı akşamı 4 ünde gidiyor 5 inde teslim ama şafak zaten 3 ünde atmaya başlıyor diye biliyorum canım
4 ünün gecesi çıkacak yani 5i olmuş olacak saat 13e kadar teslim olması gerekiyormuş
4şubatta malesef
Selam kızlar, bugün son kez görüştük sevgilimle, ama hiç de öyle son psikolojisinde değildik :)
Bu arada biz hala bilmiyoruz tam olarak hangi gün gideceğini
Bi de ne alsak diye soranlar olmuş, ben kişisel hijyen ve bakım malzemelerini aldım, ona süpriz yapıp, çok hoşuna gitti :)
Ben;
Sabun, banyo seti (lif, kese, ponza taşı), tirnak makasi, küçük yüz havlusu, pudra, vatka, kulak tikaci, el-yüz kremi, dudak balmi, ayak kremi, siyah çorap, boyundan askılı cüzdan aldım :)
bunları ona verdiğimdeki saskinligi ve mutlulugu görmek çok güzeldi :) aşkım annem bile beni bu kadar ince detayına kadar düşünmez dedi :) ben de çok mutlu oldum :)
Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız :3
Başlamazsa bitmiyor içinizi ferah tutun.
canım beni de ekle :) önümüz deki hafta gidiyor benimki de :)
Ayyy ne güzel olmuş, ne güzel söylemiş
Canım son engeller bunlar başlasın ki bitsin bir an önce, ben 2 aya yakın bir süre olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ama çok rahatım
Hatta başlasın istiyorum hemen. Bitsin şu askerlik aradan çıksın
Eheh afiyet olsunn
Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalım
Çikolatalı cupcake
Ben çok seviyorum pasta yapmayı yaa
Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız
Başlamazsa bitmiyor içinizi ferah tutun.
bence 3 ünde başlat çünkü 3 ünden itibaren asker sayılacaklar o zaman şafakları başlayacakk
he tamam anladım :)Zaten şafak yazmıycam herkes sayaçlarını ekler tahminimce. Şubat girince eklerim listeye Şubat'ta gidenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?