- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bizim ikiside Tekirdağ askerlerimizin ilk yeri de aynı :) önce biz tanışalım sonra askerlerimizide tanıştıralım :)
Uzun donem olsaydi ustasi nersi bilmeyecektik ve kendi eliyle sececekti herseyi kendi yapmis olacakti ama bu sekilde bilgisayar ayarladi. Carsi izni bile olmayan biyerde 4ay dusundukce ben bunaliyorum
Uzun donem olsaydi ustasi nersi bilmeyecektik ve kendi eliyle sececekti herseyi kendi yapmis olacakti ama bu sekilde bilgisayar ayarladi. Carsi izni bile olmayan biyerde 4ay dusundukce ben bunaliyorum
Günaydıın.
öyle düşünme canım orda psikolojjik olarak daha rahat bir askerlik geçirebilir.bu arada sen eskişehirdeydin değilmi?
uzun donemler ustalgını kendisi seçmiyor ki canımhepsini bilgisayar hallediyo.
Günaydın Mutiiiimm
Günaydınnn canımmm :)
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim
Nasılsınız ballı pancakelerim?
Ballı pancake demişken, yarın sabah yapayım bari canım çekti
Ayy nasıl yoruldumm annemle kapsamlı ev temizliği yapıyoruz, duvarlar camlar kapılar dolaplar falan canım çıktı
Bana da ıslak kek yapar mısın:) kolay gelsin canım niye o kadar dip temizliğe girdiniz ki :)
Tabi ki yaparım istediğin ıslak kek olsun senin
Anneme bazen gelirler böyleBoyun fıtığı da var o yüzden yorucu olanları ben yapmalıyım, yapmazsam kendisi yapıyor çünkü fıtık falan dinlemiyor
Teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık
Annemde bana bir şey yaptırmaz sağolsunsen git işine,dersine bak falan der iyi yapıyorsun canım yardım etmekle
Elimde çikolatalı cupcake var
Afiyet olsun, Islak kekini de yakında yapacağım söz, fotoğraflarla doyacaksın
off cok moralım bozuk napıcam ben nasıl gecıcek zaman nasıl dayanıcam askerımı beklerken kafayı yemem ıns kısa donem ama hıc ayrı kalmadıkkı
off cok moralım bozuk napıcam ben nasıl gecıcek zaman nasıl dayanıcam askerımı beklerken kafayı yemem ıns kısa donem ama hıc ayrı kalmadıkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?