354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bizim ikiside Tekirdağ askerlerimizin ilk yeri de aynı :) önce biz tanışalım sonra askerlerimizide tanıştıralım :)

bu arada seninkisi gebzede mi yaşıyor yoksa başka bir şehirde mi? Bi de haftaya hangi gün gidecegi belli mi?

Uzun donem olsaydi ustasi nersi bilmeyecektik ve kendi eliyle sececekti herseyi kendi yapmis olacakti ama bu sekilde bilgisayar ayarladi. Carsi izni bile olmayan biyerde 4ay dusundukce ben bunaliyorum

uzun donemler ustalgını kendisi seçmiyor ki canım hepsini bilgisayar hallediyo.

Uzun donem olsaydi ustasi nersi bilmeyecektik ve kendi eliyle sececekti herseyi kendi yapmis olacakti ama bu sekilde bilgisayar ayarladi. Carsi izni bile olmayan biyerde 4ay dusundukce ben bunaliyorum

öyle düşünme canım orda psikolojjik olarak daha rahat bir askerlik geçirebilir.bu arada sen eskişehirdeydin değilmi?

öyle düşünme canım orda psikolojjik olarak daha rahat bir askerlik geçirebilir.bu arada sen eskişehirdeydin değilmi?

Hem evet gokhanın kuzeni şırnakta mesela bitirdi o da askerliği, çocuk gayet rahat inan cep telefonu elinden düşmez hep face'dedir durmadan izin aldı geldi hep burdaydı. hiç şikayetini duymadım.

Bana da ıslak kek yapar mısın :) kolay gelsin canım niye o kadar dip temizliğe girdiniz ki :)

Bana da ıslak kek yapar mısın :) kolay gelsin canım niye o kadar dip temizliğe girdiniz ki :)

Tabi ki yaparım istediğin ıslak kek olsun senin
Anneme bazen gelirler böyle Boyun fıtığı da var o yüzden yorucu olanları ben yapmalıyım, yapmazsam kendisi yapıyor çünkü fıtık falan dinlemiyor

Tabi ki yaparım istediğin ıslak kek olsun senin
Anneme bazen gelirler böyle Boyun fıtığı da var o yüzden yorucu olanları ben yapmalıyım, yapmazsam kendisi yapıyor çünkü fıtık falan dinlemiyor

Teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık
Annemde bana bir şey yaptırmaz sağolsun sen git işine,dersine bak falan der iyi yapıyorsun canım yardım etmekle

Teşekkür ederim şimdiden ellerine sağlık
Annemde bana bir şey yaptırmaz sağolsun sen git işine,dersine bak falan der iyi yapıyorsun canım yardım etmekle

Elimde çikolatalı cupcake var
Afiyet olsun, Islak kekini de yakında yapacağım söz, fotoğraflarla doyacaksın

Eklentiler

• $1003398_585402344875729_172651861_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 29
off cok moralım bozuk napıcam ben nasıl gecıcek zaman nasıl dayanıcam askerımı beklerken kafayı yemem ıns kısa donem ama hıc ayrı kalmadıkkı

Elimde çikolatalı cupcake var
Afiyet olsun, Islak kekini de yakında yapacağım söz, fotoğraflarla doyacaksın

anam o neeeeeeeeeeee çok güzelmişşşşş ben bunlarla doydum bile

off cok moralım bozuk napıcam ben nasıl gecıcek zaman nasıl dayanıcam askerımı beklerken kafayı yemem ıns kısa donem ama hıc ayrı kalmadıkkı

Canım bozma moralini geçecek bir şekilde. Ben alışığım uzak kalmaya ama zırt pırt ararım böyle canım sıkılınca şimdi onu yapamayacam o yüzden bende korkuyorum nolcak diye. Uyuz diyom oh rahatlayacan aramalarımdan kurtulacan diye ama

Kizlar merhabaa :)

Mutiiii şubat 5 de gidecek aslerim Allahin izniyle , a o nedir enfes gözüküyor canım çekti: ) ellerine sağlık

Canım bozma moralini , devamli kendini meşgul edecek şeylerle ilgilen , uğraş, boş zamanın olmasin , oturup düşünüp uzulmeye fırsat yaratma ,bir sure sonra da alisirsin yoğun tempoya, tabiki ozlersin tabiki üzülürsün, bunlari hepimiz yasicaz kaçış yok :) ama çok yipranmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…