• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sevgilim canımm.. öyle sabır sabır başka diyecek birşey yok..:)

Biz buraya inşallah tezkere aldıkları istemeye geldikleri nisanimizi dugunumuzu hatta bebislerimizi bile yazcaz hep umutlu olalım sayili gun gecer derler ya belli olmasaydi benim dedem 4yil askerlik yapmis gelde kafayi yeme :27:

Biz buraya inşallah tezkere aldıkları istemeye geldikleri nisanimizi dugunumuzu hatta bebislerimizi bile yazcaz hep umutlu olalım sayili gun gecer derler ya belli olmasaydi benim dedem 4yil askerlik yapmis gelde kafayi yeme :27:
aynen 4 yıl ne yaa şükür halimizeeee:nazar::nazar::1:

İnşalaaah canım benim :16:

Kizlarrr guldurdunuz beni yaaa :))) kafamda kulaklik o simdi askeri caliyomusum falan ahaha.. evet insallah hersryi paylasacagiz burda. Severim ben sicak kanli insanlari :)

9 gun yaZmssin ya kalbim birden hizli hizli atmaya basldi mutiiii :)))) ya bu arada smile yapamiyorum suan cok uyuz oldum :D

Back