bende 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim aöf işletme son sınıfım 2 dersim var ve bende aynen bu hafta derslere falan bakamıyorumbende kalıcam büyük ihtimal bu arada birde çalışıyorum.Memnun oldum :)
Teşekkürler :) bende 22.5 yaşındayımaöf edebiyat okuyorum 4.sınıfım ama galiba önümüzde ki yıl da 4.sınıf olurum bu stres altında sınavlara çalışamadım askerim teskere alırken daha ben diploma alamamış olurum heralde onu bi yollayayım kendi derdime yanıcam :18:
Hayııırrr yazmaoluyorum ya bide bekleyen kızların topiğine girdim daha daha stres oldum
Bende çok memnun oldum yalnız olmadığıma :) Biz de düğün planı yaparken çıktı bu askerlik biz bu senede tecili var diye evleniriz seneye gider artık diyorduk ama her şerde bir hayır var gerçekten şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış. Allah size bizden bin kat fazla sabır versin. Bende 3 ay öncesine kadar çalışıyordum ama son senem diploma notumu yükselteyim diye işten ayrıldım o da boşa gitti
biz de heyecanla 24 ocağı bekliyoruz, beni de aranıza alın :)
merhaba hoşgeldin aramıza :) tanışalım hadievlimisin nişanlımısın
merhaba, hoşbuldum :)
henüz sadece "sevgili"yim :)
allah tamamına erdirsinne diyelim iş okul yaş neler yapıyorsun :)
Ah gideni değil de kalanı boğar ayrılık, yanar dağlar kadar,
Yalnızlıktır yoldaşın artık mevsim hep sonbahar...
Ben ağlamamaya karar vermiştim gülerek uğurlayacaktım radyoda ki bu parça dağıttı resmen beni. Yanıma da gelemedi zaten başka şehirden gidiyor yola çıkmadan arayacak ne yapacağım ben ne diyeceğimDaha öncede hazırladık kendimizi ama bu noktaya gelmemiştik. İlk öğrendiğimizde günlerce ağladım ama geçen zamanda alıştık sanmıştım hele bugün Amasya çıkmasıyla daha çok rahatlamıştık. Yani ben öyle sanıyordum helalleşmek gerekir diyorlar ben konuşamam öyle ne zor bir durummuş bu boğazım düğüm düğüm telefonda konuşmaya halim yok iyi ki gelememiş görsem hiç dayanamazdım. Biter mi acaba bu gün hayatımın en zor günlerinden biri sabah ne kadar iyiydim ne oldu bana
biz de heyecanla 24 ocağı bekliyoruz, beni de aranıza alın :)
merhaba, hoşbuldum :)
henüz sadece "sevgili"yim :)
amiiiin :)
27 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. sevgilimin bi an önce askere gidip sağsalim gelmesini, ve resmi aşamalara geçmeyi istiyorum :)
Ah gideni değil de kalanı boğar ayrılık, yanar dağlar kadar,
Ben ağlamamaya karar vermiştim gülerek uğurlayacaktım radyoda ki bu parça dağıttı resmen beni. Yanıma da gelemedi zaten başka şehirden gidiyor yola çıkmadan arayacak ne yapacağım ben ne diyeceğimDaha öncede hazırladık kendimizi ama bu noktaya gelmemiştik. İlk öğrendiğimizde günlerce ağladım ama geçen zamanda alıştık sanmıştım hele bugün Amasya çıkmasıyla daha çok rahatlamıştık. Yani ben öyle sanıyordum helalleşmek gerekir diyorlar ben konuşamam öyle ne zor bir durummuş bu boğazım düğüm düğüm telefonda konuşmaya halim yok iyi ki gelememiş görsem hiç dayanamazdım. Biter mi acaba bu gün hayatımın en zor günlerinden biri sabah ne kadar iyiydim ne oldu bana
düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
her sabah telefonla rayarak uyandırırdı beni,
günde milyon kez mesajlaşır, konuşurduk,
gece sesimizi duymadan asla uyumazdık,
her haftasonunu beraber geçirirdik...
tüm bunları artık yapamayacak olmak, sabahları onsuz uyanacak, geceleri sesini duymadan uyumaya çalışacak olmak, sesine, yüzüne, kokusuna hasret kalacak olmak...
nasıl geçecek bakalım zaman
Aramıza hosgeldin alira.ben pembe 24 yasindayim.Allah sabir versin inşallah hep beraber en guzel sekilde gecrcez bu donemi bununla birlikte sen boyle sözleri yazarsan hepmiz cesme gibi olcaz memleketi sel gotrcekAh gideni değil de kalanı boğar ayrılık, yanar dağlar kadar,
hiç ayrılık yaşamadık şimdiye kadar, o yüzden onsuz bir "168" gün düşünmek çok zor geliyor
hiç ayrılık yaşamadık şimdiye kadar, o yüzden onsuz bir "168" gün düşünmek çok zor geliyor
Aynı dertten müzdaribim bende kızlar hepimize sabır diliyorumm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?