354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bende çok memnun oldum yalnız olmadığıma :) Biz de düğün planı yaparken çıktı bu askerlik biz bu senede tecili var diye evleniriz seneye gider artık diyorduk ama her şerde bir hayır var gerçekten şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış. Allah size bizden bin kat fazla sabır versin. Bende 3 ay öncesine kadar çalışıyordum ama son senem diploma notumu yükselteyim diye işten ayrıldım o da boşa gitti

Memnun oldum ALiRa
İyi beklerken çalışırsın işte

Hayııırrr yazma oluyorum ya bide bekleyen kızların topiğine girdim daha daha stres oldum

Tamam tamam yazmıyorum

biz de heyecanla 24 ocağı bekliyoruz, beni de aranıza alın :)

Rabbim hepimize sabırlar versin inşallah benim işte tek avantajım gidip evci iznine çıkarmak olucak inşallah yakın bir yer olurda sık sık gider evci çıkarır 2 güde olsa beraber oluruz :) hayırlısı ya dersler kalcak seneye herhalde

allah tamamına erdirsin ne diyelim iş okul yaş neler yapıyorsun :)

amiiiin :)

27 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. sevgilimin bi an önce askere gidip sağsalim gelmesini, ve resmi aşamalara geçmeyi istiyorum :)

Ah gideni değil de kalanı boğar ayrılık, yanar dağlar kadar,
Yalnızlıktır yoldaşın artık mevsim hep sonbahar...

Ben ağlamamaya karar vermiştim gülerek uğurlayacaktım radyoda ki bu parça dağıttı resmen beni. Yanıma da gelemedi zaten başka şehirden gidiyor yola çıkmadan arayacak ne yapacağım ben ne diyeceğim Daha öncede hazırladık kendimizi ama bu noktaya gelmemiştik. İlk öğrendiğimizde günlerce ağladım ama geçen zamanda alıştık sanmıştım hele bugün Amasya çıkmasıyla daha çok rahatlamıştık. Yani ben öyle sanıyordum helalleşmek gerekir diyorlar ben konuşamam öyle ne zor bir durummuş bu boğazım düğüm düğüm telefonda konuşmaya halim yok iyi ki gelememiş görsem hiç dayanamazdım. Biter mi acaba bu gün hayatımın en zor günlerinden biri sabah ne kadar iyiydim ne oldu bana

Alira merhaba bende nida hosgeldin aramiza:) yanliz degilsin bnde uzun donem brklyecegim :)

canıııım yazdıkların beni bile öyle etkiledi ki sadece dua et canım la havle vela kuvvete illa billahil aliyül aziym de sürekli birde hasbinallahü ve nimel vekil rabbim sabrını vericektir canım Başka ayrılık göstermesin allahım can sağlığı versinde gelsinler sağsalim

düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum

her sabah telefonla rayarak uyandırırdı beni,

günde milyon kez mesajlaşır, konuşurduk,

gece sesimizi duymadan asla uyumazdık,

her haftasonunu beraber geçirirdik...

tüm bunları artık yapamayacak olmak, sabahları onsuz uyanacak, geceleri sesini duymadan uyumaya çalışacak olmak, sesine, yüzüne, kokusuna hasret kalacak olmak...

nasıl geçecek bakalım zaman

biz de heyecanla 24 ocağı bekliyoruz, beni de aranıza alın :)

merhaba, hoşbuldum :)

henüz sadece "sevgili"yim :)

amiiiin :)

27 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. sevgilimin bi an önce askere gidip sağsalim gelmesini, ve resmi aşamalara geçmeyi istiyorum :)

Hoşgeldin öğretmenim
Ben de muti

Oyy kuzum şarkı müthiş
Geçecek hepsi. Şafak Doğan Güneş olacak. Sabır sadece. İsyan etmeden sabır lütfen.

Zor olacak ama geçecek. Kızlar Allah korusun başlarına bi iş gelmiyor lütfen olumlu olun biraz. Gerekirse ağlayalım ama geçecek gidecek bunun bilinciyle. Bi bakarsınız düğün günümüzü yazıyoruz

hiç ayrılık yaşamadık şimdiye kadar, o yüzden onsuz bir "168" gün düşünmek çok zor geliyor

Aramıza hosgeldin alira.ben pembe 24 yasindayim.Allah sabir versin inşallah hep beraber en guzel sekilde gecrcez bu donemi bununla birlikte sen boyle sözleri yazarsan hepmiz cesme gibi olcaz memleketi sel gotrcek olumlu dusun geçici bi durum bu kötü bi hastalık değil tamamen ayrılık değil kaza bela değil Allah korusun. gecicek inşallah ilerde hatirlicaz ve ne çabuk geçmiş o günler dicez inşallah

hiç ayrılık yaşamadık şimdiye kadar, o yüzden onsuz bir "168" gün düşünmek çok zor geliyor

Seni çok iyi anlıyorum. Bzi de yaşamadık hiç Evlerimizin arası sadece 8 dakika yürüyerek
Her gün, olmazsa 2 günde bir muhakkak görüşürüz. Eğer 2 gün üst üste görüşmezsek aylardır görüşmüyor gibi oluruz hatta krizlere gireriz Çok zor olacak ama bitince tüm günler bizim olacak. Acısını çıkaracağım onsuz geçen 168 günün. Ve elini rahatça tutup gezemediğim 5 yılın
Aman biri görür diye sevgilimle el ele gezdiğim günleri toplasam 2 ay etmez. Gizli saklı o da. Bi nişanlanayım Allah'ın izniyle
Hep birlikte birbirimize destek olacağız bu günlerde insallah
Mesela şu an Nida bana terapi yapıyor ben de seni rahatlatmaya çalışıyorum :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…