• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar ya başka evli olarak beklicek kimse yokmu tekmiyim ben eş olarak böööö :5:

yaaa kızlarrrr kasımda sevdiklerini yollayan kızların topiğine girdim :( ama sanırım kötü yaptım :( ufff zor geçicek çok zor geçicek Rabbim sabrını sen ver hepimize amin :50:

mutella ya bide saate dökmüşsün ufff açıklanınca hemen yazalım kızlar buraya hepimiz şafak 168 den başlıyor :(

Canımm :16:
Lütfen stres olma, olsan da bi faydası yok. Ne yapalım başa gelen çekilir. Hemen yazacağız tabi ki belki aynı yerlere düşen olur :52:
Son kaç saat yazayım mı? :1:

hesaplayamıyorum ben!
Kaç saat kaldı yahuu :1:

Son düzenleme:
Merhaba galiba artık burdayım askerimi bu gece gönderiyorum Amasya ya. Bu sabah öğrendik gece stresle dolaşırken bu sayfayı buldum üye oldum ama aktifleşmesi zaman aldığı için yazamadım tabi o arada o stresi atlatmış olduk darısı sizlerin başına :16:

Merhaba galiba artık burdayım askerimi bu gece gönderiyorum Amasya ya. Bu sabah öğrendik gece stresle dolaşırken bu sayfayı buldum üye oldum ama aktifleşmesi zaman aldığı için yazamadım tabi o arada o stresi atlatmış olduk darısı sizlerin başına :16:

ALiRa Hoşgeldin aramıza canımm :16:
Allah kavuştursun şimdiden, usta birliği de belli oldu mu canım? Uzun dönem sanırım hayırlı olsun. Çabucak geçer inşallah :16:

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği):124:

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

Bizlerin yerlerimizi öğrenmemize son 3 GÜN
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Saatleri yanlış yazıyorum hesaplayamıyorum kızlar :1: Bakmayın siz atmasyon benim saatler :1:

ALiRa Hoşgeldin aramıza canımm :16:
Allah kavuştursun şimdiden, usta birliği de belli oldu mu canım? Uzun dönem sanırım hayırlı olsun. Çabucak geçer inşallah :16:

Hoşbuldum Teşekkür ederim hepimizi Allah kavuştursun. Evet bize yedek subaylık düştü kısa dönem çıkmadı şansımıza. Usta birliğini öğrenmek için epey zaman var galiba :)

Hoşbuldum Teşekkür ederim hepimizi Allah kavuştursun. Evet bize yedek subaylık düştü kısa dönem çıkmadı şansımıza. Usta birliğini öğrenmek için epey zaman var galiba :)

Belli oldu mu yedek subaylar?
Ay hemen bakmam lazım :53:

Evet ölüyordum nerdeyse :1:
İnşallah yedek subay olmaz yaa :31:

Çok özür dilerim o heycanı biz kasımdan beri yaşıyoruz gerçekten kusura bakmayın. Tecilde sorun çıktı kaçak durumuna düştü benim askerim şubeden de yer yok diye alaya gönderemediler sürekli ertelediler haftada 3gün şubeye gidiyordu yarın gönderirler diye kaç kez vedalaştığımız oldu ama bugüne kadar geldi dün çok şükür aldılar sıra gelmediği için sülüsü bu sabah aldı yani bundan dolayı biz erken öğrendik ama sizlerle aynı döneme denk geldiği için buraya yazdım ben yoksa durumumuz farklı :)

Çok özür dilerim o heycanı biz kasımdan beri yaşıyoruz gerçekten kusura bakmayın. Tecilde sorun çıktı kaçak durumuna düştü benim askerim şubeden de yer yok diye alaya gönderemediler sürekli ertelediler haftada 3gün şubeye gidiyordu yarın gönderirler diye kaç kez vedalaştığımız oldu ama bugüne kadar geldi dün çok şükür aldılar sıra gelmediği için sülüsü bu sabah aldı yani bundan dolayı biz erken öğrendik ama sizlerle aynı döneme denk geldiği için buraya yazdım ben yoksa durumumuz farklı :)

Anladım :1:
Yok ya problem değil ne olcak :1:
Hayırlı uğurlu olsun o zaman, tekrar hoşgeldin aramıza. Tanışalım ben muti, 21 buçuk yaşındayım sosyoloji okuyorum 4. sınıfım. Askerliğimizin açıklanmasını bekliyoruz işte :31:
:124:

Anladım :1:
Yok ya problem değil ne olcak :1:
Hayırlı uğurlu olsun o zaman, tekrar hoşgeldin aramıza. Tanışalım ben muti, 21 buçuk yaşındayım sosyoloji okuyorum 4. sınıfım. Askerliğimizin açıklanmasını bekliyoruz işte :31:
:124:

Teşekkürler :) bende 22.5 yaşındayım :1: aöf edebiyat okuyorum 4.sınıfım ama galiba önümüzde ki yıl da 4.sınıf olurum bu stres altında sınavlara çalışamadım askerim teskere alırken daha ben diploma alamamış olurum heralde onu bi yollayayım kendi derdime yanıcam :18:

Canımm :16:
Lütfen stres olma, olsan da bi faydası yok. Ne yapalım başa gelen çekilir. Hemen yazacağız tabi ki belki aynı yerlere düşen olur :52:
Son kaç saat yazayım mı? :1:

Hayııırrr yazma :( oluyorum ya bide bekleyen kızların topiğine girdim daha daha stres oldum :(

hangi bölüm mezunuydu erkek arkadaşınız genelde tıp veteriner ve mühendistlere çıkıyor uzun dönem

Alira hoşgeldin aramıza Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin inşallah zaman ikiniz içinde su gibi akıp gider :)

Teşekkürler :) bende 22.5 yaşındayım :1: aöf edebiyat okuyorum 4.sınıfım ama galiba önümüzde ki yıl da 4.sınıf olurum bu stres altında sınavlara çalışamadım askerim teskere alırken daha ben diploma alamamış olurum heralde onu bi yollayayım kendi derdime yanıcam :18:

bende 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim aöf işletme son sınıfım 2 dersim var ve bende aynen bu hafta derslere falan bakamıyorum :( bende kalıcam büyük ihtimal bu arada birde çalışıyorum.Memnun oldum :)

hangi bölüm mezunuydu erkek arkadaşınız genelde tıp veteriner ve mühendistlere çıkıyor uzun dönem

Alira hoşgeldin aramıza Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin inşallah zaman ikiniz içinde su gibi akıp gider :)

Teşekkür ederim hoşbuldum. Bizim ki tamamen şansızlıktan oldu iktisat mezunu :) ama artık uzun döneme de razıyız yeter ki aradan çıksın şu askerlik illallah dedirttiler bize :)

Back