Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutella ya bide saate dökmüşsün ufff açıklanınca hemen yazalım kızlar buraya hepimiz şafak 168 den başlıyor![]()
Merhaba galiba artık burdayım askerimi bu gece gönderiyorum Amasya ya. Bu sabah öğrendik gece stresle dolaşırken bu sayfayı buldum üye oldum ama aktifleşmesi zaman aldığı için yazamadım tabi o arada o stresi atlatmış olduk darısı sizlerin başına![]()
mutella ya bide saate dökmüşsün ufff açıklanınca hemen yazalım kızlar buraya hepimiz şafak 168 den başlıyor![]()
ALiRa Hoşgeldin aramıza canımm
Allah kavuştursun şimdiden, usta birliği de belli oldu mu canım? Uzun dönem sanırım hayırlı olsun. Çabucak geçer inşallah![]()
Hoşbuldum Teşekkür ederim hepimizi Allah kavuştursun. Evet bize yedek subaylık düştü kısa dönem çıkmadı şansımıza. Usta birliğini öğrenmek için epey zaman var galiba :)
Belli oldu mu yedek subaylar?
Ay hemen bakmam lazım![]()
Kusura bakmayın ben sizi boşuna heycanlardırdım. Henüz belli olmadı bizim durumumuz farklıydı biz 3 aydır bekliyorduk bugüne denk geldi :)
Evet ölüyordum nerdeyse
İnşallah yedek subay olmaz yaa![]()
Çok özür dilerim o heycanı biz kasımdan beri yaşıyoruz gerçekten kusura bakmayın. Tecilde sorun çıktı kaçak durumuna düştü benim askerim şubeden de yer yok diye alaya gönderemediler sürekli ertelediler haftada 3gün şubeye gidiyordu yarın gönderirler diye kaç kez vedalaştığımız oldu ama bugüne kadar geldi dün çok şükür aldılar sıra gelmediği için sülüsü bu sabah aldı yani bundan dolayı biz erken öğrendik ama sizlerle aynı döneme denk geldiği için buraya yazdım ben yoksa durumumuz farklı :)
Anladım
Yok ya problem değil ne olcak
Hayırlı uğurlu olsun o zaman, tekrar hoşgeldin aramıza. Tanışalım ben muti, 21 buçuk yaşındayım sosyoloji okuyorum 4. sınıfım. Askerliğimizin açıklanmasını bekliyoruz işte
:124:
Canımm
Lütfen stres olma, olsan da bi faydası yok. Ne yapalım başa gelen çekilir. Hemen yazacağız tabi ki belki aynı yerlere düşen olur
Son kaç saat yazayım mı?![]()
Hoşbuldum Teşekkür ederim hepimizi Allah kavuştursun. Evet bize yedek subaylık düştü kısa dönem çıkmadı şansımıza. Usta birliğini öğrenmek için epey zaman var galiba :)
Merhaba galiba artık burdayım askerimi bu gece gönderiyorum Amasya ya. Bu sabah öğrendik gece stresle dolaşırken bu sayfayı buldum üye oldum ama aktifleşmesi zaman aldığı için yazamadım tabi o arada o stresi atlatmış olduk darısı sizlerin başına![]()
Teşekkürler :) bende 22.5 yaşındayımaöf edebiyat okuyorum 4.sınıfım ama galiba önümüzde ki yıl da 4.sınıf olurum bu stres altında sınavlara çalışamadım askerim teskere alırken daha ben diploma alamamış olurum heralde onu bi yollayayım kendi derdime yanıcam :18:
hangi bölüm mezunuydu erkek arkadaşınız genelde tıp veteriner ve mühendistlere çıkıyor uzun dönem
Alira hoşgeldin aramıza Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin inşallah zaman ikiniz içinde su gibi akıp gider :)