Amin canım sende mi yeni katıldın aramiza :)
Seni çok iyi anlıyorum. Bzi de yaşamadık hiç Evlerimizin arası sadece 8 dakika yürüyerek
Her gün, olmazsa 2 günde bir muhakkak görüşürüz. Eğer 2 gün üst üste görüşmezsek aylardır görüşmüyor gibi oluruz hatta krizlere girerizÇok zor olacak ama bitince tüm günler bizim olacak. Acısını çıkaracağım onsuz geçen 168 günün. Ve elini rahatça tutup gezemediğim 5 yılın
Aman biri görür diye sevgilimle el ele gezdiğim günleri toplasam 2 ay etmez. Gizli saklı o da. Bi nişanlanayım Allah'ın izniyle
Hep birlikte birbirimize destek olacağız bu günlerde insallah
Mesela şu an Nida bana terapi yapıyor ben de seni rahatlatmaya çalışıyorum:124:
Aynı dertten müzdaribim bende kızlar hepimize sabır diliyorumm :/
Mutiiii nidaaa kocaman aile olmusuz
düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
her sabah telefonla rayarak uyandırırdı beni,
günde milyon kez mesajlaşır, konuşurduk,
gece sesimizi duymadan asla uyumazdık,
her haftasonunu beraber geçirirdik...
tüm bunları artık yapamayacak olmak, sabahları onsuz uyanacak, geceleri sesini duymadan uyumaya çalışacak olmak, sesine, yüzüne, kokusuna hasret kalacak olmak...
nasıl geçecek bakalım zaman
hepimiz birbirimize destek olup, günleri çabucak bitiririz inşallah hayırlısıyla :) bir de şu nereye gidecekleri belli olsa artık, zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyor sanki.
canım askeri ortamı az çok biliyorum acemilikte biraz zorlanacağız telefon olmayacak ama ankesörlü telefonu her istediğinde kullanabilir eğitim harici zamanlar yemek saatleri serbest zamanda ustabirliğinde zaten rahat olur yine her gece onun sesiyle uyuyup uyanabilirsin bu kadar üzme kendini destek için buradayız :)
Cuma gunu burasi nasi olck çok merak ediyorum kızlar. Nidam belki bende uzun dönem beklicem bilmiyorum kihayırlısı neyse o olsun diyorum sürekli. Ama inanin hergun hepimize dua ediyorum hayirli güzel insanlarla karsilassinlar konutanlari dünya iyisi olsun :) baska türlü rahatlatamio insan kendini bide benim bitanem ilk gidenlerle olursa sadece bi hafta gorebilcem siz çok sanslisiniz bu yonden
Cuma gunu burasi nasi olck çok merak ediyorum kızlar. Nidam belki bende uzun dönem beklicem bilmiyorum kihayırlısı neyse o olsun diyorum sürekli. Ama inanin hergun hepimize dua ediyorum hayirli güzel insanlarla karsilassinlar konutanlari dünya iyisi olsun :) baska türlü rahatlatamio insan kendini bide benim bitanem ilk gidenlerle olursa sadece bi hafta gorebilcem siz çok sanslisiniz bu yonden
Bencde mutim pc nin basinda hem aglar hem teselli veririz artikNe güzel söyledin bak, hayırlısıyla rahat yerler çıkacak hepimize inşallaah
Cuma günü burası ağlama duvarı olacak
Herkes mendillerini hazırlasın
Tesekkur ederz canım benım bende dua edıyorum butun mehmetcıklerımız için.. bende cok merak edıyorum okuldan cıkar cıkmaz gırıcem buraya bakalım ınsallah mutlu haberlerınızı alırım canlarımm:124:
Bencde mutim pc nin basinda hem aglar hem teselli veririz artikbenim uçuk bugün Merhaba dedi bana tabi bunca sıkıntı bi yerden cikcakti o da sagolsun burnumu secti
İnşallah tatlı arkadaşım :) o gun yalnız birakmayalim birbirimiziTesekkur ederz canım benım bende dua edıyorum butun mehmetcıklerımız için.. bende cok merak edıyorum okuldan cıkar cıkmaz gırıcem buraya bakalım ınsallah mutlu haberlerınızı alırım canlarımm:124:
Oii burnunda mı çıktı hınzır
Benim ağız ve boğaz yaralarımdan ses yok şaşırıyorum doğrusu. Acaba direk midemde mi çıkacak bu kez
Bencde mutim pc nin basinda hem aglar hem teselli veririz artikbenim uçuk bugün Merhaba dedi bana tabi bunca sıkıntı bi yerden cikcakti o da sagolsun burnumu secti
İnşallah tatlı arkadaşım :) o gun yalnız birakmayalim birbirimizi
burda olacağım bebeklerimmağlamaak yokkk!!
Ayy Allah korusun kuzum. Bilirim o yaralari akut benimde cok yasadigim şeydir. Ama dutla cozuodum bu sorunu yazin. Simdi naparim bilemem. Zaten cik ulen cikmazsan adam degilsin arkadaslarini da topla hep beraber agzimi istila edin derim sanirim o psikolojiyle
ay ne tesaduf benımde ust diiş etlerimin üstünde ki o yumusak doku resmen delinmişşş yara oolmuszor guluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?