354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hepimiz birbirimize destek olup, günleri çabucak bitiririz inşallah hayırlısıyla :) bir de şu nereye gidecekleri belli olsa artık, zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyor sanki.

ah benım guzularııımm nidanız kurban olur sizee Pembem aile olduk tabi :) ya siiz 168 gun ıcın kahroluyorsunuz ya ben 365 gun anasının gözü

***ASKER YÂRENLERİ***

:124:asglcmc - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği):124:

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:MissGamzeli - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

Bizlerin yerlerimizi öğrenmemize son 2 GÜN/60 saat 6 dakika
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Son düzenleme:

canım askeri ortamı az çok biliyorum acemilikte biraz zorlanacağız telefon olmayacak ama ankesörlü telefonu her istediğinde kullanabilir eğitim harici zamanlar yemek saatleri serbest zamanda ustabirliğinde zaten rahat olur yine her gece onun sesiyle uyuyup uyanabilirsin bu kadar üzme kendini destek için buradayız :)

Cuma gunu burasi nasi olck çok merak ediyorum kızlar. Nidam belki bende uzun dönem beklicem bilmiyorum ki hayırlısı neyse o olsun diyorum sürekli. Ama inanin hergun hepimize dua ediyorum hayirli güzel insanlarla karsilassinlar konutanlari dünya iyisi olsun :) baska türlü rahatlatamio insan kendini bide benim bitanem ilk gidenlerle olursa sadece bi hafta gorebilcem siz çok sanslisiniz bu yonden

Ne güzel söyledin bak, hayırlısıyla rahat yerler çıkacak hepimize inşallaah

Cuma günü burası ağlama duvarı olacak
Herkes mendillerini hazırlasın

Tesekkur ederz canım benım bende dua edıyorum butun mehmetcıklerımız için.. bende cok merak edıyorum okuldan cıkar cıkmaz gırıcem buraya bakalım ınsallah mutlu haberlerınızı alırım canlarımm:124:

Ne güzel söyledin bak, hayırlısıyla rahat yerler çıkacak hepimize inşallaah

Cuma günü burası ağlama duvarı olacak
Herkes mendillerini hazırlasın
Bencde mutim pc nin basinda hem aglar hem teselli veririz artik benim uçuk bugün Merhaba dedi bana tabi bunca sıkıntı bi yerden cikcakti o da sagolsun burnumu secti

Benim işkolik sevgilim izin almadı, saat 11'de işyerinde olacak ben yanına gidip gitmemekte kararsızım. Gidersem ağlayamam sarılamam orda. Evde hiç olmaz ne yapacağım hiç bilmiyorum

Bencde mutim pc nin basinda hem aglar hem teselli veririz artik benim uçuk bugün Merhaba dedi bana tabi bunca sıkıntı bi yerden cikcakti o da sagolsun burnumu secti

Oii burnunda mı çıktı hınzır
Benim ağız ve boğaz yaralarımdan ses yok şaşırıyorum doğrusu. Acaba direk midemde mi çıkacak bu kez

İnşallah tatlı arkadaşım :) o gun yalnız birakmayalim birbirimizi

Oii burnunda mı çıktı hınzır
Benim ağız ve boğaz yaralarımdan ses yok şaşırıyorum doğrusu. Acaba direk midemde mi çıkacak bu kez

Ayy Allah korusun kuzum. Bilirim o yaralari akut benimde cok yasadigim şeydir. Ama dutla cozuodum bu sorunu yazin. Simdi naparim bilemem. Zaten cik ulen cikmazsan adam degilsin arkadaslarini da topla hep beraber agzimi istila edin derim sanirim o psikolojiyle

ay ne tesaduf benımde ust diiş etlerimin üstünde ki o yumusak doku resmen delinmişşş yara oolmus zor guluyorum ya

ay ne tesaduf benımde ust diiş etlerimin üstünde ki o yumusak doku resmen delinmişşş yara oolmus zor guluyorum ya

Kıyamam size
Ben hüç bişeyle çözemediğimden uğraşmayı bıraktım çıkar çıkar geçer kafasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…