• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ankara böyle canım ya bı kac gun hava guzeldı ama ayazı ve sogugu meshurdur yanı yazlıklar bır turlu cıkmadı zaten halen kabanla geziyoruz canım =)

Biz denizli de 2 aydir kaban giymiyoruz ya:31: kalın giyin git dedilerdi bana da ne kadar soguk olabilirki ya dedim ve gördüm:1:

Güneş vardı terliyorduk birden yağmur bastırdı yaa sonrada bi ruzgar mahvolduk:26:
Sende gel pazar günü manisaya:34:

cnmm beni tek yollamıolar, benle kimse gelmio da sinirden çatlıorumm sormaa hergün bilet bakıorum araştırıorumm ama yok yollamıolar gelmiolar.. olmadı izmir de kuzenlerm var oraya gelip bahane ile kaçccmm :))) izmir manisa arası ne kadar

cnmm beni tek yollamıolar, benle kimse gelmio da sinirden çatlıorumm sormaa hergün bilet bakıorum araştırıorumm ama yok yollamıolar gelmiolar.. olmadı izmir de kuzenlerm var oraya gelip bahane ile kaçccmm :))) izmir manisa arası ne kadar

Çok yakin manisa izmir tatlim yarim saat falan oyle yap yapabileceksen:1:

tamam canım bende yarın gidip sormayı düşünüyorum yerlerde doluyor ek sefer yapmazlarsa çok az yer var =( haberleselım canım

tamamm cnmm, ben de kayınvalidemlerle gelicm, belki uçakla gelicktk ama havaalanı manisa ters demişler nişanlıma, ya arabayla ya da otobüsle gelicz bu durumda, yrn ben de bakaym sen de bakarssan haberleşlm cnm

kızlar bu süreçte okuyabileceğimiz bilinen surelerden farklı neler okuyabiliriz bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Biz denizli de 2 aydir kaban giymiyoruz ya:31: kalın giyin git dedilerdi bana da ne kadar soguk olabilirki ya dedim ve gördüm:1:

kıyamam tatlım dikkat et olsun gördünya sonuçta özlem giderdin o yetmiştir denizliye gitmıstık bızde yazın unıversıteye ama yazında bır ayrı sıcaktı yanı =)

cidden mii cnmm her dk otobüs vardr ztn dimi, otogarda inip taksiyle kışlaya geçebilirm.. hafta sonları görüş saatleri neymiş sen bilio msun cnm

Sen bence bu hafta izmire ordanda manisaya bilet bak:31: bugün eşim 9 başlıyor 4-5e kadar sürüyor dedi.. yiyecek biseyler getir dedi:1:

Sen bence bu hafta izmire ordanda manisaya bilet bak:31: bugün eşim 9 başlıyor 4-5e kadar sürüyor dedi.. yiyecek biseyler getir dedi:1:

evt cnm ben izmir uçaklarına bakayım hafta sonu için bi gece kalırım dönerm olmadı, benimki de üsütmüş, ilaçta yok grip için revire çıkılmz dio anlamadm kı nasıl iş

kıyamam tatlım dikkat et olsun gördünya sonuçta özlem giderdin o yetmiştir denizliye gitmıstık bızde yazın unıversıteye ama yazında bır ayrı sıcaktı yanı =)

Ben eşim için gelmedim tatlım çalıştığım sirket fuara katılıyordu bende geleyim dedim evde durmak istemedim ksfam dagilir diye:31:

askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))

Evet canım çok şükür iyiler. Bende gidip görene kadar ateş üstündeydim ama oraya gidip görünce içim rahat etti. Beraber geçen yılların ardından ilk defa buluşuyormuşçasına heyecanlandık. Şu an onlar için en büyük moral ziyaret imkanınız olduğunca ziyaret edin. Hatta arkadaşlarına akrabalarına falan da söyleyin, iyi gelir. İçeriye telefonumu aldılar, askerim de rahatça ailesiyle arkadaşlarıyla konuştu. Yarın da ailesi ve arkadaşları ziyaret edecek. Ayrıca yanınızda götüreceğiniz yiyecekler de onlar için büyük moral oluyor. Askeriyenin yemeğini o gün yemek zorunda kalmıyorlar. Dışarıdan pizza, lahmacun, hamburger menü bile getiren vardı. :) Yalnız yiyecekleri içeriye sokamıyorlar o yüzden yiyebilecekleri kadar götürmelisiniz.

Genel olarak askerler sıraya girmekten şikayetçi. Yemek yemek için bile bazen 1 saat sıra bekliyoruz diyor. Yine buna da şükür sivil hayattan yeni çıktılar alışma sürecindeler. Yemin törenine kadar alışırlar.
Yarında geliomusun :)

Back
X