• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ay aldım valla , bizimkiler sabah 9 da cıkıodu, yazıcı cocuk 6.15 yazmıs ama daha komutan imzalamadı, benim askerim dediki 9.15 e al ya bişey olmaz cıkarım ))))))))
valla billa aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
10.30 da yanımda olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok heyecanlı :16::16::16::16:

Hayırlı olsun kuzummm kazasız belasız gelsiiinnn:32::32::32: bizimde aynı istanbuldan binicek 10.45 gibi yanımda

simdi önümüzdeki hafta salıdan itibaren izinli olcam ya
allahım nası işler yogunlaştı
şube müdürümüz istifa edio ticaret sicil işlemleri vs ooofffffffffffffffffff allam insallah biter ya :43::43:

Ben de ptesiden itibaren 3 hafta izinliyim, bütün işlerimi 2 güne sığdırmaya çalışıyorum. Akşam evde bile çalışmam lazım.

Bende iznimi aldım bugün 1 güncük:1: Allah kısmet ederse hep aynı şehirdeyiz artık.Görmek istediğimde Yarım saatte gelebilmesi harika bir duygu olacak:25: Artık saat saymak, gün saymak yokk...Onunla aynı şehirde nefes alacağım sonra da aynı evde:16: Huzur benimle olacakkk:16::16::16::16:

Ben bakım işini ctesi gününe bıraktım. Pazar temizlikçi çağırdım, Ptesi de havaş yollarında:)

Pala remzim benim-;)

Kızlar benim elim yüzüm çok kızarıyo o şekilde otobüse binmeyim diye yarın gün içinde gidip gelelim dedik.İş yerinde benden başka kimse yok en azından :1: aynen ya aynı pala remziyim gibiyim şu an :52:

Back