silikon yaptıralı 2 ay olldu fakat ben silikonları hisstmeye başladım özellikle göysümün alt bölgesinde bişeyler kayıyor kola şişesi boş olurya bastırınca içeri girer böyle içine giriyo yeniden düzeliyo korkmaya başladım kızlar böyle olan varmı oralarda bazı yerlerde boş:sinifsinif:luklar var
herhalde ödemleriniz inince daha çok hissetmeye başlamışsınızdır.. Bir de nasıl tip protez kullanıldı acaba? Eğer içi jel dolu ise böyle birşey olmaması lazım ama eski serum fizyolojik dolu protezlerdense olabilir sanırım...
Canım benim doktorum anlattı bu durumu... Bazı doktorlar orayı haddinden fazla genişletio yani sırf silikon giricek kadar açmaları gerekiren daha fazla genişletiolarmış ödem inince de böle sorunlar oluyomuş silikıon oynaması gibi .. Kötü bi şey değil sanırım ama nasıl düzelir o konuda fikrim yok onu da bi sorarım doktoruma..
silikon yaptıralı 2 ay olldu fakat ben silikonları hisstmeye başladım özellikle göysümün alt bölgesinde bişeyler kayıyor kola şişesi boş olurya bastırınca içeri girer böyle içine giriyo yeniden düzeliyo korkmaya başladım kızlar böyle olan varmı oralarda bazı yerlerde boş:sinifsinif:luklar var
Canım benim doktorum anlattı bu durumu... Bazı doktorlar orayı haddinden fazla genişletio yani sırf silikon giricek kadar açmaları gerekiren daha fazla genişletiolarmış ödem inince de böle sorunlar oluyomuş silikıon oynaması gibi .. Kötü bi şey değil sanırım ama nasıl düzelir o konuda fikrim yok onu da bi sorarım doktoruma..
canım ben,m yuvarlak protez kas üştü 265cc uygulandı. şuan 80 b kullanıyorum. dr. konusunda birşey diyemeyeceğim. sonuçta dr. 10 amelyat yapar 1 tanesinde hata olur 9 tanesi başarılıysa bu dr.a başarısız diyemeyiz. benimki şansızlık galiba.(( dr. beyle görüşmeye gittikten sonra seni yine bilgilendiririm.
canım ben,m yuvarlak protez kas üştü 265cc uygulandı. şuan 80 b kullanıyorum. dr. konusunda birşey diyemeyeceğim. sonuçta dr. 10 amelyat yapar 1 tanesinde hata olur 9 tanesi başarılıysa bu dr.a başarısız diyemeyiz. benimki şansızlık galiba.(( dr. beyle görüşmeye gittikten sonra seni yine bilgilendiririm.
makusla özellikle teşekkür ederim yanıt yazdığın için.çok geçmiş olsun tekrar.umarım en kısa zamanda içine sinen gelişmeler olur.ben dr.u forumlardan tanıdım.bir arkadaşım da burun estetiği olmuştu.güzel oldu burnu.dediğin gibi aslında çok olgun bir yaklaşımla açıklamışsın.dr.lar da insan sonuçta. keşke şanssızlıklar yaşanmasa..bana da kas zarı altı 275-290 damla tipini uygun gördü.ben ısrarla büyük istemediğimi belirttim .85 b cup olacak dedi.dar değil göğüs kafesin demişti.senin yorumlarını da okuyunca merak ettim.başka bir dr.a mı gitsem acaba diye düşündüm.umarım en kısa zamanda kendini iyi hissedecek gelişmeler yaşarsın
çok geçmiş olsun bende 2yıldır araştıryorum bende olucam sanırım en doğru seçin kas fasya altına yerleştirilmesi ağrı oluyor belki ama en garantili bu yöntem bence çünkü yok denecek kadar az şikayet var bu sistemde sadece ağrılı oluyo iyileşme süreci inşallah düzelir bende korktum bi anda çok geçmiş olsun umutsuzluğa kapılma