- 13 Mart 2022
- 43
- 12
- 35
-
- Konu Sahibi okunmusLokum
425 bile normal boyut dokunuz yoksa daha büyüğünü de isteyebilirsinizMerhabalar 21.03.2022 pazartesi günü op.DR.Erkin Önsal’a 350 cc kasüstü meme protezi ameliyatım var. 1 çocuğum var 4 bucuk yaşında artık yıllardır hasretle aynanın karşısında dolgun memelerin hayalini kurdum bu buyuklukte ve kasüstü ameliyat olanlar büyüklüğünden memnunmu ameliyat ne denli ağrılı az bir vaktim kaldı sonucuda sizlerle paylaşırım :)
Dokum mevcuttu kas üstü konuldu dün itibari ile çok konforlu geçti ilk gece şükür bu mutluluga deger bir an once ıyıleşip alışveriş yapmak istiyorum :)425 bile normal boyut dokunuz yoksa daha büyüğünü de isteyebilirsiniz
Ayy cok heyecanlandım 1 nisanda benimde ameliyatım var 450cc takılacakDokum mevcuttu kas üstü konuldu dün itibari ile çok konforlu geçti ilk gece şükür bu mutluluga deger bir an once ıyıleşip alışveriş yapmak istiyorum :)
Ayy cok heyecanlandım 1 nisanda benimde ameliyatım var 450cc takılacakbenimde kas üstü olacak son anda degişiklik olmazsa. Cok gecmiş olsun güle güle kullan
Ayy cok heyecanlandım 1 nisanda benimde ameliyatım var 450cc takılacakbenimde kas üstü olacak son anda degişiklik olmazsa. Cok gecmiş olsun güle güle kullan
çok sevimdim senin adına geç gelen mutluluk ikinci baharım diyorum artık sizede şimdiden geçmiş olsun pişman olmıcaksınızAyy cok heyecanlandım 1 nisanda benimde ameliyatım var 450cc takılacakbenimde kas üstü olacak son anda degişiklik olmazsa. Cok gecmiş olsun güle güle kullan
Merak ettim sizin nasıl geçti operasyon kaç cc kullanıldıAyy cok heyecanlandım 1 nisanda benimde ameliyatım var 450cc takılacakbenimde kas üstü olacak son anda degişiklik olmazsa. Cok gecmiş olsun güle güle kullan
Ayyy merhaba bende artık silikonluyumMerak ettim sizin nasıl geçti operasyon kaç cc kullanıldı
Benim 450 cc kas ustu planlanıyordu ama dokum hiç yoktu oyuzden doktor son anda başka fikir sundu tıp teriminde adını bilmiyorum ama mememin üst kısmı kas altı alt kısmı kas ustu yapıldı veeeeeeeeeee 400cc konulmuş hangisi kurtarırsa o konulacaktı 450 cok korkutuyordu beni ameliyattan sonra 400cc konuldugunu görünce cok mutlu oldumMerak ettim sizin nasıl geçti operasyon kaç cc kullanıldı
Çok sevindim güzel geçmesine doktorlar en ıyı kararı verırler bende cok guvenıyordum doktoruma ıstedıgım gibi herşey yolunda şimdi gelelim hızlıca ıyıleşip alısverıs zamanına güle güle kullanalımBenim 450 cc kas ustu planlanıyordu ama dokum hiç yoktu oyuzden doktor son anda başka fikir sundu tıp teriminde adını bilmiyorum ama mememin üst kısmı kas altı alt kısmı kas ustu yapıldı veeeeeeeeeee 400cc konulmuş hangisi kurtarırsa o konulacaktı 450 cok korkutuyordu beni ameliyattan sonra 400cc konuldugunu görünce cok mutlu oldum
Ayyy evet evetÇok sevindim güzel geçmesine doktorlar en ıyı kararı verırler bende cok guvenıyordum doktoruma ıstedıgım gibi herşey yolunda şimdi gelelim hızlıca ıyıleşip alısverıs zamanına güle güle kullanalım
Çok geçmiş olsun nerede oldunuz ameliyatınızı?Benim 450 cc kas ustu planlanıyordu ama dokum hiç yoktu oyuzden doktor son anda başka fikir sundu tıp teriminde adını bilmiyorum ama mememin üst kısmı kas altı alt kısmı kas ustu yapıldı veeeeeeeeeee 400cc konulmuş hangisi kurtarırsa o konulacaktı 450 cok korkutuyordu beni ameliyattan sonra 400cc konuldugunu görünce cok mutlu oldum