350 cc kas üstü slikon taktırdım çok büyük geliyor gözüme sonradan inecek mi ?

ozen333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
26
11
27
Herkese merhaba buraya yeni üye oldum çünkü birbirimizi ancak biz anlıyoruz kızlar değil mi. Neyse konuya gireyim 350 cc kasüstü slikon taktırdım 2. Günündeyim daha. İnanılmaz bir ağrım var yatıp kalkmakta çok zorlanıyorum. Ama asıl sorun gözüme çok büyük geliyorlar. Sizce küçülür mü? Şuan ödemliler tabi. Ve çok sertler. Bu kadar yapay durması beni çok üzdü. Herkes 2-3 ay sonra güzel olacağını yazmış burada inşallah doğrudur. Evet kızlar var mi benim gibi olan ya da tavsiye verecek olan ? Ödem için falan ne yapabilirim sizce ya da yumuşaması için? Zaman mi lazım ?

İlk günler çok büyük görünüyor ama inecek ve doğallaşacak birkaç haftaya bile farkı görürsün

Küçülüyor doğallaşıyor korkma. 440 cc var bende. Alıştım ondan sanırım, gözüme küçük geliyor artık..

Boy, kilonuzu bilmiyorum ama çok minyon değilseniz 350 cc çok büyük bir ölçü değil.
Tabi önceki göğüs dokunuzuda bilmiyorum.
Daha çok yeni benimde bugün 1.haftam doluyor hala çok ödemliyim.
Doktoruma sordum, zaman zaman iyi hissedeceksin zaman zaman gergin hissedeceksin ama o ödemin geçmesi 3 ayı bulacak dedi.
Ben hergün kamtoran yaği sürüyorum o rahatlatiyor.
Her gün değişimimi görüyorum milim milim silikonlar aşaği iniyor. Meme başlarim Yukari çıkmaya başliyor.
Zaman lazim biraz daha ufalir ödemler gidince merak etmeyin.

1.70 52 kiloyum. Büyüklüğünü boşverdim ama şimdi daha önemli bir sorun var galiba bazen sol göğsümden sesler geliyor 4. Günümdeyim çok korkuyorum geçer mi acaba bugün muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum

Ben 6 yıl önce yaptırdım. Vucüt ölçülerimiz aynı. 400 cc var bende. Şimdiki aklım olsa 450 yada 500 cc taktırırdım. Zamanla küçülüyor. Ödemelerin inmesi 1 yılı bile buluyor. İmkanım olsa şimdi tekrar yaptırır. Daha büyüğünü taktırırdım. Zamanla gözüne küçük gelecek emin ol

İlk günler ses gelme gibi sorunlar yaşadınız mı acaba ? Birde şeyi çok merak ediyorum yumuşayacaklar mı ?

İner iner :) hayırlı olsun güzel günler yaşayın şu an vücudunuzun silikonları kabul ve iyileşme süreci.

Ay gerçekten mi ya şuan imkansız geliyor bana pamuk gibi falan diyorsunuz ya şuan ben herşeye korkuyorum dokunmaya falan özellikle yan yatmaktan korkuyorum Geçmiş olsun bu arada

Ay gerçekten mi ya şuan imkansız geliyor bana pamuk gibi falan diyorsunuz ya şuan ben herşeye korkuyorum dokunmaya falan özellikle yan yatmaktan korkuyorum Geçmiş olsun bu arada
Sizin daha önünüzde 1 yılınız var. Çok şekil değiştirecek. Bende uzun bir süre dokunamamıştım. Şimdi anlaşılmıyor. Kas üstü olduğum halde, yumuşacık. Kocam bile anlamıyor.

Sizin daha önünüzde 1 yılınız var. Çok şekil değiştirecek. Bende uzun bir süre dokunamamıştım. Şimdi anlaşılmıyor. Kas üstü olduğum halde, yumuşacık. Kocam bile anlamıyor.
Bende kas üstü oldum doktor onun daha uygun olduğunu söyledi, bugün muayenem var bakalım ne hale gelmişler şuan sporcu sütyeni var tabi. Damla yaptırdım birde ben daha doğal görünmesi için. Biran önce iyileşip güzel güzel şeyler giymek istiyorum bende eşime

İlk olduğumda kaya gibiydi. Kocamandı. Keşke Büyük olarak kalsaydı. Ben biraz abartı büyük seviyorum. Zaman çok hızlı akıp geçiyor, bir bakmışsın üzerinden çok zaman geçmiş. Bu arada kaç yaşındasın çocuk var mı

Çok teşekkürler umarım şu ses olayı da geçer de rahatlarım endişeli biriyim çok
Geçiyor bana da olmuştu. Kas üstü galiba daha net hissediliyor ilk başlarda. İlk 1 hafta baya dik yatıyordum ben. Yeni sütyenler için de acele etmeyin, 6-7 ay oturmasını bekleyin sonra alın yenileri. Doktorun verdiği antibiyotikleri vs ihmal etmeyin. 6aydan sonra şekli biraz daha oturur yumuşar.

Meraba bende de 425 cc var kas üstü(kas zarı altı) 2 ay oldu ve büyüklük olarak ben de 500 cc olurmuş diyorum.. 6 yılda sarkma oldu mu sizde? Veya şeklinde herhangi bi değişim. Bide hissizlik oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…