- 4 Mart 2008
- 112
- 93
Meraba bende de 425 cc var kas üstü(kas zarı altı) 2 ay oldu ve büyüklük olarak ben de 500 cc olurmuş diyorum.. 6 yılda sarkma oldu mu sizde? Veya şeklinde herhangi bi değişim. Bide hissizlik oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba bende de 425 cc var kas üstü(kas zarı altı) 2 ay oldu ve büyüklük olarak ben de 500 cc olurmuş diyorum.. 6 yılda sarkma oldu mu sizde? Veya şeklinde herhangi bi değişim. Bide hissizlik oldu mu?
Geçmiş olsun.. hissizlik var mıydı ameliyattan sonra?Sarkma olmadı. Yalnızca zayıflamamdan dolayı biraz hacim kaybı oldu. Vücudumda yağ dokusu çok azalaldı. Tiroit rahatsızlığım var. O beni zayıflatıyor. Meme ameliyatı olduğumda 60 kiloydum şimdi 52 kiloyum. Zayıflamanın kaynaklı yani. Halsizlik te rahatsızlığından dolayı vitamin mineral demir eksikliğinden dolayı var. Takviye kullanıyorum. Şimdi daha iyiyim. Birde iyot kullanıyorum çok iyi geliyor.
Geçmiş olsun.. hissizlik var mıydı ameliyattan sonra?
25 yaşındayım çocuk yok ama yazın düşünüyorum inşallah bir sorun olmaz yeni olduğu için slikonlar. Şuan biri daha büyük göğsümün sanırım onda ödem daha fazla ama yine de korkuyorum diğeri hızla iyileşiyor sağ olan daha şişİlk olduğumda kaya gibiydi. Kocamandı. Keşke Büyük olarak kalsaydı. Ben biraz abartı büyük seviyorum. Zaman çok hızlı akıp geçiyor, bir bakmışsın üzerinden çok zaman geçmiş. Bu arada kaç yaşındasın çocuk var mı
Dediğiniz gibi sesler geçti ama şimdi de başka sorunum var. Sağ göğsüm daha şiş diğerinden sol hızla iyileşiyor ama sağ daha büyük belli oluyor yani ödemdir dediler ama öyle midir sizce de eşitlenir mi sonradan ?Geçiyor bana da olmuştu. Kas üstü galiba daha net hissediliyor ilk başlarda. İlk 1 hafta baya dik yatıyordum ben. Yeni sütyenler için de acele etmeyin, 6-7 ay oturmasını bekleyin sonra alın yenileri. Doktorun verdiği antibiyotikleri vs ihmal etmeyin. 6aydan sonra şekli biraz daha oturur yumuşar.
Tam 1 hafta oldu bugün benim kızlar ve alt kısımlarında hissizlik var evetGeçmiş olsun.. hissizlik var mıydı ameliyattan sonra?
Evet. 6 ay beklemeniz gerekli sonucu görebilmek için.Dediğiniz gibi sesler geçti ama şimdi de başka sorunum var. Sağ göğsüm daha şiş diğerinden sol hızla iyileşiyor ama sağ daha büyük belli oluyor yani ödemdir dediler ama öyle midir sizce de eşitlenir mi sonradan ?
Evet, ben yaşadım :) Geçiyor ama 3 ayda değil, 1 sene içinde geçiyor, geçme süreci vücut yapısı ile alakalı. Benimkiler mentor, normal meme yumuşaklığı beklemeyin, ama şu anki gerginlikten eser kalmıyor. Bu arada benim kas arkasıydı, hiç meme dokum olmadığı ve zayıf olduğum için doğal dursun diye drum kas arkası yaptı ki iyi ki de öyle yapmış :)İlk günler ses gelme gibi sorunlar yaşadınız mı acaba ? Birde şeyi çok merak ediyorum yumuşayacaklar mı ?
Peki kızlar ben 3-4 ay sonra hamilelik istiyorum sizce bir sorun olur muEvet, ben yaşadım :) Geçiyor ama 3 ayda değil, 1 sene içinde geçiyor, geçme süreci vücut yapısı ile alakalı. Benimkiler mentor, normal meme yumuşaklığı beklemeyin, ama şu anki gerginlikten eser kalmıyor. Bu arada benim kas arkasıydı, hiç meme dokum olmadığı ve zayıf olduğum için doğal dursun diye drum kas arkası yaptı ki iyi ki de öyle yapmış :)