350 cc kas üstü slikon taktırdım çok büyük geliyor gözüme sonradan inecek mi ?

Sarkma olmadı. Yalnızca zayıflamamdan dolayı biraz hacim kaybı oldu. Vücudumda yağ dokusu çok azalaldı. Tiroit rahatsızlığım var. O beni zayıflatıyor. Meme ameliyatı olduğumda 60 kiloydum şimdi 52 kiloyum. Zayıflamanın kaynaklı yani. Halsizlik te rahatsızlığından dolayı vitamin mineral demir eksikliğinden dolayı var. Takviye kullanıyorum. Şimdi daha iyiyim. Birde iyot kullanıyorum çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun.. hissizlik var mıydı ameliyattan sonra?

25 yaşındayım çocuk yok ama yazın düşünüyorum inşallah bir sorun olmaz yeni olduğu için slikonlar. Şuan biri daha büyük göğsümün sanırım onda ödem daha fazla ama yine de korkuyorum diğeri hızla iyileşiyor sağ olan daha şiş

Dediğiniz gibi sesler geçti ama şimdi de başka sorunum var. Sağ göğsüm daha şiş diğerinden sol hızla iyileşiyor ama sağ daha büyük belli oluyor yani ödemdir dediler ama öyle midir sizce de eşitlenir mi sonradan ?

Evet. 6 ay beklemeniz gerekli sonucu görebilmek için.

İlk günler ses gelme gibi sorunlar yaşadınız mı acaba ? Birde şeyi çok merak ediyorum yumuşayacaklar mı ?
Evet, ben yaşadım :) Geçiyor ama 3 ayda değil, 1 sene içinde geçiyor, geçme süreci vücut yapısı ile alakalı. Benimkiler mentor, normal meme yumuşaklığı beklemeyin, ama şu anki gerginlikten eser kalmıyor. Bu arada benim kas arkasıydı, hiç meme dokum olmadığı ve zayıf olduğum için doğal dursun diye drum kas arkası yaptı ki iyi ki de öyle yapmış :)

Peki kızlar ben 3-4 ay sonra hamilelik istiyorum sizce bir sorun olur mu

Kizlar bu cc ile yazdığınız kuculurkendsmi silikon koyuluyor, ve hangisi daha iyi kas atımı kas üstümü,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…