350 cc ameliyatı oluyorum

Sevomevo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
30
10
37
merhaba kızlar bu cumartesi meme operasyonuna giryorum inanılmaz heycanlıyım ve tabikide korkuyorum.burda yazılanları tek tek okudum sanırım ne yaşıyacağımı merak ediyorum ve birde panik atak hastasıyım antalyada mahmut beye yaptıraağım bu konuda tavsiyelerinizi dinlemek isterim olduktan sonra yaşadıklarımı size gün gün aktaracağım sevgiler.

Merhaba , nasılsınız şu an ? Ameliyatınız nasıl geçti kaç cc takıldı ??

Bitti şükür çok iyyim Harika uyudum Harika uyandım tam girdim çıktım 1,5 saat sürdü morfin vurmuşlar aşşada ilk uyandığında baskı şok yaratıyor Yani tanımadğımız bişey olduğu İçin farklı bi ağrı ama 10 dk sonra harikaydım Storey bile attım saat 3 ye çıktım şuan çok iyyim ben anestezi korkum varmı ama boşa sitres yapmışım 350 cc takıldı şu an füze gibiler kollarımı yarıya kadar kaldırabiliyorum sadece baskı nasıl anlatsam mememin içine beton dökmüşler gibi yarın tekrardan durumu yapıcam sizi seviyorum ve mutluyum bittiği için

Bitti şükür çok iyyim Harika uyudum Harika uyandım tam girdim çıktım 1,5 saat sürdü morfin vurmuşlar aşşada ilk uyandığında baskı şok yaratıyor Yani tanımadğımız bişey olduğu İçin farklı bi ağrı ama 10 dk sonra harikaydım Storey bile attım saat 3 ye çıktım şuan çok iyyim ben anestezi korkum varmı ama boşa sitres yapmışım 350 cc takıldı şu an füze gibiler kollarımı yarıya kadar kaldırabiliyorum sadece baskı nasıl anlatsam mememin içine beton dökmüşler gibi yarın tekrardan durumu yapıcam sizi seviyorum ve mutluyum bittiği için
Çok şükür cok sevindim

İyi olmana çok sevindim geçmiş olsun tekrar . Yorma kendini bol istirahat bol su içmek biraz da yürümek aralarda iyi gelecektir :KK66:

Zor gerçekten şu ilk geceyi bi atlatsam beton var sanki ne biliyim korkutmak asla istemiyorum kesi ağrısı kesinlikle yok kasım ağroyo:KK43:
Sevo çok geçmiş olsun canımm. İyi olmanada sevindim talipteyim seni. Kas altı mı oldu seninde ?

Sevo çok geçmiş olsun canımm. İyi olmanada sevindim talipteyim seni. Kas altı mı oldu seninde ?
Kas altı oldu hayatım şuan inanamıyorum biliyomusunuz oldu ve bitti direnlerimde çıktı çok daha iyyim eve çıkıcam çok detaylı yazıcam

X