• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş sonrasi bebek dusunmek ?

Gnctstn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
65
25
88
35
Merhabalar kizlar oglum 31 aylik bi 6 7 ay sonra belki 2. Bebegi dusunuruz diyorum 6 7.ay dememin sebebi diş sorunlarim implant vs yapilma surecim var ve esimin ülke disinda olmasi benim sorum ilk bebegim 11 ay bekledik oyle oldu zor bir gebelik gecirdim tek arterliydi seker tansiyon sorunum guatr sorunum vardi safra reflum vardi yani hamileligi hatirlayinca kalbim acir ama oglumun yalniz oynarkenki hali beni istemesi tek olmasi bazen dusundurtuyor ama korkuyorum yasim gecti sagliksiz olma durumu vs aklima geliyor gec kaldin diyorum gec dogum yapan yastan dolayi sorun yasayan var mi ? Fikirleriniz neler bu arada 27 yasinda evlendim 4 5 sene istemedim pismanim🥲

Sorun her yaşta olabiliyor maalesef. Bu durumdan korkup ta istediginiz halde cocuk yapmazsanız yaşınız ilerlediğinde de daha da pişman olabilirsiniz. Siz istiyorsanız ve Allah nasip ederse neden olmasın ki.

Sorun her yaşta olabiliyor maalesef. Bu durumdan korkup ta istediginiz halde cocuk yapmazsanız yaşınız ilerlediğinde de daha da pişman olabilirsiniz. Siz istiyorsanız ve Allah nasip ederse neden olmasın ki.
Dpgru her yasta olacaksa oluyor tabi cevremde de artik yasin gecti sohbeti oluyor o yuzdem cekiniyorum her seyden

Çevredekiler her şeye söyleyecek bir söz buluyorlar zaten önemli olan sizin isteginiz. Yaş geçtikten sonra da keşke bitane daha yapsaydın yalnız kaldı çocuğun diyecekler. 😒

Back