• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 numara ayakkabı giyiyorum

(40+35)/2=37.5 annemin ayak numarasıkaydirigubbakcemile3
40 benim 35 siz deve ve kulak gibiyiz kaydirigubbakcemile4

kizlar halen bu derdi yasayanlar varsa..ozelden yazarsaniz yardimci olurum :teselli: verecegim sitede istedigniz her modelin her numarasini bulabilirsiniz a.s.

Son düzenleme:
istanbul için 35 numara ayakkabı babet vb. bulabileceğimiz yerler hakkında yardımcı olursanız sevinirim (özel mesaj yazamıyorum yeni üye olmamdan dolayı)

benimde 35 hatta sol biraz daha küçük.bende hep zorluk çektim yaz gelince.
izmir de bildiğiniz yerler varsa yazarmısınız.hemde şu sıralar gelinlik ayakkabısı aramaktayım
:bbo:

gece ayakkabılarında genelde 35 numara bulunuyor o yüzden zorluk yaşamıyorum..
babet olarak da polarisin 36 numara babetlerinin kalıpları baya ufak ayağıma oluyor
ben de sandalet ya da espadril giyemiyorum hiç 35 numara yokmafoldumben

Benim de boyum ablamdan kısa olmasına rağmen ablam 38 giyiyor ben 41 giyiyorum, ki bu klasik ayakkabıda. spor olunca 42 giyiyorum, hep erkek reyonundandelikafadulden
benim hiç babetim olmadı :1no2:

bende büyük giyiyorumbenneyaptımki
37-38 demek isterdim-tatlicadiarzu- neyse sağlıklı olsunlarda diyeyim:CüvCüv:

maasallah ne kadar kücük ayaklariniz var
ben genelde ilk basta 37 giyiniyorum ama sonra o ayakkabi büyüyor genis geliyor,
direk 36 alsam hafif dar geliyor, belki biraz darligina dayansam tam gelecek ama ayakkabi syktigi zaman kötü oluyor bee

Özellikle yazlık ayakkabılarda bu sorunu bende yaşıyorum.Bir ayakkabı beğeniyorum hatta ayakkabıya aşık oluyorum alıcam 35 numara yok.Aşkın gözü kör ya içine pamuk tıkarım, dikkatli yürürüm cart curt diyip kendimi kandırıyorum ve 36 numarayı alıyorum.
Ama çarşıdaki hesap eve uymuyor tabi:P
Ayakkabı iki adımda bir ayağımdan fırtıyor ne yapsem etsem fırtıyor umutla yürüyorum hüsranla fırtıyor...
Sonunda bu büyük aşkı kalbime gömüyor güzelim ayakkabıyı rafa kaldırıyorum...
Off offf bizimkisi hüzünlü bir aşk hikayesi...

Offf benim de 35!!! Çocuk reyonundan alcam artık!! Çok zorlanıyorum ayakkabı alırken. Ya çok pahalı alıyorum ya da içime sinmeyeni... :/

sanki bizi adamdan saymıyorlar.sanki hiç 35 numara giyen yokmuş gibi kaldrıdılar,eskiden çok bulursuk.şimdi nine west te arada 35,5 bulup idare ediyorum :) arada buluyorum mağaza 35 numara satan ama ayakkabıların fiyatları uçuyor,alamıyorum tabi :(

Arkadaşlar benimle aynı problemi yaşayan insanları burada görmek beni açıkcası sevindirdi. Kendimi yanlız hissediyordum. Reyonlarda çocuk modellerini gördükce satıcıda bu model de yok bu model de yok dedikce satıcıyı tokatlayasım geliyordu :) Gerçi şimdi internette sattığını söyleyen bir kaç site gördüm. www.fitbas.com site 35-34-36 -41-42 sattığını iddia ediyor. , Bir de www.betashoes.com ama modelleri detay incelemedim. Face'de yurtdışından getirenler de var. Başka satan yerler var mı ? yazabilirmisiniz.

Son düzenleme:
benim konum bile vardı böyle..malesef bende bu sorunu yaşıyorum..garson boy heryerde yok malesef..hele topuklu için 2 il doşaltığımı bilirim yani..çok zor bulunuyor arkadaşım..
ben çocuk reyonunada bakıyorum arada bazen çok güzeller oluyor cidden..kolay bulan varsa bana adresini verebilirmii??yani ayakkabıcının..:)

Ben de 35 ve biraz daha küçüğünü bulmakta çok zorlanıyorum. Bulduklarımın da modelini beğenmiyorum. Bu FiTBAS baya iddialı konuşuyor, görüştüm yaz içinde satışa başlayacaklarmış. Hemen üye oldum, merakla bekliyorum modellerini. Umarım mağaza mağaza dolaşmamıza gerek kalmaz artık :))

Ben de 35 ve biraz daha küçüğünü bulmakta çok zorlanıyorum. Bulduklarımın da modelini beğenmiyorum. Bu FiTBAS baya iddialı konuşuyor, görüştüm yaz içinde satışa başlayacaklarmış. Hemen üye oldum, merakla bekliyorum modellerini. Umarım mağaza mağaza dolaşmamıza gerek kalmaz artık :))

arkadaşım ben henüz siteye bakamadım..üye olunmadan bakııyormumuş yani:43: ya birde denemeden alma cesaretim kaçtı gibi..ya olmazsa ya kararsız kaldım ben:((

Back
X