• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 numara ayakkabı giyiyorum

pembeinci

Canan & Murat
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
5.444
5
156
42
İstanbul
yokmu benimle aynı problemi yaşayan kendime göre hiç ayakkabı bulamıyorum çocuk reyonundan alıyorum ayılı çiçekli ama artık normal ayakkabı giymek istiyorum bu yaz o kadar çok aradımki hepsi 36 nasıl güzel modeller var senağlama yazık insan 35 numara giyenleri düşünür siz bulabiliyormusunuz arkadaşlar varmı 35 giyen sadece benmiyim :1no2:

yokmu benimle aynı problemi yaşayan kendime göre hiç ayakkabı bulamıyorum çocuk reyonundan alıyorum ayılı çiçekli ama artık normal ayakkabı giymek istiyorum bu yaz o kadar çok aradımki hepsi 36 nasıl güzel modeller var senağlama yazık insan 35 numara giyenleri düşünür siz bulabiliyormusunuz arkadaşlar varmı 35 giyen sadece benmiyim :1no2:

bende 35 numara giyiyorum ve maalesef aynı dert bendede var. bir ayakkabı beğeniyorum 35 yok. yada 36 dan başlıyor. artık kışın 36 no çizmelerle idare ediyorum. kalın çorapla falan ama 36 da ayağıma büyük geliyor

kışın sorun olmuyor dedğin gibi kalın çoraplar sağolsun ama yazın ve sonbaharda ayakkabı bulmak çok zor bizim için özel yaptırsam diyorum birde güzel olmazsa çok zor küçük ayaklı olmak

Valla çok küçük olmasıda bi dert,çok büyük olmasıda bi dert:1no2:

benimki 38 numara :smiley-cool:

bence bayanlar için 32 den başlasın ayakkabı numaraları 45 e kadar çıksın.:oklava:

:1hug:

benimde ayaklarım çok küçük
aynı dertten muzdaribim
ucu sivri olan ayakkabıların 36 sı oluyor bana
kalıbına göre değişiyor küçük kalıblı ayakkabıların 36 sını giyebiliyorum yani idare ediyorum
ama yazlık açık ayakkabılarda bağcıklı olmayınca çoook zor bulmam

bizim buralarda imalatcılar war yaşadıgın yerde yok mu diktir ama kısa boylu küçük ayaklı hanımlarda da cok topuklular da kötü duruyo zati

bizim buralarda imalatcılar war yaşadıgın yerde yok mu diktir ama kısa boylu küçük ayaklı hanımlarda da cok topuklular da kötü duruyo zati

ama ayakkabı mağazalarında o kadar güzel modeller var ki. diktirsen bile o modeller aklında kalıyor. ben nine westte bazen yakalıyorum.yüksek topuklar bende çok güzel durur aslında.

arakadaşım yazlık ayakakbı bile olsa içine kalıp koydurabilirsin ayakkabıcıda ve küçültebilirsin çünkü zor bir durum başka çaren olmasa gerek

arakadaşım yazlık ayakakbı bile olsa içine kalıp koydurabilirsin ayakkabıcıda ve küçültebilirsin çünkü zor bir durum başka çaren olmasa gerek

ben öylede yaptırıyorum. ama o konulan zamanla ayakta kayıyor, bükülüyor, bir süre sonra rahatsızlık veryor o koyulan kalıp...yapıştırıyorlar, yapışkanliğinı kaybediyor, yerinden oynuyor.. vs vs...

merhaba arkadaşlar.benim ayaklarım 37.ben de bazen özelliklede indirim zamanalarında ayyyyyyyyy küçük ayaklılara ne kadar güzel model var diyorum.arkadaşım eğer istanbulda ikamaet ediyorsan çok büyük alışveriş mağazalarında 35 numara bulman mümkün.örneğin istinye parkta vardı.daha 2 gün nce oradaydım.hemde şuanda herşeyde %50 indirim vr.bu arada istinye parkı çok beğendim.hiçbi yerde olmayan ürünler var.bence indirim zamanı orayı takip etmek lazım . :) bir de bakırköy capacity de oluyor 35 numara.nişantaşına bakmadım ama orada da olabilir.dediklerinde haklısın.mesela diktir falan demiş bazı arkadaşlar ama istediğin modeli her ayakkabıcı dikemeyebilir.bazen elbise diktirirken bile terzi istediğimizi anlayamıyor ve ortaya çok farklı bir model çıkıyor.o nedenle en iyisi 35 numara ayakkabı satan yerleri öğrenip oralardan alışveriş yapman.çünkü heryerde bulunmuyor bu numara

ben 35-36 giyiyorum pek bir sorun yaşamıyorum. galiba sizin ayağınız çok küçük. 36 numaranın içine astar atınca yarım numara küçülür.

Merhaba arkadaşlar. Maalesef aynı sorunu kendimi bildim bileli yaşıyorum. Ayakkabı alacağım zaman uykularım kaçıyor. Özellikle yazlık ayakabı bulmam imkansız çünkü ayak numaram 34,5 :((((. Ben hiç yazlık ayakkabı giymedim diyebilirim. Hep spor ayakkabı giyiyorum. Kışlık bulmak biraz daha kolay oluyor. Bazı arkadaşlar kalıp koyarak daraltmayı önermişler fakat çok rahatsız edici bi durum kaymalar bükülmeler oluyor. Ayrıca benim ayaklarımın tarağıda yok, hem kısa hemde ince, dolaysıyle böyle küçük ve narin olunca ağır ayakkabılar beni çok yoruyor. Çok kaliteli ve hafif olmak zorunda ayrıca zevkimede hitap etmeli:( maalesef hepsini bir arada hiç bulamadım. yürümek benim için sorun her zaman:(( Bu işin tek çözümü var, ihtiyacın olsada olmasada ayağına göre ayakkabı bulursan alacaksın(tabi bulursan), aramaya kalkınca bulunmuyor maalesef:((.

benim de ayakkabı numaram 35..ama botlarda 36 ayağıma oluyor.sporlarda da sorun yaşamıyorum.ammaaa gece ayakkabısı 35 numara şöyle gönlüme göre hiçbir zaman bulamadım.beğendiklerim 36 dan başlıyor genelde ve 35 numara olanlar da beğenmediklerim oluyor her nedense..:(

Back
X