35 haftalık hamileyim kızım 2200 gr çok üzgünümm

pazartesi doğum yapan arkadaşıma doktor 36.haftada 2 kg.bebek yat dinlen falan demişti ne kadar üzülmüştü.bu pazartesi 3 kg nurtopu gibi doğdu canını sıkma

hıc uzulme bı arkadasımda aynı sorunu yaşadı doktoru 1 hafta sonraya randevu verdı ve 1 haftada süt tüketimiyle ve doktorun verdıgı bı ılaçla toparladı bebegının kılosunu sımdı çok saglıklı maşallah

öncelıkle aramıza hosgeldın arkadasımpaylasımın ıcınde tesekkurler bende gece yatmadan ıkı yemek kasıgı pekmez hemde senın dedıgın harnup pekmezı ıcıyorum kı daha oncekı bebeklerım bırı 2700 dıgerı 2400 oldugu ıcın hıc degılse bu kılolu olsun dıye ben dıger arkadaslar gıbı doguma yakın degılım ama endısesı sımdıden sardı sıkıntıları bıldıgım ıcın.. sana sormak ıstedıgım bısey var
bebege kılo aldırdıgı dogru degılmı yoksa bosa yemeyelım?? benımde son zamanlarda kulaklarımda cınlama ve yuksek rakımlı bıyere cıkınca tıkanırya oyle olmaya basladı sendede varmıydı boyle sıkayetler kan degerlerı arttıgındanmı oluyo dıye merak ettım sımdıden tesekkurler..

Evet pekmezin faydası yabana atılacak gibi değil. Normalde hiç sevmem. Bunca zaman kansızlık olmasına rağmen pekmez içme konusunda gereken özeni göstermemiştim. Ama şimdi bebeğim için ve aslında kendim için de içiyorum.Bu arada sütü bal ile karıştırıp içtiğini söylemişsin. Bunun için şu ek bilgiyi de söylemek isterim balı süt sıcakken değil ılık veya soğuk olarak eklemek gerekiyormuş. Çünkü sıcak süte karıştırılan bal bazı mikroorganizmaların oluşmasına sebep oluyormuş. Benim için yeni diyebileceğim bir bilgi bu. Belki bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim.

:)muzla karıştırılınca sıcak içilmiyor zaten genede sağol bilgi vermen çok güzel

sudemmm gittim ama bayındırdaki doktor bakmadı özel olmadığı için yarın kendi doktoruma gidicem tireye bugün tekrar nts ye bağlandım sonuç ii dedi ama bu kadar yarın hbr vericeminş

canım gittim bayramdan sonra dedi kendi doktoruma gittim ameliyat günüymüş boşu boşuna gittik yani çok fena bir şekilde nezle ve faranjit oldum çok hastayım

Kızlar Merhaba benim gunlerdir kafam çok karışık 36 haftalik hamileyim. Hamilelikten bugüne her Salı hafta alıyoruz düzenli şekilde ancak 4 mayısta kontrole gittiğimde 36+1 iken ultrasonda 35+3 göründü daha önce normal arada olabiliyor falan die duyduğumdan doktora da bişe sormadim 10 gün sonraya randevu verdi nst ye baslanicakmis. son adet başlangıç tarihim 31 ağustos 2015 lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmaliyin

Ayol bu cok abartılacak bı durum mu ? 2200 kılo oluversın saglıklı olsnda nlcak mınyon bı bebek demekkı neden uzuluyrsun uzulmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…