- 29 Mayıs 2010
- 342
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi deryaevren
rica ederim sağlıklı olsunda az kiloda olsun ama sen genede sola yat ve beslenmene dikkat et hayırlı doğumlar inşallah kendini üzmetamam sağol tşk ederim
Doktordan geldim bugün 2200 gr şasırdım kilo alamamış dedi üzüldüm benim gibi olanlar varmı kızlar yardım lütfen kan değerlerimde sonuçları geldi 11.1 olmuş haplarını içmeye devam et dedi nts ye bağladı sonucunuda söylemedi 10 gün sonra görüşelim dedi yardım kızlar bebeğimin kilo alması için ne yemem gerek
Doktordan geldim bugün 2200 gr şasırdım kilo alamamış dedi üzüldüm benim gibi olanlar varmı kızlar yardım lütfen kan değerlerimde sonuçları geldi 11.1 olmuş haplarını içmeye devam et dedi nts ye bağladı sonucunuda söylemedi 10 gün sonra görüşelim dedi yardım kızlar bebeğimin kilo alması için ne yemem gerek
deryaevren aynen arkada$larin söyledigi gibi 2 kilo içerisinde dogum yapan bayanlar çok var ve bebi$leri saglikli. Doktor bebegin sagligi hakkinda bir$ey demedi mi?
Ve siz kaç kilo aldiniz hamilelik öncesinden bu yana?...