35 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri azaldi

Bazen önemsiz buldukları seylerden dolayi ciddi sorunlar olabiliyor ne yazikki
Aynen öyle belki sizin ki gibi daha önceden bilselerdi bebegim sag olacakti artik bidahakine daha temkinli davranirlar 35. Haftaya girdigim de her hafta kontrol ve hareketsizliginin azaldiginda ultrason diye tutturcam insallah bidaha hickimse bu aciyi yasamaz

Başınız sağolsun. Hareketleri azalınca mi kordon dolanması olmuş
Galiba evet
Internet de yazilan öyle
Kordon dolanmasi aslinda tehlikeli degilmis diye yaziyo internette ama nasil tehlikeli degil ya ben hic görmedigim kucagima alamadigim bebegimi kaybettim kalbimin acisi dinmiyo zaman hizli geciyordu ama benim icin zaman sanki durdu hic ilerlemiyo ne olur bilmiyrm aslinda hemen hamile kalmak istiyorm belki acim hafifler diye düsünüyrm hemde korkuyorm ayni seyleri yasayacam die doktor ne der onu da bilmiyrm miyom var hamile kalmama engelmi hamile kalirsam bisey olur mu miyom varken kafamda bir sürü soru icimi dökmek istedim biraz uzun oldu kusura bakmayin

Estağfurullah ne kusuru. Canım yaa seni çok iyi anlıyorum. Benim de kayıplarım oldu . Tâbi daha ilk haftalardaydi o kadar çok ağlamıştım ki Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi 33 haftalık hamileyim her hareketi azaldığında canım çıkıyor. İlk kayıplarımda Doktorlar hep bişey olacak da bu aşamada olsun ileyleyen haftalarda olmasin diyorlardi. Şimdi onları çok iyi anlıyorum. Allah korusun bu haftalarda gerçekten hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok ağır bir durum.
Canım yaşın kaç bu arada. Eğer yaşın ileri değilse Allah'ın izniyle yine çocuğun olur. Kuzenimin de doğuma yakın karnında olmuştu. Sonra bir kızı oldu. İlk çok kötü olmuştu ama kızı olunca biraz unuttu. Allah sana da unutturacak şekilde sağlıklı evlatlar nasip etsin. Miyoma gelince bende de var. Hamile kalmana engel mi onu doktorlar bilir . Yani yerine bakıp engel mi değil mi söylerler.
Allah yardımcın olsun

Ben bir gün hissetmedim hemen ertesi gün acile gittim nstye aldilar ztn zar zor bulundu ķalp atsi öksurerek ve o aleti elimle bastirdim nst boyunca bana hareketlerini say demislerdi ben burda hata yaptigimi düsünüyorm hareketlerini tam sayamadim 1 yada 2 saat da 10 hareket sayabiliyorsan bebegin saglikli canim ama hareket hissetmezsen hemen doktora gidip hem nst hem ultrason iste ben istemedigime pismanim ben gibi acile gitcek olursan israrci ol ultrason icin yada hic beklemeyip özel hastaneye git.Benim de 2 düsügüm oldu 8 haftalikken onlar bu kadar kalbimi acitmadi cünku ben kalp atisini duymadim hareketlerini hissetmedim galiba o yüzden kalbim acimadi 35+6 haftalik hamileyken ögrendim karnimda öldügünü karnimda yasaydi 40 haftalik olacakti ya dogmus yada bu hafta icinde dogmus olacakti.Bu arada 27 yasindayim.
Kendini stres sokma biz bu durumlarinyasadik diye herkes yasayacak degil bol bol dua et kuran oku namaz kıl ben hamileligim boyunca 1 rekatlik bile namaz kilmadim hep böyle seyler yasamam dıe düsündüm ama öyle olmuyormus hersey güllük gülistanlik degilmis kendine cok cok dikkat et canim stres yapma bebek de bu stres etkilenebilir

Bana hareket say diyen bile olmadı ki ben hareketlerin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bile hareketi azaldı dediğimde son aylar normal dendi salak gibi inandım normal sandım bilmiyordum ki hiç gerçekten öyle sandım rabbim yardımcımız olsun tekrar tekrar kayıplar yaşatmasın inşallah

Merhaba ben de 34-6 dayim

Gelisim geriligi var iki gun cok hareketliyse sonra az hareketli oluyor. Kime sorsam (doktor ve hemsire) cok normal bu haftalardan sonra alan daraldigi icin hareketler azalir dediler. Iciniz rahat olsun az da olsa gunde en az 6 kez hareketini hissediyorsaniz sorun yoktur

Ben hemen kendi doktoruma koşuyorum o da hem ultrason hem nst ye bakıyor. Doktoruma ulasmasam bile yinecde özel e giderim çünkü devlet hastanelerinde ilgi de Bilgi de çok zayıf.
Yasin genç canım Allah tekrar nasip etsin. Benim ne yalan söyleyeyim korkularım zaman yaklaştıkça artıyor. Allah hepinize yardım etsin

Allahım bizlere güc kuvvet versin dayanma gücü versin bu aciyi Allahim kimseye yaşatmasin cok zor ilk başlar dayanamicak gibi oluyorsun ama bakiyorsun ki dayanabiliyorsun Allahım bütün hamilelerin yar ve yardimcisi olsun insallah sağsalim kucagina alirsiniz bize de dua etmeyi unutma olur mu hamilerin dualari kabul olurmus

Bende kendimi böyle avutmustum yeri daraldigi icin dedim ama öyle degilmis canim cok cok dikkat et benim canım yaniyo baskasınin cani yanmasın
Hıc öldügü aklima gelmedi doktor söylediginde şok oldum şaka mı dedim sadece baska hic bisey diyemedim o an orda benim ölesim geldi ama dayanma gücü veriyo Allah

Basiniz sagolsun. Hic hareket hissedilmediyse gitmek gerek tabiki. Ama ben hissediyorum. Yani cok sert olmasada bariz hareket hissediliyorsa sorun yok. Allah bir daha yasatmasin

Amin 1 ay oldu bile bebegim benden gideli Allahım insallah sağsalim kucagina almayi nasip etsin.
Bana ve ben gibi evlat hasretiyle yanan herkese dua eder misiniz?
Hamilelerjn duaları kabul olurmus.
Kendim de dua ediyorum ama başkasının dualarına da ihtiyacimız var.

canım belki dogdugunda saglikli bi bebek olacak biz ve doktorlar bunu bilemeyiz Allah bilir sen duani et canım kendini bebegini strese sokma
Allah büyüktür
O kadar çok öyle dediler ki ultrason da kalbi ayakları ellerinde anomaliler var İnşallah dediğimiz gibi o kadar üzgünüm ki gelişim geriliği var kg kaybı başladı aşırı zayıf diye de almadılar klp ameliyatı olması gerekiyor diye bekliyorum öyle herşey Allah tan o nasip etsin inşallah

Kuzum şimdi okudum yazdıklarını. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Rabbim size de hayırlı bir evlatla acınızı tez zamanda unuttursun inşallah. Yaşın gençmiş çok şükür. Allah ın izniyle olur inşallah. Keşke elden gelen bir şey olsa…

Sen duanı et namazini kil ki kalbin ferahlasin Allahım nasip eder insallah bebegin insallah senle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…