35 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri azaldi

Bende Usak'liyim şimdi İstanbul'da yaşıyorum, konuya aradan girdim ama basliginizi üst üste gördüm innain çok üzüldüm baş sagligi için gelmiştim, rabbim size sağlıcakla yeni evlatlar nasip etsin ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim 13.haftada falan fark edildi mahvoldum üzüntüden, sizi belki çok iyi anlayamam ama analık aynı analık bir günluk bile olsa evlat acısı anlatılmaz, diğer arkadaş içinde hislerim aynı doğup iki gün sonra kaybeden, rabbim evlat acısıyla sinanan tüm annelere bu acıları hafiflettirecek unutturacak nice sağlıkla evlatlar nasip etsin ❣️
Amin canim hepimizin acisi ayni bende görmedim hissettim sadece 8 haftalikken kaybetsen bile icinde büyüyen biri var diyosun canim biz saglikliyiz bu günler de gececek insallah

Farkindaydim ama doktor degilim ki engelleyemedim canim keske engellebilseydim
cok geçmis olsun rabbim yenıden nasıp etsın ınsallah, bi sey sorucaktım acınızı tazelemek gibi olmasın nstden sonra vefat ettigini öğrenene kadar hiç ni hareket etmedi? hanı daha once vefat etmıs sismis yazmıssınız ya hiç hareket olmaması gerekıyo o zaman siz hareket olmamasıjı gec mı farkettınız yoksa hareket var mı sandınız

2 farkli yerden yazişiyoruz. 🙂
Ölüsünü bile gördüm öyle guzeldi ki sanki uyuyordu. Dudaklari faln rengi sònmeye baslamis. Boyle bašiyla çenesine baglamislar yuzunu kapatmislar. Yuzunu kendi ellerimle açtim hiç pişman degilm keske kucagima alsaydim keske son kez opseydim sarilsaydim. Insallah yaşamayiz
Sen nerelisin

Başınız sağolsun kızlar...

Benim gözümün önünden gitmiyo melek gibi uyuyordu..
karnımdan aldılar neden ağlamıyo diyorum sanki ölü doğcağını bilmiyormuş gibi... kucağıma alamadım saçını okşayamadım sadece yüzünü gördüm hemen aldılar gittiler...

Kefenlediler o halini göstermediler çok pişmanım keşke gitmeden son bi kez kucağıma alıp öpüp koklasaydım.. melek oldu oğlumm.. acısı hala aynı......

cok geçmis olsun rabbim yenıden nasıp etsın ınsallah, bi sey sorucaktım acınızı tazelemek gibi olmasın nstden sonra vefat ettigini öğrenene kadar hiç ni hareket etmedi? hanı daha once vefat etmıs sismis yazmıssınız ya hiç hareket olmaması gerekıyo o zaman siz hareket olmamasıjı gec mı farkettınız yoksa hareket var mı sandınız
Ben cumartesi nstye girdim uyuyomus dediler hareket etti ama az hareket etti pazar günü sabah az hareket etti sonra hic olmadi pazartesi özelden randevu aldim ben farkindaydim ama devletteki doktorlar ihmalliklerinle ugradim bundan sonra özelde baslayip özelde bitircem kimseyi dinlemicem pahaliysa pahali bebegim icin bütünn parami dökecem

Ben cumartesi nstye girdim uyuyomus dediler hareket etti ama az hareket etti pazar günü sabah az hareket etti sonra hic olmadi pazartesi özelden randevu aldim ben farkindaydim ama devletteki doktorlar ihmalliklerinle ugradim bundan sonra özelde baslayip özelde bitircem kimseyi dinlemicem pahaliysa pahali bebegim icin bütünn parami dökecem

kuzum özelde pek çözüm değil biliyomusun, ben özele gittim ama doktoru bulamadım ne yazııkk ki...
iyice araştırıp iyi bi doktora git.. işini seven , içinde allah korkusu olan birini bul... inşalllah sağlıcakla kucağına alırsın....

karnımdan aldılar neden ağlamıyo diyorum sanki ölü doğcağını bilmiyormuş gibi... kucağıma alamadım saçını okşayamadım sadece yüzünü gördüm hemen aldılar gittiler...

Kefenlediler o halini göstermediler çok pişmanım keşke gitmeden son bi kez kucağıma alıp öpüp koklasaydım.. melek oldu oğlumm.. acısı hala aynı......
Kucagina alip öpüp koklasaydin daha kötü olmaz miydi canim ben dayanamazdim

Kucagina alip öpüp koklasaydin daha kötü olmaz miydi canim ben dayanamazdim

daha ne kadar kötü olunabilir ki :KK43: 8 ay benleydi pişmanım onu yapmadığıma iki kez rüyama girdi büyümüştü... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....

kuzum özelde pek çözüm değil biliyomusun, ben özele gittim ama doktoru bulamadım ne yazııkk ki...
iyice araştırıp iyi bi doktora git.. işini seven , içinde allah korkusu olan birini bul... inşalllah sağlıcakla kucağına alırsın....
Öyle bi doktor yokki hic bu ameliyat eden doktor 3 gün hastanede kaldim 3 gün boyunca degisik degisik seyler söyledi miyom varmis miyomu ellememis kanama durmazmis neden devletteki görmedi özele baska doktorla basladim o niye görmedi miyomu

daha ne kadar kötü olunabilir ki :KK43: 8 ay benleydi pişmanım onu yapmadığıma iki kez rüyama girdi büyümüştü... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
Haklisin canim ben de bugun rüyamda mavi az yuvarlak biseyin icin de bebek vardi elleri ayaklari olan

Öyle bi doktor yokki hic bu ameliyat eden doktor 3 gün hastanede kaldim 3 gün boyunca degisik degisik seyler söyledi miyom varmis miyomu ellememis kanama durmazmis neden devletteki görmedi özele baska doktorla basladim o niye görmedi miyomu

Kuzum işte doktor var doktor var rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın.. Bulunduğun şehirde araştırmanı yaparsın hangisi içine sinerse onunla devam edip gönül rahatlığıyla ilerlersin inşallah..

Merhabalar 35 haftalik gebeyim bebeğimin hareketleri azaldi açken hareket etmiyo ama biseyler yiyip uzaniyorm az hareket ediyo hissedilir sekilde degil buda eşime söylüyorum hareket eder uyuyordur diyo ama cok da korkuyorum bu durumu yasayan oldu mu yeri daraldigi icin mi hareket etmiyo
20 gun once 35 haftalikken rutin kontrole gidip nst de hareketleri yavas ciktigi icil acil doguma alindim kordona dolanmıs ve beslenemedigi jcin hareketleri yavaslamis o hafta kilosu da artmamisti cok sukur sorunsuz kucagima alabildim

Kesinlikle onemsizdir diyip gecmeyin

Seninde basin sag olsun. Ben kucagima aldim dokundum yanina gittim kaç kere yanaklarin parmaklarina falan hayranlikla dokundum. Ben hastanede oldugum icin kefenli halini gormedim. Ama iyikide evde degildim yoksa o halini gorseydim nasil olurdum Allah bilir

20 gun once 35 haftalikken rutin kontrole gidip nst de hareketleri yavas ciktigi icil acil doguma alindim kordona dolanmıs ve beslenemedigi jcin hareketleri yavaslamis o hafta kilosu da artmamisti cok sukur sorunsuz kucagima alabildim

Kesinlikle onemsizdir diyip gecmeyin
Gelmis gecmis olsun doktorlar yüzünden ben bu durumdayim

Seninde basin sag olsun. Ben kucagima aldim dokundum yanina gittim kaç kere yanaklarin parmaklarina falan hayranlikla dokundum. Ben hastanede oldugum icin kefenli halini gormedim. Ama iyikide evde degildim yoksa o halini gorseydim nasil olurdum Allah bilir

Ben hastaneydim doktor göstermedi o halde görsen gözünün önünden gitmez, o haliyle hatırlama dedi kefenlendi ve gitti bebeğim 🥹 bi zıbını bile nasip olmadı minik kuzumun gözleri kapalı bi şekilde doğdu ve gitti 🥹

X