35 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri azaldi

Çıkmadık candan ümit kesilmez derler. İnşallah dedikleri gibi olmaz da sağlıklıca kucağına alırsın… gebelik kapalı bir kutu, ne desek boş. Keşke bir faydamız olabilse sana

Keske canım elimizden hiç bişey gelmiyo unutmam mümkün degil sadece hafifler ben görmedigim kokusu duymadigim bebegimi sevdim cok aci Allahim bidaha yasatmaz insallah bu aciyi kimseye yaşatmasın 1 ay oldu hala acisi cok taze

Çıkmadık candan ümit kesilmez derler. İnşallah dedikleri gibi olmaz da sağlıklıca kucağına alırsın… gebelik kapalı bir kutu, ne desek boş. Keşke bir faydamız olabilse sana
Belki elimizden bisey gelmez ama hep birlikte dua edersek Allahım duamizi kabul eyler dualarimda evlat hasretıni cekenler vardi simdi ise sizde dualarimda olacaksiniz Allahim sagsalim cocugunu kucagina alirsin insallah

Allah razı olsun dua edin bize 36+3 den gidiyorum hem doğsun istiyorum hem de korkuyorum aileme de söylemedim daha Rabbim inşallah nasip eder

Belki elimizden bisey gelmez ama hep birlikte dua edersek Allahım duamizi kabul eyler dualarimda evlat hasretıni cekenler vardi simdi ise sizde dualarimda olacaksiniz Allahim sagsalim cocugunu kucagina alirsin insallah
Allah razı olsun inşallah Rabbım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Keske canım elimizden hiç bişey gelmiyo unutmam mümkün degil sadece hafifler ben görmedigim kokusu duymadigim bebegimi sevdim cok aci Allahim bidaha yasatmaz insallah bu aciyi kimseye yaşatmasın 1 ay oldu hala acisi cok taze
Amin kuzum amin. Rabbim inşallah başka bir evlat nasip eder de dindirir gönlünün acısını. Daha çok yeni dediğin gibi. Acın çok taze. İnşallah bu günlerin de geçer gider kolaylıkla. Rabbim sabrını versin kuzum

Allah razı olsun dua edin bize 36+3 den gidiyorum hem doğsun istiyorum hem de korkuyorum aileme de söylemedim daha Rabbim inşallah nasip eder
Ederim kuzum elbette. Ben de 37+2 den gidiyorum. Bana da doktorlar bu doğsa da yaşamaz, çok erken geliyor yaşaması mümkün değil. Durması mümkün değil doğumun başlamış bir kere dediler neler neler dediler. Ama yanıldılar. Hala çok şükür karnımda. Erken de gelmedi hayata da tutundu yavrum. İnşallah vakitlice sağlıklıca seninki de gelir. Stres yapma kendine. Rabbim in gücü her şeye yeter. Ne hasta denilen cocuklar sağlıkla doğdu. Ne hiçbir şeyi yok denilen çocuklar vefat etti. Bilinmez ki. Sen Rabbim e sığın. Allah ın izniyle sağ salim doğar inşallah

İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim yavrum bize sefaakatci beni bekliyor güvenilir yerde Allahımin yaninda ben 36 hafta boyunca ona cok iyi baktim sekerin var dediler diyet yap hergun sekerini ölc dediler o parmaklarimin ucu aciyodu artik kan sulandirici igne yaptim göbekten göbegim morarip beze seklinde oluyodu ama bebegim saglikli olsun isterlerse ömür boyu yaparim dedim tansiyonum yüksekti tuz yeme dediler yemedim sekerli olan hic biseyi yemedim canim istedi ama yemedim geceleri karnim acikirdi bisey yememek icin kendimi tutardim yemezdim öylece uyurdum hersey bebegim icindi benim icim rahat o da Allahımızın yaninda rahat yavrum melek oldu

Kuzum ömrü o kadarmış onun. Sen bir zarar vermemişsin ki. Görmüyor musun ne hamileler var düşsün diye neler yapıyorlar. Ama yaşayacak günü varsa yaşıyor. Bazen de senin durumunda olduğu gibi, sen elinden geleni yapsan da olmayınca olmuyor. İmtihan dünyası. Hepimiz bir şeyle sınanacağız. Kimimiz malımızla, kimimiz anne babamızla, kimimiz evlatlarımızla. Ama bir şeyle sınanacağız. Burası mükafat yeri değil ki altında sebep arayalım, isyan edelim. İmtihan dünyası. Senin de sınavın buymuş. Belki de doğsa çok hayırsız bir evlat olacaktı, her gün keşke doğurmasaydım diyip pişmanlıklar yaşayacaktın. Anne babasına neler çektiren insanlar var. Bilmiyoruz ki. Sadece şunu biliyoruz ki Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Olmuyorsa bunda da bir hayır vardır. Rabbim in bir bildiği vardır. Sen ona sığın, ona güven. Kendini suçlama hiçbir zaman. Onun ömrü bu kadarmış. Enazından gebe kalabileceğini, bir engelin olmadığını biliyorsun. Kimisi ne tedaviler görüyor ama çift çizgiyi bile göremiyor. Sen ilerleyen zamanlarda tekrar evlat sahibi olabileceğini biliyorsun çok şükür. İnşallah Rabbim nasip en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip eder

Amin canım asla isyan etmiyorum Allahimin bi bildigi vardir Allahim verdi o canı alan Allahım herkese hayirli evlat nasip etsin Allahim haklsn ben hamileligi tattim insallah Allahim.bi daha hamile kalmayi yasatacak o zamn sagsalim kucagima alirim insallah

Amin kuzum amin. Güzel haberlerini burdan bizlerle de paylaşmanı sabırsızlıkla bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…