- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım içim rahatladı kötü birşey zannettim bende bir anBen artık doğum yaklaştığı için süt olduğunu düşündüm ilk gelen süt çok koyu sarı hatta turuncuya yakın olabiliyor .Sağlıklı dogumlar.
Bi sorun olmadında canım aynen bakıcam yorumlaraAblam 34 haftalikken doğum yaptı nasıl koyu anlatamam yağlı yağlı ama başka yorumlardan da bak duma ama bence normal.
Ay inşallah köyü birşey olmasında canım yaa o birşey değil :)Canımmm o kolostrm denilen sarı süt bendede geliyor sürekli küçük küçük atletimi kirletiyorminiş miniş sıkıntı yok korkma İnşaAllah
Benm o 30-32 haftalar arasında gelmeye başlamıştı:) çok az ama oluyo bazen. Sağım solumdan daha büyük sadece sağda oldu benmde:) solda sadece şeffaf geliyorKızlar 35.haftanın içindeyim sağ göğsümün ucunda herzaman olduğu gibi fitillenme olmuş parmağımla çok kurcalamadan trmizliyim dedim arkasından 1 damla portakal renginde sıvı geldi daha sonra 1 damlada şeffaf sıvı geldi bu ne olabilir kötü birşey mi ?
Vücut süt üretmeye hazırlanıyor galiba :) yalancı sancılarım başladı benim birde dün gece acildeydimBenm o 30-32 haftalar arasında gelmeye başlamıştı:) çok az ama oluyo bazen. Sağım solumdan daha büyük sadece sağda oldu benmde:) solda sadece şeffaf geliyor
İyiyim canım sağol dün ağrım vardı karın bölgesinde sırtıma vuruyodu nst ye bağladışar ilk defa eve geliyorum arada bir sancı giriyor hastaneye gidince kesiliyo ben anlamadım bişey doktordan yalandan yapıyorum sanıcakGeçmiş olsun canım neden acile gittin iyimisin şimdi
Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta çektim sancıyı kesintisizdi ama sebep böbrek idrar falanmış enfeksiyon yani. Ama senin kesiliyomuş hayrlısı olsun. Bi kaç hafta daha beklesin bari inşaAllah:)Vücut süt üretmeye hazırlanıyor galiba :) yalancı sancılarım başladı benim birde dün gece acildeydim![]()
İnşallah canım benim sabretsin azcık daha zaten doğacak :)Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta çektim sancıyı kesintisizdi ama sebep böbrek idrar falanmış enfeksiyon yani. Ama senin kesiliyomuş hayrlısı olsun. Bi kaç hafta daha beklesin bari inşaAllah:)
Sağol canım . inşallahta olmazsın canım ne güzel hafifse ağrılar çoğalmasında nazar değdirme kendine dilini ısır aman :)Canlarr geçmiş olsun dikkat edin. Benim de sancı oluyor ama acillik değil çok şükür![]()
Evet canım doğru diyorsun. Dur kendimü cimcikleyimSağol canım . inşallahta olmazsın canım ne güzel hafifse ağrılar çoğalmasında nazar değdirme kendine dilini ısır aman :)
Ay ne komiğiz yaaEvet canım doğru diyorsun. Dur kendimü cimcikleyim![]()
![]()