• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 hafta kabızlık

gameover

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
346
85
13
31
Kızlar selam. Şu ana kadar böyle bir problem yaşamadım şükür ki. Ama son 1 haftadır zorlanıyorum artık. Bu haftalarda kabızlık artık normal mi ? Yediğim içtiğim de değişmedi üstelik. Aynı haftalarda sorun yaşayanlar nasıl atlattınız ?

34'te sancılarım başlayınca 2 gün hastaneye yattım ben, o sırada ilaçlardan mı yoksa hastane ortamından mı bilmiyorum kabızlık başladı. Her Allah'ın günü kefir içip sabah aç karnına birkaç kuru kayısı yiyip üstüne su içiyodum. Kayısı hoşafı da yapmıştı kayınvalidem onu da içtim baya iyi geldi sonrasında.

34'te sancılarım başlayınca 2 gün hastaneye yattım ben, o sırada ilaçlardan mı yoksa hastane ortamından mı bilmiyorum kabızlık başladı. Her Allah'ın günü kefir içip sabah aç karnına birkaç kuru kayısı yiyip üstüne su içiyodum. Kayısı hoşafı da yapmıştı kayınvalidem onu da içtim baya iyi geldi sonrasında.
Kefir falan içiyorum zaten de hoşafı bir deneyim. Belki de haftadan dolayı artık baskı mı oluyor bilmiyorum.

Merhaba bebek iyice büyüdüğü için bağırsakların alanı iyice daralıyor artık. Sabah aç karna 5-6 kuru kayısı yiyip üstüne bol su içmenizi tavsiye ederim. Hoşaf içecekseniz de yine sabah aç karna için.

Back