• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 günlük bebeğimi gece uyandıramıyorum

Cnm sen ne yaparsan yap bebek kilo alır benim kızım 2 300 le doğdu bana bol bol emzir mama ver dediler mama vermedim sadece anne sütü bol bol tatlı yerdim sütüm olsun diye şimdi şükür 6 aylık 6 500 kilo cnm sen gecenin köründe de versen erkende versen doyar alır onun için kafaya takma dediğim gibi 10 yada 11 de ver tok tutuyr kilo da alıyor
Canım benimki çok ağlıyor açlıktan herhalde. Yoksa vermem mama ama içim rahat etmiyor günde 2 3 kere vercem mecbur. Yine sağıp da veririm anne sütü

Yaptım yaptım yok asla uyanmıyor 15 günlükken böyle uyumaya başladı hala öyle. Şimdşden alışkanlık etti dşycem ama alışkanlık etmesş içşn çok küçük. Ama kurulmuş saat gibi her gece 12 1 gibi uyur sabah 6 6 buçuk gibş kendiuytanır emer
Ac olsa uyumaz uyanir zaten benm kiz acsa naparsan yap uyumuyor. Doktorlara da cok takilmamak lazim onlara kalsa hersey sorun daha kucuk ve ileriki aylarda daha fazla emmek isticektir. Benim kiz mamayi ilk ay hep kustu ama.yine de kilo almisti o yuzden yorma kendini cok sukur ki sarilik riskin yok. Bana yemezse sarilik tekrar eder dedikleri korkuttuklari icin kizi uyandiramasam bile biberonu agzina degdirip biraz mama akitirdim boyle de uyaniodu ama cok zordu uyandrmk

Ac olsa uyumaz uyanir zaten benm kiz acsa naparsan yap uyumuyor. Doktorlara da cok takilmamak lazim onlara kalsa hersey sorun daha kucuk ve ileriki aylarda daha fazla emmek isticektir. Benim kiz mamayi ilk ay hep kustu ama.yine de kilo almisti o yuzden yorma kendini cok sukur ki sarilik riskin yok. Bana yemezse sarilik tekrar eder dedikleri korkuttuklari icin kizi uyandiramasam bile biberonu agzina degdirip biraz mama akitirdim boyle de uyaniodu ama cok zordu uyandrmk
Aynen aşırı zor uyandırmak hiç uyanmıyor. Ama uyanıkken açsa dğnyayı yıkıyor zaten açken aşırı ağkıyor saldırıyor resmen memeye

Back