Topugunu sıkıyo musun. Cocuk saglıklı ıse mama baslama. Vereceksen gece mama ver mamayı gec sındırıyo uyuyan bebek 1 aydan sonra uyandırılmaz. Ama ilk baslarda bızde 2 saatte bir saat kurup emdırduk ahh sımdı 1 saat em 1 saat uyu yapıyo. Gunduz her emdırme sonrası sut sagarsan kendı sütünü biriktirir verirsin. Bence mamaya gecmeAnnem, anneannem felan bırak uyusun diyor ama ben emzirmek istiyorum zaten az kilo almış kızım ama maalesef uyandıramıyorum ya.
Evet sağma işlemş yapcam bundan sonra bakalım inşallah yeterli olur kızıma ya. Doymuyormuş demek kaç gündğr çok ağlıyordı zaten. Gazı felan olmamasına rağmen. Ya benimki 15 20 günlükten itibaren geceleri huy etti 12 gibi uyuyor sabah 6 da kendi uyanıp emiyor gece napsam da uyanmıyor. Evet topuğunu sıkıyorum altını açıyorum ıslak mendil ile siliyorum. Avuç içlerini ovalıyorum ama yok uyanmıyor kımıldıyor ama kalkmıyor. Bir kaç kere uyandırabildim sadece gerisinde uyanmadı hiç. Kilo alımı da az olunca canım sıkıldı mutlaka uyandırmak istiyorum ama olmuyor. Napayım artık olmadı gündüz sıkı besliycdm gece uyusun. Zaten gündüz uykusu neredeyse yok sürekli meme istiyor ağlıyor 15 20 dakikalık uykuları gündüzTopugunu sıkıyo musun. Cocuk saglıklı ıse mama baslama. Vereceksen gece mama ver mamayı gec sındırıyo uyuyan bebek 1 aydan sonra uyandırılmaz. Ama ilk baslarda bızde 2 saatte bir saat kurup emdırduk ahh sımdı 1 saat em 1 saat uyu yapıyo. Gunduz her emdırme sonrası sut sagarsan kendı sütünü biriktirir verirsin. Bence mamaya gecme
Cnm sende gece mamasını ver 11 de 12 de ver zaten kendisi uyanır saat 6 da falan karnı tok olursa zaten kilo yapar sağlıklı olsundaKızlar merhabalar. Benim bebeğim 35 günlük dün sağlık ocağına gittik1 ayda sadece 500 gram almış. Hemşire mama da başla dedi çok az almkş kilo. Artık günde 3 4 kere mama veriyorum. Gece 2 saayte bşr kaldır dedi gündüz de saat başı emzir dedi. Ama şöyle bir sorun var ki gece kızım aşırı uyuyor 6 saat uyuyor. Ne yapıyorsam ne ediyorsam uyanmıyor ya of. Herşeyi denedşm herşeyi ama yok uyanmıylr çocuğum. Buarada sarılık felan hiç olmadı bizde çok şükür baştann beri
Evet ysptım valla herşeyş yaptım. Yarım saat uğraştım yok da yokDaha cok kücük en az dört saatte bir uyandırıp emzirmelisin 3.aydan sonra zaten kilo alımları düşüyor ilk aylar ne aldıysa kardır
Hafif üstünü soyup koltukaltlarından gıdıkladın mı
Artık öyle yapıyorum hemşire az kilo almış diyince bakıyorum gece de uyanmıyor ya uyumadan iyice emzirip üstüne mama veriyorumCnm sende gece mamasını ver 11 de 12 de ver zaten kendisi uyanır saat 6 da falan karnı tok olursa zaten kilo yapar sağlıklı olsunda
Yok yok sarılık hiç olmadı riski de yok dedi doktorSarılık vs yok degil mi bebeginizde? Sarilik uyku yapiyor cunku
Ama uyanmıyor valla saat kurup kalkıyorum çocuk emmek istemiyor gece uyanmıyor herşeyi debedim yok. İlla kendisş sabah 6 buçuk gibş kalkacak. Huy etti gibi. Buarada bir doktor da bana demişti uyandırma çocuğun büyümesi için uyku hormonları da önemliMerhaba bn sağlıklıyım o kadar uyuması normal değil kilo alımı çok çok az o yüzden lütfen sana hemşirenin dediğini yapmalısın bebeğin çok küçük henüz
Benim kizim beslenemedigi icin sarilik oldu doktor bize de 2 saatte bir mama ver dedi. Ama geceleri uykusuzluga alisir diye 1den sonra kendi kalkarsa yedirdik. Ve oyle de.gitti bence zorla kaldirma geceleri sonra kilo alinca ay keske uyusa dersin. Gunduz yedir sut ver biraz da mama yap yerse onu da yedir sutun yetiyorsa mamaya hic gecme bence.Kızlar merhabalar. Benim bebeğim 35 günlük dün sağlık ocağına gittik1 ayda sadece 500 gram almış. Hemşire mama da başla dedi çok az almkş kilo. Artık günde 3 4 kere mama veriyorum. Gece 2 saayte bşr kaldır dedi gündüz de saat başı emzir dedi. Ama şöyle bir sorun var ki gece kızım aşırı uyuyor 6 saat uyuyor. Ne yapıyorsam ne ediyorsam uyanmıyor ya of. Herşeyi denedşm herşeyi ama yok uyanmıylr çocuğum. Buarada sarılık felan hiç olmadı bizde çok şükür baştann beri
Burnunu hafif skmak. Yuzunu islak bezle hafif silmek. Konusmak kalk kizim.derdim ben resmen okul saatin gelmisim der gibi gerinmeye baslardiEvet ysptım valla herşeyş yaptım. Yarım saat uğraştım yok da yok
Of ondan da korkuyorum napcağımı şaşırdım ama belli ki çocuk doymuyor mwcbur vercem 2 3 defagunduz 3-4 kez mama fazla olur bebek senı az emer ozaman ,
benım kızımda uyanmazdı geceden geceye bir kere mama verirdim ,
hem o uyusun hem ben diye ,
Yaptım yaptım yok asla uyanmıyor 15 günlükken böyle uyumaya başladı hala öyle. Şimdşden alışkanlık etti dşycem ama alışkanlık etmesş içşn çok küçük. Ama kurulmuş saat gibi her gece 12 1 gibi uyur sabah 6 6 buçuk gibş kendiuytanır emerBurnunu hafif skmak. Yuzunu islak bezle hafif silmek. Konusmak kalk kizim.derdim ben resmen okul saatin gelmisim der gibi gerinmeye baslarditopuguyla oynamak ne cektik be annem kizardi uyandirma diye
Cnm sen ne yaparsan yap bebek kilo alır benim kızım 2 300 le doğdu bana bol bol emzir mama ver dediler mama vermedim sadece anne sütü bol bol tatlı yerdim sütüm olsun diye şimdi şükür 6 aylık 6 500 kilo cnm sen gecenin köründe de versen erkende versen doyar alır onun için kafaya takma dediğim gibi 10 yada 11 de ver tok tutuyr kilo da alıyorArtık öyle yapıyorum hemşire az kilo almış diyince bakıyorum gece de uyanmıyor ya uyumadan iyice emzirip üstüne mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?