35 gün geçti regl

Zeynep_guler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
6
0
1
25
Merhabalar 35 gün geçti reglden ama günüm gelmeden 5 gün önce lekelenme oldu sonra karın şişliği hafif kasıklarda sertlik var gibi kramp oluyor son 3 4 gündür nadir mide bulantıları doktora gidiyorum fakat ultrasonla bakmıyolar sadece kan testi ilk kan testinde 0.1 sonrasında 0.200 6 ocakta yapıldığında 1.20 15 ocakta da 2.30 oldu ama negatif diyolar anlam veremedim yorgunluk uyku hali çok bana bir akıl verin

Gebeliğin kanda çıkmaması imkansız . Kist falan olabilir doktorunuza sormadınız mı gecikmenin sebebini. Gebeliğin pozitif olması için 5 üstü bir değer olması lazım ki 35 gün gecikmede bebek kesesi bile görünüyor

Sonuç şu ki doktor bana 35 gün normal geçikme dedi ve ultrasonla bakmadı da anlam veremiyorum

2-3 saat var aramızda ama özele gitmeyi düşünüyorum iyi bir doktor var anca ona yani ama kafama takılan şu ki ilk testimde negatif yazıyo diğerleri neden öyle oldu negatif yazmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…