• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben ilk kullanmaya başladığım günleri anlatsam gül gül ölürsün. ağlaya ağlaya öğrendim. hiç süremeyeceğim herhalde diyordum. ama şimdi o kadar rahatım ki. ilk başlarda aynaları kontrol etmek, vitese odaklanmak, gaz, fren, direksiyon kontrolü, sinyal ver, yolu takip et, devamlı aynaları kontrol et... bu anlattıklarım bir araya gelince her şey birbirine karışıyordu. sonra insan alışıyor, düşünmeden aynalara bakıyor, debriyajı düşünmüyorsun bile.
sen şanslısın profesyonel bir hocadan ders alıyorsun. :31: ben kocamdan aldım. hatta bir gün yolu bulamadım ramazandı. tam 2,5 saat ankara'nın tüm sokaklarını gezdim. yine de evin yolunu söylemedi bana. eve geldiğimizde saat gece 2 buçuktu. ilk bir kaç sürüş zor. sonra hızla alışır iyi bir sürücü olursun. :34:

toplamda 10 saat yanı 5 gun almayı dusunuyorum yaparım dı mı ya ..Özgüveni cok yuksek bırıyım ama bu konuda hıc tesvık edılmedım sanırım bu sevkımı ve guvenımı kırıyor...:'( Dün hocam cabuk öğreniyorsun senden çokta iyi şöfr olur dedi ama bakalım ...Yalnız tezcanlısın bunu törpülemek gerek dedi ki öyleyimdir de bu yüzdend ar sokakalra dönuste gırıste ay da kavsak dıonuslerınde gaza basıveıryorum :S

kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118::64::64::62::62::46::24:

dimaam daha yenimi 1 yılı doldurdunuz..
canım bizde temmuzda 1 yıl olacagız....
Rabbım daha uzuunnn uzunnnn güzel huzrlu mutlu yıllar nasıp etsın...
kocalarımızla beraber torunlarımızn büyüdüğünü görelim.inşaallah

dimaam öyle mi diyorsun...Beni cok rahatlattın oyle canıms ıkldı kı aynen ayzdıgın sey allahım kontrol etmem gereken ne akdar sey var dedım aynaya bakıcam derken sagdakı boslugu ıyı ayalrdım mı kaldırıma surtmeyım derken solu unutuyorum arkayı unutuyorum dunku kazada AYNEN oyle oldu ısık sarıdan kırmızıya dondu gecmelıydımg ecebılırdım hersey nızamı olsun dıye durdum bırden ama arkayı hıc kontrol etmedım tabı arkmdakı dıbımde olunca mesafeyı ayarlayaMAYINCA duramadı ve gum! scumrtesı bu yuzden agladım alalhım dedım nasıl bu kadr seyı aklımda tutup bu kadr seyı aYNI ANDA yapıcam ben ...olur dı mı...?

Bu arada evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canım..Eşin geldiğinde kutlarsınız güzel bir yemekle baş başa...geçen yıl ilk evlilik yıldönümümüzde bir gece erken kutladık bızde esımın ıs seyahatı vardı...ben cok guzel seker hamurundan pasta yaptım guzel bır elbıse aldım kendıme aksam yemegını esım hazırlamıstı bugun ben yapıcam dedi...Güzel bir sofraydı..Bana telefon almıstı bense pijama takımı :1::1::1::1::1::1:ama ona ıhtıyacı vardı :1::1::1::1:

ben de elbise aldım sonra kutlarız ama önce memlekete gidip gelmemiz lazım. :31:

toplamda 10 saat yanı 5 gun almayı dusunuyorum yaparım dı mı ya ..Özgüveni cok yuksek bırıyım ama bu konuda hıc tesvık edılmedım sanırım bu sevkımı ve guvenımı kırıyor...:'( Dün hocam cabuk öğreniyorsun senden çokta iyi şöfr olur dedi ama bakalım ...Yalnız tezcanlısın bunu törpülemek gerek dedi ki öyleyimdir de bu yüzdend ar sokakalra dönuste gırıste ay da kavsak dıonuslerınde gaza basıveıryorum :S

özellikler ara sokaklarda çok dikkatli olmak gerekiyor. hep yavaşlamak lazım. ben de vites değiştirmeyi sevmiyordum, ara sokaklarda yavaşlamak vites düşürmek benim en büyük sıkıntımdı. bir keresinde kadın bir şoförden azar yedim ilk başlardaydı, kendime yediremedim, çok ağlamıştım sinirden. ama o sinirle daha da iyi oldum. :9: hırs yaptım.

ufak tefek hatalar oluyor. insan alışamıyor. alıştıktan sonra gözlerin ayna, elin vites ayağın o pedallar oluyor. sanki araba senden bir parçaymış gibi rahat rahat sürüyorsun. hele ki çabuk öğrenen biriysen çok kısa sürede alışırsın. ben trafik görünce ödüm patlardı, şimdi uzun yolda sıkılıyorum, trafik olsa, sağa sola dönme olsa böyle çok sıkıcı oluyor diyorum. :27: ilk başladığında çok zor oluyor ama sonrasında çok rahatlarsın. kadının araba sürmesi, her zaman birilerine muhtaç olmaması çok iyi oluyor gerçekten. bak gör yazarsın buraya iki ay sonra, başka öğreneceklere yol gösterirsin :34:

dimaam daha yenimi 1 yılı doldurdunuz..
canım bizde temmuzda 1 yıl olacagız....
Rabbım daha uzuunnn uzunnnn güzel huzrlu mutlu yıllar nasıp etsın...
kocalarımızla beraber torunlarımızn büyüdüğünü görelim.inşaallah

amin canım... evet bugün doldurduk. :46: rabbim hepimize uzun mutlu huzurlu yıllar nasip etsin inşallah.

$harita.webp

bu da benim emek emek boyadığım haritam..

saol süheylacım iiyiyim çok şükür mutluyum sevdiğime kavuşmaya ramak kaldı :10:
tatlı telaşlar başladı:21: sen nasılsın canım görüşemedik:34:
iyim kuzumm çok şükür şafağı gördükçe daha da iyi oluyorumm :)))

Gunaydın özlemim:) bitmeye yaklaştıkca zorlanıyrm sanki ama bitmesinin verdiği mutluluk midemde kelebekler uçuşuyo anlatamam:D sen nasılsın tatlım? Bekleyiş nasıl gidiyo ılk gun planları hakkında bilgimi alsakki birbirimizden:))

yaa canımmmm feysten istek yollayan senmisinnnnnn :26::53::14: bende hergün bakıyorum isim tanıdık ama kim diye çok çok çok özür dileriiiiiiiiiimmmmm :50::50:

Günaydın kızlarrr haftasonu aldım dıreksyon dersımı...İlk dersi aldığım yerden memnun kalmadım hatta direksiyonda ağladım cok gerıldım:53::53::53::53::53: sonra dedım kızım sen yaparsın hoca da bence problem..ertesı gun ıcın baska bır kursla görüştüm ve dünkü dersim çok şükür çok güzzeldi ders almak isteyen olursa istnbul avruypa yakası o hocayı onerebılırım ...Bu aksam yıne sahalardayım dua edın bana...Sağ salim bitireyim bu işi..Dün kaza yaptım :1::1::1::1:ama suc benım değil ışık sarıdan kırmızıya dondugu an durdum ben arkadakı duramadı ve güm!!!!!!:37::37::37::37::37:sonra ındı gecmıs olsun napalım tutanak falan tutalım mı dedı baktık bısı yok onunda plakası yamulmus bırazcık :D tamam sıze de gecmsı olsun sorun yok dedık devm ettık hoca dıyokı yaramazpısı sen arabayı carpınca daha ıyı kullanmaya basladın :1::1::1::1::1:

bunla geçmiş olsunnnn ama öyle bir yazmışsın ki yaramazpisim okurken baya güldüm :9:
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118::64::64::62::62::46::24:
hoşgeldinnn dimaaammmm umarım bu son olur. böyle tüm evlilik yıldönümlerinizi çoluk çocuk torun torba hep beraber geçirirsiniz :16:

Ne güzel cümleler bunlar...İnşallah dimaam ya valla bıktım metrobüsten otobüsten çile yani..

cumartesi günü kadıköy'den karşıya tam 2,5 saatte geçtik. belki daha fazla sürdü. sisten dolayı vapur seferleri iptal edilmişti. kaç vasıtaya bindik bilmiyorum. aklım başımdan gitti. sis de benim geleceğim günü beklemiş. :19:

iyim kuzumm çok şükür şafağı gördükçe daha da iyi oluyorumm :)))

yaa canımmmm feysten istek yollayan senmisinnnnnn :26::53::14: bende hergün bakıyorum isim tanıdık ama kim diye çok çok çok özür dileriiiiiiiiiimmmmm :50::50:

bunla geçmiş olsunnnn ama öyle bir yazmışsın ki yaramazpisim okurken baya güldüm :9:

hoşgeldinnn dimaaammmm umarım bu son olur. böyle tüm evlilik yıldönümlerinizi çoluk çocuk torun torba hep beraber geçirirsiniz :16:

:Dama öyleydi hoca dıyor kı sana bısey oldu carpmadan sonra..dedim içimdeki uyuyan şoför uyandı:23::23::23::23:

kızlar sevdigim bugün cankaya ya teslim olacak
destek komutanlıgına
edok tan mış girişleri , çankaya balgat olarak geciyormus kızılaydan yürüme mesafesindeymiş varmı burayı bilen ?
nasıldır ki ortamları acaba

fatımacım inşallah canım gelmelerine şurda ne kaldı ki yapıcak sürpriz çok ben şuan sımsıkı sarılmak istiyorum varlığını hissetmek çünkü şuanda rüya da gibiyim gelince uyanıcam biliyorum:16::16::16: yaramaz pisim hiç moralini bozma canım aşama aşama değil mi herşey usta bir şöför olmak için bunlar şart:1::1::1: dimammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu huzurlu ve bebişli senelere :16::49::nazar: gültenimmm aynı moddayım canım bugün sporda o kadar zıpladım ki aerobik yaparken herkes şey diyo 2 gr yağın var nolur zıplama helak oldun bilmiyolar ki sevinçten yerimde duramıyorum:52: ayyyy kavuşuyomuyuz ki şimdi biz:81::92::119::62::64::21::52:

fatımacım inşallah canım gelmelerine şurda ne kaldı ki yapıcak sürpriz çok ben şuan sımsıkı sarılmak istiyorum varlığını hissetmek çünkü şuanda rüya da gibiyim gelince uyanıcam biliyorum:16::16::16: yaramaz pisim hiç moralini bozma canım aşama aşama değil mi herşey usta bir şöför olmak için bunlar şart:1::1::1: dimammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu huzurlu ve bebişli senelere :16::49::nazar: gültenimmm aynı moddayım canım bugün sporda o kadar zıpladım ki aerobik yaparken herkes şey diyo 2 gr yağın var nolur zıplama helak oldun bilmiyolar ki sevinçten yerimde duramıyorum:52: ayyyy kavuşuyomuyuz ki şimdi biz:81::92::119::62::64::21::52:

çok tezcanlıyım napıyım:1::1::1::1:

Canıımm bu böyle oldu ama bundan sonraki evlilik yıldönümleriniz hep birlikte olsun. Nice mutlu senelere:21:

Bu arada evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canım..Eşin geldiğinde kutlarsınız güzel bir yemekle baş başa...geçen yıl ilk evlilik yıldönümümüzde bir gece erken kutladık bızde esımın ıs seyahatı vardı...ben cok guzel seker hamurundan pasta yaptım guzel bır elbıse aldım kendıme aksam yemegını esım hazırlamıstı bugun ben yapıcam dedi...Güzel bir sofraydı..Bana telefon almıstı bense pijama takımı :1::1::1::1::1::1:ama ona ıhtıyacı vardı :1::1::1::1:

yaaa ben niye ilk evlilik yıl dönümümü böyle romantik bir şekilde kutlamadım acaba:9: içimizde bir odun taşıyoruz sanırım karı koca:9:

kızlarrrr şafaklarr ne güzell görünüyoo öyleeee :32::32::32::32::32::32::52::52::52::52::52:

eveeettt:46: bitiyor işte bitmez dedik ama bitecekkkk:24:

herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. normalde gün kutlamayla aram yoktur ama evlilik yıl dönümünde yalnız kalmak kötü oluyormuş.

geçen sene şu saatlerde evimize yeni gelmiştik. kayınpederim, kayınvalidem evimiz çok kalabalıktı, yemek yiyecektik. eşim ve arkadaşları sokakta ankara havası oynuyordu ben de balkondan insanları rahatsız etmeyin diye çırpınıyordum. ve çok açtım. hatırladığım bunlar. hep mi açım neyim bilemedim. :27: şu an da açım. :44: birkaç aydır yemek yemiyorum onların acısı çıkıyor galiba. :1:

herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. normalde gün kutlamayla aram yoktur ama evlilik yıl dönümünde yalnız kalmak kötü oluyormuş.

geçen sene şu saatlerde evimize yeni gelmiştik. kayınpederim, kayınvalidem evimiz çok kalabalıktı, yemek yiyecektik. eşim ve arkadaşları sokakta ankara havası oynuyordu ben de balkondan insanları rahatsız etmeyin diye çırpınıyordum. ve çok açtım. hatırladığım bunlar. hep mi açım neyim bilemedim. :27: şu an da açım. :44: birkaç aydır yemek yemiyorum onların acısı çıkıyor galiba. :1:

üzülme canım son uzun ayrılığınız olsun inşallah:16: dimammm askerin gelsin bundan sonra bol iştahlı günler sizi bekler ehh ne de olsa artık yanlız değilsin san eşlik edicek biri olucak sofrada:56::7:

kızlar duydunuzmu askerlik süresi kısalıyormuş.bence geç kalınmış bi karar. inşallah kısalırda yol bekleyenlere büyük bir müjde olur.yalnız bizdeki şansa bakın ya valla bizimkiler yeedi bitirdi askerliği adamlar açıklama yaptı askerliği kısaltacaz diye.bre mübarekler şunu ocak ayında yapsaydınızda bizde rahat etseydik ya şimdiye yanımızda olsalardı ya:20::20:

üzülme canım son uzun ayrılığınız olsun inşallah:16: dimammm askerin gelsin bundan sonra bol iştahlı günler sizi bekler ehh ne de olsa artık yanlız değilsin san eşlik edicek biri olucak sofrada:56::7:

inşallah canım. hepimizin sevdiklerimizle son uzun ayrılığı olur inşallah. :31:

bugün eşimin sesi kötü geliyordu. çok sıkılmış artık. sadece buradan çıkmak istiyorum diyor. bir de bugün yanımda olamadığı için çok üzülmüş. aslında günlerin önemi yok. bir hafta sonra yanımda olacak inşallah ama o kötü olunca ben de kötü oluyorum. neyse ki az kaldı. hala hayal gibi...

öyle yorgunum ki bu istanbul beni fena sarstı. aşağıda gitarla şarkı söyleyen 24 numaralı ikona çarptı gözüm. ne tatlıymış dedim kendi kendime. keşke bugün şafak 24 olsaydı onu paylaşırdım dedim. sonra da düşündüğüm şey için dehşete kapıldım. fena yorulmuşum. kafam gidik. resmen sıyırmışım. 24 ne yaaa... ne düşündüm ben şimdi böyle. :44::44: yatacağım kızlar. safın önde gideni olmuşum şu an :37::37: ancak uyku beni kendime getirir. iyi geceler herkese.

allah korusun 24 lerden de 14 lerden de... sabrım kalmadı. :43:

Son düzenleme:
Back
X