• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydıııııınnnnnnn yarenler sadece 10 gün kaldı.sadece 10 hadi bakalım hazaırlıklar hızlıca başlasın artık çok şükür Allahım bu günleride gördük çok şükür....:21::21::21::21::21::32::32::32::32::52::52::52::52:

Günaydın kızlarrr haftasonu aldım dıreksyon dersımı...İlk dersi aldığım yerden memnun kalmadım hatta direksiyonda ağladım cok gerıldım:53::53::53::53::53: sonra dedım kızım sen yaparsın hoca da bence problem..ertesı gun ıcın baska bır kursla görüştüm ve dünkü dersim çok şükür çok güzzeldi ders almak isteyen olursa istnbul avruypa yakası o hocayı onerebılırım ...Bu aksam yıne sahalardayım dua edın bana...Sağ salim bitireyim bu işi..Dün kaza yaptım :1::1::1::1:ama suc benım değil ışık sarıdan kırmızıya dondugu an durdum ben arkadakı duramadı ve güm!!!!!!:37::37::37::37::37:sonra ındı gecmıs olsun napalım tutanak falan tutalım mı dedı baktık bısı yok onunda plakası yamulmus bırazcık :D tamam sıze de gecmsı olsun sorun yok dedık devm ettık hoca dıyokı yaramazpısı sen arabayı carpınca daha ıyı kullanmaya basladın :1::1::1::1::1:

:10::72:Günaydın arkadaşlar NE ATLET NE DON ŞAFAK SADECE 10 :72::10:
:10:İkoncanımız her daim yanımızda olan ikoncan:10:
:52::53:Tek hanelere son 1:53::52:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BALIKESİRdeyiz BALIKESİRimize selam yola devam:10:
$balıkesir.webp
Bakalım BALIKESİRimizin nesi meşhurmuş?
Susurluk Ayrani ve Tostu, Manyas Golu ve Manyas Yogurdu, Ayvalik ve Edremit Zeytini, Balikesir Kaz Daglari Milli Parki, Bor mineralleri, Gonen-Manyas-Burhaniye Kaplicalari, Kaz Daglari Sarikiz Senlikleri, Balikesir Sahin Deresi Kanyonu, Balikesir Sutuven Selalesi, Ayvalik-Altinoluk-Akcay-Oren Turizm Merkezleri, Hasanboguldu, Balikesir Tahtakuslar Etnografya Muzesi, Balikesir Kolonyasi
:nazar:Herkese hayırlı haftalar yarenlerim hayırlarada vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

Günaydın kızlarrr haftasonu aldım dıreksyon dersımı...İlk dersi aldığım yerden memnun kalmadım hatta direksiyonda ağladım cok gerıldım:53::53::53::53::53: sonra dedım kızım sen yaparsın hoca da bence problem..ertesı gun ıcın baska bır kursla görüştüm ve dünkü dersim çok şükür çok güzzeldi ders almak isteyen olursa istnbul avruypa yakası o hocayı onerebılırım ...Bu aksam yıne sahalardayım dua edın bana...Sağ salim bitireyim bu işi..Dün kaza yaptım :1::1::1::1:ama suc benım değil ışık sarıdan kırmızıya dondugu an durdum ben arkadakı duramadı ve güm!!!!!!:37::37::37::37::37:sonra ındı gecmıs olsun napalım tutanak falan tutalım mı dedı baktık bısı yok onunda plakası yamulmus bırazcık :D tamam sıze de gecmsı olsun sorun yok dedık devm ettık hoca dıyokı yaramazpısı sen arabayı carpınca daha ıyı kullanmaya basladın :1::1::1::1::1:

Geçmiş olsun canım senin suçun degil hocanın dengesizligiymiş bence iyi yapmışsın degiştirmekle hayırlısı olur inşallah canım daha iyi olucak eşin geldigindede üzerindeki yük kalkmış olucak rahat çalışıcaksın inşallah derslere:nazar::16:

Geçmiş olsun canım senin suçun degil hocanın dengesizligiymiş bence iyi yapmışsın degiştirmekle hayırlısı olur inşallah canım daha iyi olucak eşin geldigindede üzerindeki yük kalkmış olucak rahat çalışıcaksın inşallah derslere:nazar::16:

canım dünkü hocam Allah bozmasın cok guzel anlttı ayna nasıl kullanılır araba nasıl calısıtırılır dıreksıyon nasıl duz hale getırılır dar sokaklara gırıs donus yola cıkıs sınyaller kac anlama gelır ogretmek gercekten ayrı,bilmek ayrı...2saatte oldukca faydaSI dokundu diğer yere 120 tl gıttı bosuna ıcım yanıyor ona vercegıme dıger hocadan ıkı saat daha alır cok sey katrdım kendıme dıye gecırıyorum cunku ıcımden :5::5::5:Neyse nazaRLIK olsun sonum iyi olsun uısta şoför olsun yaramazpisiniz :ssz::ssz::ssz:

kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118::64::64::62::62::46::24:

canım dünkü hocam Allah bozmasın cok guzel anlttı ayna nasıl kullanılır araba nasıl calısıtırılır dıreksıyon nasıl duz hale getırılır dar sokaklara gırıs donus yola cıkıs sınyaller kac anlama gelır ogretmek gercekten ayrı,bilmek ayrı...2saatte oldukca faydaSI dokundu diğer yere 120 tl gıttı bosuna ıcım yanıyor ona vercegıme dıger hocadan ıkı saat daha alır cok sey katrdım kendıme dıye gecırıyorum cunku ıcımden :5::5::5:Neyse nazaRLIK olsun sonum iyi olsun uısta şoför olsun yaramazpisiniz :ssz::ssz::ssz:
Hayırlısı olsun canım napalım boşuan gitmesi insanın canını sıkıyor evet ama usta şoför olucaksın artık görmeyelim digerlerini:16:
Kizlaar suan metrodayim ama kalkip oynayasim geliyor icim icime sigmiyor :21: :21: :62: :64 :21:
Benimde içim içime sıgmıyor şaka gibi ya şaka gibi:53::32::24::21:
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118::64::64::62::62::46::24:

Hoşgeldin canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel beraber mutlu senelere inşallah:nazar::16:10gün sonra eşin geldiginde çifte kutlama yaparsınız canım :38::48::70::73::132::127::123:

ben ilk kullanmaya başladığım günleri anlatsam gül gül ölürsün. ağlaya ağlaya öğrendim. hiç süremeyeceğim herhalde diyordum. ama şimdi o kadar rahatım ki. ilk başlarda aynaları kontrol etmek, vitese odaklanmak, gaz, fren, direksiyon kontrolü, sinyal ver, yolu takip et, devamlı aynaları kontrol et... bu anlattıklarım bir araya gelince her şey birbirine karışıyordu. sonra insan alışıyor, düşünmeden aynalara bakıyor, debriyajı düşünmüyorsun bile.
sen şanslısın profesyonel bir hocadan ders alıyorsun. :31: ben kocamdan aldım. hatta bir gün yolu bulamadım ramazandı. tam 2,5 saat ankara'nın tüm sokaklarını gezdim. yine de evin yolunu söylemedi bana. eve geldiğimizde saat gece 2 buçuktu. ilk bir kaç sürüş zor. sonra hızla alışır iyi bir sürücü olursun. :34:

Hoşgeldin canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel beraber mutlu senelere inşallah:nazar::16:10gün sonra eşin geldiginde çifte kutlama yaparsınız canım :38::48::70::73::132::127::123:

sağol canım. amin... allah hepimize güzel güzel yıllar nasip etsin. ammaaa yalnız olmayalım. ne yapacağım ben şimdi tek başıma :44:

çoşkunuza kurbannnnnnn :1::1::1::1::1::16::16::16::24::24::24::24::52::52::52::52:
benide farkım yok sınavlar bitti şafak 10 oldu GS şampiyon daha ne olsun beeeee
zilleri takıp oynayıvericez gari garide gari :27::27::32::32::32::46::46::46:

ben ilk kullanmaya başladığım günleri anlatsam gül gül ölürsün. ağlaya ağlaya öğrendim. hiç süremeyeceğim herhalde diyordum. ama şimdi o kadar rahatım ki. ilk başlarda aynaları kontrol etmek, vitese odaklanmak, gaz, fren, direksiyon kontrolü, sinyal ver, yolu takip et, devamlı aynaları kontrol et... bu anlattıklarım bir araya gelince her şey birbirine karışıyordu. sonra insan alışıyor, düşünmeden aynalara bakıyor, debriyajı düşünmüyorsun bile.
sen şanslısın profesyonel bir hocadan ders alıyorsun. :31: ben kocamdan aldım. hatta bir gün yolu bulamadım ramazandı. tam 2,5 saat ankara'nın tüm sokaklarını gezdim. yine de evin yolunu söylemedi bana. eve geldiğimizde saat gece 2 buçuktu. ilk bir kaç sürüş zor. sonra hızla alışır iyi bir sürücü olursun. :34:

dimaam öyle mi diyorsun...Beni cok rahatlattın oyle canıms ıkldı kı aynen ayzdıgın sey allahım kontrol etmem gereken ne akdar sey var dedım aynaya bakıcam derken sagdakı boslugu ıyı ayalrdım mı kaldırıma surtmeyım derken solu unutuyorum arkayı unutuyorum dunku kazada AYNEN oyle oldu ısık sarıdan kırmızıya dondu gecmelıydımg ecebılırdım hersey nızamı olsun dıye durdum bırden ama arkayı hıc kontrol etmedım tabı arkmdakı dıbımde olunca mesafeyı ayarlayaMAYINCA duramadı ve gum! scumrtesı bu yuzden agladım alalhım dedım nasıl bu kadr seyı aklımda tutup bu kadr seyı aYNI ANDA yapıcam ben ...olur dı mı...?

Bu arada evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canım..Eşin geldiğinde kutlarsınız güzel bir yemekle baş başa...geçen yıl ilk evlilik yıldönümümüzde bir gece erken kutladık bızde esımın ıs seyahatı vardı...ben cok guzel seker hamurundan pasta yaptım guzel bır elbıse aldım kendıme aksam yemegını esım hazırlamıstı bugun ben yapıcam dedi...Güzel bir sofraydı..Bana telefon almıstı bense pijama takımı :1::1::1::1::1::1:ama ona ıhtıyacı vardı :1::1::1::1:

Back
X