Adas Adas asker bekliyoruz desene bende hümeyrabenim de uğurum
nasıl tesadüf kız bu
nişanlı misiniz sizde bizim gibi yoksam
![]()
Ah keşkee :) Allah mı söyletti ne :) sözlüyüz adaşım :) sanki yillar sonra bilmedigim bi kardesimi bulmus gibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adas Adas asker bekliyoruz desene bende hümeyrabenim de uğurum
nasıl tesadüf kız bu
nişanlı misiniz sizde bizim gibi yoksam
![]()
Bidaha trip yokne dese tamam
yanıbaşımda dursun yeterki
![]()
Ah keşkee :) Allah mı söyletti ne :) sözlüyüz adaşım :) sanki yillar sonra bilmedigim bi kardesimi bulmus gibiyimsen nerdesin uğurun nerdee :)
canım benim hiç sıkma canını. bence kesinlikle sevmediklerinden yapıyolar. yoksa o da seni hayallerine ortak etmiş baksana. hiç sıkma canını. bak insan görüşemeyince konuşamayınca deliricek gibi oluyo. aklımı kaçırmak üzereyim. bu süreç çok zor.
senin durumunu dahada zorlaşıyor. aman diyim gazlarına gelme. bu sürecin nasıl yıpratıcı olduğunu bildiklerinden seni ondan koparmak kafandan atmanı istiyolar besbelli.
sıkıntı yapacak bişey yok. sakın bunları kafana takıpta askerini üzme gözünü seviyim. onların durumu şimdi bizden kat be kat zor. sabahtan beri bin kere kardeşimi arkadaşımı annemi arayıp dertleştim. onların böyle bi şansıda yok.
bence dönünce aranızdaki bu engel kalkacak olduğuna göre dilek ve isteklerinizi daha sık ve daha olasılıklı dillendirebilirsiniz. ki çok büyük ihtimallede öyle sürüklenip gidiceksiniz. bi bakmışsınız isteme, söz hazırklıkları falan yapıyorsunuz.
peki annenizin onu sevmemeye gösterdiği neden nedir?
ben ankaradayim canımin içi balikesirde :-( kalan 35 ızmir :-( yeminden beri görmedim off off ne bu acı yq cektigimiz bizim
ayy ne olacak sanki almadiysa benimki benim doğumgünüm de alamadı bi kere öğrenciyken parası yoktu.... bahane bu yani..akillarinda seni vermek istedikleri başka biri olabilirBen yurtdişinda dogup buyudum, ben cok kültürlüymüşüm onlar degilmis. Erkek arkadasim ankara haymanali. Bize göre değillermiş. Ailesi geri kafaliymiş tarzinda sebepler bulmuş kendi çapinda :) ha birde 14 subatta sevdicegim cok hastaydi 1 hafta evde yatti. bana bişey almamiş yanima bile gelmemiş deger vermiyomuş. Oysaki özel günlerimizi asla unutmaz.
Rabbim kazasız belasız kavustursun zaman su gibi akip geçsin insallah. Ugur da usta birligini ankarada yapacak
Ben yurtdişinda dogup buyudum, ben cok kültürlüymüşüm onlar degilmis. Erkek arkadasim ankara haymanali. Bize göre değillermiş. Ailesi geri kafaliymiş tarzinda sebepler bulmuş kendi çapinda :) ha birde 14 subatta sevdicegim cok hastaydi 1 hafta evde yatti. bana bişey almamiş yanima bile gelmemiş deger vermiyomuş. Oysaki özel günlerimizi asla unutmaz.
Ben yurtdişinda dogup buyudum, ben cok kültürlüymüşüm onlar degilmis. Erkek arkadasim ankara haymanali. Bize göre değillermiş. Ailesi geri kafaliymiş tarzinda sebepler bulmuş kendi çapinda :) ha birde 14 subatta sevdicegim cok hastaydi 1 hafta evde yatti. bana bişey almamiş yanima bile gelmemiş deger vermiyomuş. Oysaki özel günlerimizi asla unutmaz.
amin inşallah gelsin gelsin güzeldir ankaramiz![]()
kültürünüzün uyuşup uyuşmadığını en iyi sen bilirsin. onlar ne kadar tanıyolar ki sanki...
onunla konuşan görüşen sohbet eden fikir alışveriinde bulunan sensin tatlım. onlar nerden bilicekler sizin aranızdaki uyumu?
Ben baska kimseyle bu kadar iyi anlaşmadim şimdiye kadar, adeta ruh ikizim diyebilirim onun için. Huy olarak karakter olarakta cok benziyoruz, o benim erkek versiyonum resmen :) hicbir fark yok bizim aramizda, ve ben noolursa olsun geleceğimi bu insanla paylaşmak istiyorum. Bu yazda beraber babamin yanina ingiltereye gideceğiz büyük ihtimalle, gelince hemen işlemlerimizi halledicez. Tüm güzellikleri onunla gördüm, cay demlemeyi bile ondan ögrendim inanirmisinizz :))
sesini duymazsam deliricem sanırım. ya bide saçlarını sakllarıı kestirince üzüldü dün:) şapşal yaa 'şu an sevmiyosun dimi beni' diyo. ya ben seni sevmezmiyim dün geceden beri içim dışıma çıktı zır zır zır zır
benimde öle cildim alt üst oldu stresten..gözlerm falan öle şiştiki..
şimdi öyle ama sonra aradıkça, sesini duydukça düzeleceksin..
moralini yüksek tut çünkü onların da morale ihtiyacı oluyor ve en büyük moral kaynağıda sen olcaksın unutma..