- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Teşekkürler :))Hayırlı olsun canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler :))Hayırlı olsun canım :))
Kızlarrr bende geldim cok şükür ama herkescıkler nerde hergun girip saat yazan nehirnil hic ugramamıskı bile:/ burdan guzel haberlerimizi alabılcekmiyiz acaba:) gerci facede ekli olanların mutluluklarını gördkce bende ayrı sevınıyrm kolaymı cok zor gunler gecrdk cok sükür hepsi geride kaldı:))
canlarım cok zaman oldu nerelerdesınız nasılsınızz...
ben seni faceden takip ediyorum canım. her fotoğrafını çok beğeniyorum. ömür boyu mutluluklar diliyorum. yüzün hep gülsün.
canım artık kimseler uğramıyor buralara. herkes farklı başlıklara kaydı galiba.![]()
haklısınız sanırım.ama feysten takıp ettıklerımm oluyorr benımde :)
Sevgili 349 lar artık bende evleniyorummmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hayırlı olsun canım.herkes farklı başlıklarda. alanlarımıza göre dağıldık.
seni ilk kutlayan ben olayım bu sayfada. çeyiz hazırlığını paylaş bizimle. gelinlik seçimini vs. başlık açarsan gelirim.
![]()
349. dönem coştuu
sen evleniyosun :123:, dimaam hamilee
ikinizi de tebrik ederim kızlarrr![]()
349. dönem coştuu
sen evleniyosun :123:, dimaam hamilee
ikinizi de tebrik ederim kızlarrr![]()
ohh hadi Allah askerine kavuştursun canımmerhaba kızlaaar bizde 349 uzun dönem astekiz acemi ankara usta kıbrısşükür ki az kaldı
![]()
teşekkür ederim. kelebek de hamile. hatta aramızda birkaç gün var.. evliler bebek sahibi olsun, bekarlar evlensin. daha doğrusu herkes ne istiyorsa gönlünde ne varsa o olsun.![]()
ohh hadi Allah askerine kavuştursun canım![]()
teşekkür ederim. kelebek de hamile. hatta aramızda birkaç gün var.. evliler bebek sahibi olsun, bekarlar evlensin. daha doğrusu herkes ne istiyorsa gönlünde ne varsa o olsun.![]()