• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dün eşim gelince kayınvalidemlere gittik,akşam 10.30 da evimize döndük.hafta sonu baş başa olalım derken süpriz...😔şehir dışından akrabalar geldi ve bugün de kayınvalidemlerdeyim.5 gün kalacaklarmış.insanda biraz anlayış olur.moralim çok bozuk,24 saat bile yalnız kalamadık.

Kıyamam tatlım yaa aman olsun 5 gun sonra her sanıye yanyana olun inşallah bundan sonra Rabbim bi daha ayrılık yasatmasın:) 155 gun dayandık 5 guncuk mu dayanamıycaksın az daha sabır😇

Öznur süheyla ve gülten kavusma anlarınızı okudum ve cok mutlu oldum.. Bi daha hic ayrılmayalım sevdıceklerımızden ınsallah... Suprızle erkn saatte karsında olması ne demek bende yasadım cok cok guzel heycanlı bı duyguydu❤❤❤ sonunda kavustuk hala şafak saymadıgımıza şaşirıyrm kızlar bittiğini idrak edemedm....

Kuzucuklarım en başından başlıyım adım adım kavuşma hikayemize :16:
Akşam 4 gibi askerimin ailesi beni aldı Safranbolu yolunu tuttuk aman birdaha gitmekmi birdaha görmekmi oraları rabbim korusun :nazar: yol boyunca eglence vardı muhabbet çoşku heyecandan artık kelimeleri bile unutmuşum birşey yiyemedim düzgünde öyle gidiyorum akşam oldu askerimde artık heyecanlanmış nerdesiniz nerde kaldınız ve artık Karabükteydik çok az kalmıştı sevdigimi görmeye askeriyenin oraya gittik içeri gelin dedi kapıdakilerde o gelip alsın dedi geldi aldı bizi askerim:43:o gelirken ordan ilk içeri gönderdigimi hatırladım duygularım yetersiz kaldı resmen.ama ağlamak yok gülmek vardı bundan sonra inşallah:nazar:

İçeriye geçti 12den önce çıkarmıycaklardı içeri eşyalarını almaya gittiya o 15 dakika geçmedi geçmek bilmedi ya bekle bekle gözüm içeride geçmiyor içeriden çıkmıyor askeriye kantinini dolaştık asker yerlerinide görmüş oldum:21:Okadar güzel arkadaşlıklar kurmuşki askerim geldiler kapıya çıkarmak için o an hepsini ordan çıkarmak istedim nasıl bir duyguya girmişiz hepsi için ayrı üzüldüm keşke hepsi çıkabilseler dedim yaşadıgımız için hepsini okadar iyi anladımki ordan çıkartıp tekrar içeri dönmek neyse duygulanmak yok :16:

Adettendir dediler valizi atıcaklar dışarı biri bir ucundan biri bir ucundan tuttu valizi dışarı fırlattılar birde valizi yakalamaya çalıştık tekmelediler birdaha gelme diye :9:onlar valizi atarken bir duygulandım ağlamaya başladım bu bizim özgürlügümüzde artık bitmişti:43:vedalaşmalar hüzünler vardı onlarda bizdede sevinç artık şükürler olsun:nazar::16:ve söyledik söyledik Safranbolu senmi büyüksün bizmi nanik yaptım nanik:33::32:

Tekrar İstanbul yolculugu yaptık molalar dinlenmeler bir güzel geçtiki askerim yanımda nasıl güzel geçmez:69:bir ara dizinde uyumuşum 1-2 saatcik kadar :16:inanamadım dönüp yüzüne bakıyorum kavuşmuşmuyduk gerçekmiydi rüyadan uyanmıycaktım dimi :52:Sabah geldik İstanbula tabi ben 1-2 saatlik uykuyla işte çalıştım çok zor bir gündü benim için askerim bıraktı ama beni işe bu bile yetti elini tutup yürümek sarılmak öpmek:38:Allahım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür rabbime şükürler olsun birdaha hiçbirimiz ayrılık görmesin inşallah:nazar:Cumadan beri yüzümde güller açıyor hala heyecanlıyım dün görüştük bugün görüşücez inşallah her buluşmamızda yeniden kavuşmuş gibi oluyorum sanki hala teskereyi almamış gibi gidicekmiş gibi daha atlatamadık askerlik psikolojisini azıcık şaşkınız ama geçiçek farkındayız yanyanayızya bu herşeye değermiş bu askerlikte bitti beee :nazar::16::69:

Hayatımda aldıgım alacagım en guzel suprızdı hayr daha yarın gelecegıne ınanamazken bugun benı araması nerdesın demesı musaıtsen gel bi kahve içelim demesi hala şoktayım.. Aksam oldu ayrıldık sevdıcegımden! Cok guzel bı gundu tarıfı gercekten yok! o ılk an ayaklarım tutmuyodu yaa resmen gaza nasıl bastıgımı hatrlamıyrm ki kızlarr o an sevdıcegımı gordugum an hele bı sure dondum kaldım gercekten o anki duyguları anlatmam ımkansız umarm en yakın zamanda yaşamaynlarda yaşar❤❤❤ daha sonra yanından hıc ayrılmadım ama yarım saat 1 saat sonra sanki hiç gitmemiş hep yanımdaymıs hissine kapldım o rahatlıkla muhabbet ettık hep tek kelime askerlik gecmedi aramzda.. Sonra ara ara aklımdan gectı ama dıle getremedım bıle şaka degl demi bu ruyamı yanımda suan demı dıye dusundum oda sadece bı kez bitti artık çarşı izni değil bu demi dedi:( içim bi tuhaf oldu çünkü öyle bi söyleyişi vardıki kızlar bırakmamki zaten diyebldm:(((( gordukten sonra bı sure donup kalmıstımya ayrılırkende donup kaldım sanki gitti yok gibi hissettim bu psikolojıden umarm bı an once kurtulurum.. Yoksa her aksam aynı şeyleri hissedip uzulmek istemyrm:( ve ayrılır ayrılmaz özledim yazdı sevdıgım... Hasret bitmedi ama onun suan burda oldugunu dusunmek aynı memlektte aynı havayı tenefus edıyo olmamız bıle rahatlatıyo:) hepınıze ask dolu bı gun gecrmenızı diliyrm:) Sevdklerimizle bi ömür hayrlı huzurlu mutlu bi hayat gecirmemiz duasıyla tekrardan kandılınız mubarek olsun canlarım....

Bugün tammm 12:30 bebegimee kavuştumm darısı bütün bekleyenlerin başına ona sımsıkı sarılmakk herşeyi unutturdu :)

Günaydın yarenlerimmmm :16:

sabah herşeyimi karşılamaya otogara gittim :1: daha önce konuştuğumuz da karşılamaya gelme babam gelecek demişti..ama ben durabilir miyim ? :9: sabah 5 de uyandım..hemen saçlarımı yaptım üstümü giyindim çıktım evden..otogarda bekliyorum baktım otobüsü geldi, valizlerini aldı, tlfla beni aramaya başladı..bende tam arkasına geçtim telefonu açtım aşkıımmmm dedim ve döndü..o anı anlatamam kızlar, hayatımda daha önce bu kadar mutlu olduğum başka bir an yoktu sanırım..sarıldım sıkı sıkı gözyaşlarımı tutamadım..:( 6 ayın acısını dakikalarca sarılarak çıkarmak istedim..ama kızlar askerim o kadar çökmüştü ki, normalde iri yapılı, kaslı adam çökmüş, zayıflamış :( çok kötü oldum onu öyle görünce..neyse ki bundan sonra hem ben hem annesi ona gereken ilgiyi gösterir eski haline hemencecik döndeririz :16:

Darısı kavuşamayan, bugün kavuşacak olan tüm asker yarenlerime olsun..
askerimi eve bıraktım işe döndüm..şimdi nasıl geçecek zaman nasıl kavuşucam ona tekrar bilmiyorum :1:

Gözüm aydın askerim döndüüüüü:16::16::16::16::16::16::16::16::16: Şimdi cumaya bile gitti. İçim bir tuhaf sanki tekrar gidecekmiş gibi geliyor gözünün içine bakıyorum beni bidaha bırakmasın diye:9: İkimizin psikolojiside biraz kaymış gibi ama geldi ya herşey çok güzel şimdii:46: Darısı tüm asker yarenlerinee:16:

kavuştuk sonunda kızlar..ama suan da mutlluktan aglıyorum..o anı hiç unutmucam..ama evine gitti işte şuan..çok yorgundu fazla göremedim ama bunada şükür..darısı herkesin başına inşallah..

Biz de kavuştuk☺kızım babasını hiç unutmamış,kucağından inmedi.beraber parka gittik,kızım babasıyla oynadı.o mutlu hallerini görmek her şeye değerdi❤darısı tüm asker yolu gözleyenlerin başına

ahhh kızlarrrr bu nasıl bir duygu sizden başkası bilemez eminimmm...
bildiğiniz üzere sevdiğimi karşılamaya havaalanına gittim orada vakit bir başka geçmek bilmedi bir sürü asker çıktı bizimki yok insan daha çok geriliyor böyle olunca neyse onu karşımda gördüm ve sanki her şey durdu o an. aramızda belki 2 metre yoktu ama o yol git git bitmedi bana,şaka gibiydi bitmişti artık yanımdaydı ve bana sımsıkı sarılıyordu bitmiştiii gerçekten bitmiştiiiiiii... 5 ayın derdi sıkıntısı bitmişti sanki benim nefesim kesilmişti de o gelip bana sarılınca tekrardan nefes almaya başlamıştım... çarşamba günü geldi ve o gün nasıl geçti hiçç anlamadım sanki biri saati sürekli ileri sarıyordu,perşembe günüde öyle... özlediği şeyleri yedik arkadaşlarıyla oturduk 2-3 saat ve gitme vakti geldi tekrardan... ona daha doyamadan hasreti atamadan tekrar yolcu ettim. o hasret bitmeyi bırak azalmadı bile açık konuşayım rüya gibiydi kızlar o rüyayı gördüm ve tekrardan uyandım... o kadar çok özlemişim ki elini tutmayı yolda sarılıp yürümeyi onu izlemeyi,yanımda gülmesini ,bana kızmasını,omzuna yaslanmayı her şeyiii yaşadığımız her bir duyguyu ne çok özlemişim...

şu an hissettiklerim ise çok değişik...
bugün doğru düzgün konuşmayı bırakın mesajlaşamadık bile. şu an hasret sarmış durumda dört bir yanımı ve hasretten yüreğim öyle bir yanıyor ki anlatamam size çok çok çok üzgünüm kim bilir bir daha ne zaman göreceğim ne süreyle göreceğim hiç bir şey belli değil. Ama mutsuz değilim çünkü şu an o sevdiklerinin yanında, rahatı yerinde, emir altında değil,abuk sabuk insanlar yok etrafında, istediğini yapabilecek durumda ve o mutlu... yaşadıklarım çok değişik gerçekten çok garip yüreğim şu an cayır cayır yanıyor ama bir yandan da rüzgar esiyor saçmalıyorum şu an biliyorum ama hissettiklerim bu şekilde... kızlar ne çok yazdım böyle kusuruma bakmayın sevdiklerinize kocamaaaaaannnn bir daha sarılın, sarılamayanlar yerine... sizleri seviyorum...

kızlar bugün rüyada mıyım gerçek mi hala idrak edemiyorum :27:
bütün gece hiç uyumadım zaten sürekli ayaktaydım sabah kalktım okula gittim.Nişanlım 11 de bineceğini 14.20de ineceğini söyledi.Bende okuldan çıkıp garajda onu karşılayacaktım.
Kuaförüme gittim büyük bir heyecanla sonra Okula gittim ve sınıfta ne zaman gelicek sorularına cevap veriyordum ki kafamı çevirmemle sevdiğimi görmem bir oldu inanamadım gördüğüme sürpriz yapmış canım aşkım:16: çantayı teli gözlüğü ne varsa yere fırlatmışım bir sarıldım boynuna ki ömre bedel yarabbim yok böyle bir mutluluk:16: uzun bir süre kendime gelemedim elim ayağım titredi kızardım çarpıntım tuttu ayakta duramadım :16: o an hissettiğim duyguların tarifi imkansız 1 saat sarıldım boynuna bırakamadım inanamadım sanki gitcekmiş gibi hissettim
Meğersem okuldan arkadaşımla haberleşmişler sürpriz yapmak için herşeyi planlamışlar :16: ben onu 14.20de beklerken o 12.30da yanımdaydı :16:
gün boyu öptüm kokladım sarıldım inanamadım elini tuttum inanamadım deli gibi güldüm herkese :21:
her gören şükür gülteni sonunda gülerken gördük diyip dalga geçtiler bizimle :21:
kafede oturduk birşeyler içtik sonra şen şakrak soframızda aile yemeğimizi yedik kayınvalidemler annemler :16:sanki hiç gitmemiş gibi güldük eğlendik :16: şimdi eve bıraktı biz sabah erkenden kahvaltı için buluşuyoruz :16:
özledim onunla saatler süren kahvaltı keyfimizi :16:
işte böyle kızlar içim içime sığmıyor inanamıyorum çok tuhafım :16:

Kuzucuklarım Allahım birdaha ayrılık göstermesin çok süprizli duygulu geçmiş buluşmalar kavuşmalar çok duygulandım :16:birdaha rabbim yaşatmasın darısı tüm asker yolu bekleyen yarenlerin başına inşallah:nazar::38:

kavuşma anlarınızı heepp okudummm süperrr olmuşş şükr kavulşturan RABBİMEEE..gözünüz aydınn yarenleerrrr...sağlıcakla kalınn..

Gunaydın canlar o degıde cok bos kaldı buralar neden böyle oldu hani hemen gelicektiniz:( şafak saymayarak büyük boşluga düştüm hayr tekrar saymak ıstedıgımden degıl ama askerden gelince sevdıcegım telas başladı ve askerdekınden az zaman ayırabılıyo bana buda canımı skmaya basladı zaman gecmiyo bazen sıkıntıdan:/

canım ah bende o duyguları yaşadım gelir gelmez eskisi gibi hiç zaman ayıramamisti.

Kıyamam tatlım yaa aman olsun 5 gun sonra her sanıye yanyana olun inşallah bundan sonra Rabbim bi daha ayrılık yasatmasın:) 155 gun dayandık 5 guncuk mu dayanamıycaksın az daha sabır😇

Öznur süheyla ve gülten kavusma anlarınızı okudum ve cok mutlu oldum.. Bi daha hic ayrılmayalım sevdıceklerımızden ınsallah... Suprızle erkn saatte karsında olması ne demek bende yasadım cok cok guzel heycanlı bı duyguydu❤❤❤ sonunda kavustuk hala şafak saymadıgımıza şaşirıyrm kızlar bittiğini idrak edemedm....

Evet haklısın ama kafama takmadan duramıyorum😔bugün sabahtan akşama kadar gene beraberdik.gezip durduk...ben kocamla vakit geçirmek istiyorum...adam gibi oturupta 1 saat muhabbet edemedik...saat 12 de eve yatmaya gidiyoruz...çok bunaldım...

Tek tek hepinizin kavuşma hikayesini okudum❤Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın.kimse yok forumda,herkes sevdiğiyle:)

Kuzucuklarım en başından başlıyım adım adım kavuşma hikayemize :16:
Akşam 4 gibi askerimin ailesi beni aldı Safranbolu yolunu tuttuk aman birdaha gitmekmi birdaha görmekmi oraları rabbim korusun :nazar: yol boyunca eglence vardı muhabbet çoşku heyecandan artık kelimeleri bile unutmuşum birşey yiyemedim düzgünde öyle gidiyorum akşam oldu askerimde artık heyecanlanmış nerdesiniz nerde kaldınız ve artık Karabükteydik çok az kalmıştı sevdigimi görmeye askeriyenin oraya gittik içeri gelin dedi kapıdakilerde o gelip alsın dedi geldi aldı bizi askerim:43:o gelirken ordan ilk içeri gönderdigimi hatırladım duygularım yetersiz kaldı resmen.ama ağlamak yok gülmek vardı bundan sonra inşallah:nazar:

İçeriye geçti 12den önce çıkarmıycaklardı içeri eşyalarını almaya gittiya o 15 dakika geçmedi geçmek bilmedi ya bekle bekle gözüm içeride geçmiyor içeriden çıkmıyor askeriye kantinini dolaştık asker yerlerinide görmüş oldum:21:Okadar güzel arkadaşlıklar kurmuşki askerim geldiler kapıya çıkarmak için o an hepsini ordan çıkarmak istedim nasıl bir duyguya girmişiz hepsi için ayrı üzüldüm keşke hepsi çıkabilseler dedim yaşadıgımız için hepsini okadar iyi anladımki ordan çıkartıp tekrar içeri dönmek neyse duygulanmak yok :16:

Adettendir dediler valizi atıcaklar dışarı biri bir ucundan biri bir ucundan tuttu valizi dışarı fırlattılar birde valizi yakalamaya çalıştık tekmelediler birdaha gelme diye :9:onlar valizi atarken bir duygulandım ağlamaya başladım bu bizim özgürlügümüzde artık bitmişti:43:vedalaşmalar hüzünler vardı onlarda bizdede sevinç artık şükürler olsun:nazar::16:ve söyledik söyledik Safranbolu senmi büyüksün bizmi nanik yaptım nanik:33::32:

Tekrar İstanbul yolculugu yaptık molalar dinlenmeler bir güzel geçtiki askerim yanımda nasıl güzel geçmez:69:bir ara dizinde uyumuşum 1-2 saatcik kadar :16:inanamadım dönüp yüzüne bakıyorum kavuşmuşmuyduk gerçekmiydi rüyadan uyanmıycaktım dimi :52:Sabah geldik İstanbula tabi ben 1-2 saatlik uykuyla işte çalıştım çok zor bir gündü benim için askerim bıraktı ama beni işe bu bile yetti elini tutup yürümek sarılmak öpmek:38:Allahım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür rabbime şükürler olsun birdaha hiçbirimiz ayrılık görmesin inşallah:nazar:Cumadan beri yüzümde güller açıyor hala heyecanlıyım dün görüştük bugün görüşücez inşallah her buluşmamızda yeniden kavuşmuş gibi oluyorum sanki hala teskereyi almamış gibi gidicekmiş gibi daha atlatamadık askerlik psikolojisini azıcık şaşkınız ama geçiçek farkındayız yanyanayızya bu herşeye değermiş bu askerlikte bitti beee :nazar::16::69:

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ hoşgeldin tatlım yaa sevdiğin insanın yanında olmak gibisi varmı.....:) sonunda zeynebim kavustuk sevdıklerımıze Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın.. Hala burdamı gtcekmi cok aralardayım adapte olamıyrm tam olarak zaten kendini iş koşturmacasına bıraktı resmen kendı kendıme gelişini kutluyo gibi olmaya başladım:))

Evet haklısın ama kafama takmadan duramıyorum😔bugün sabahtan akşama kadar gene beraberdik.gezip durduk...ben kocamla vakit geçirmek istiyorum...adam gibi oturupta 1 saat muhabbet edemedik...saat 12 de eve yatmaya gidiyoruz...çok bunaldım...

Canım benim senide az cok anlayabılıyrm evli olmadıgımız halde biz bile yalnız vakt gecrmek kımseye baglı kalmamak ıstyrz sen 5 ay eşinin hasretinden sonra sınır olmakta haklsın ama buda hemencecik gececek bi süreçtir inşallah bi an önce yalnız bırakırlar sizide:///

canım çok sevindim buluşma anınız çok güzel bi daha ayrılık görmeyin tatlım .
Amin canım benim inşallah rabbim kimseyi hasret bırakmasın :nazar::16:
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ hoşgeldin tatlım yaa sevdiğin insanın yanında olmak gibisi varmı.....:) sonunda zeynebim kavustuk sevdıklerımıze Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın.. Hala burdamı gtcekmi cok aralardayım adapte olamıyrm tam olarak zaten kendini iş koşturmacasına bıraktı resmen kendı kendıme gelişini kutluyo gibi olmaya başladım:))

Hoşbulduk tatlım gerçekten yok anlatılmaz bir duygu :nazar::38:bizde hala o şaşkınlıktayız ama yavaş yavaş atıyoruz sanırım artık :38:o koşuşturmalar muhakkak olucak canım benim napalım hayat koşulları birşeyler yapmak istiyorsak çalışmakta zorundayız keşke çalışmasam hep yanında olsam ne güzel olurdu :21::27:

günaydın herkesee nasıl da sessizleşmiş sessizliğin sbebi kavuşma olsun böylee...

Kızlar evet Nazlıcıgımda söyledigi gibi hani hasret giderip engeç pazartesi burdaydınız bakıyım:20:

Son düzenleme:
Back