Kızlar beni bilenler bilir 347. dönemden Tripliii olarak.
Öncelikle hepinizi sabrınızdan dolayı kutluyorum. Nihayet mutlu sona çok yaklaştınız, umarım bundan sonrası daha güzel olur hepiniz için...
Ben o zaman yaşadığım duyguları şöyle özetlemiştim.
"Duygularımı nasıl anlatsam, nerden başlasam bilmiyorum. Hislerim karmakarışık, hala inanamıyorum geldiğine. Aynı şehirde aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum. Ne kadar zaman bu böyle devam eder hiç bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var ki bu bile tarif edilemez bir mutluluk.
Dün uçağı geç iniş yaptı. Hani şurda yaşadığımız aylar, günler, saatler varya orda beklediğim 10 dakika bir ömre bedeldi. Anlatılamaz yaşanır derler ya sanki bizim yaşadığımız o an için söylenmiş bir söz olsa gerek...
Saat 19:45'te ona sarıldığım an hayatımda herşeyin durduğu andı. Ben ona sarıldığımda bir biz gerçektik sanki etraf donmuştu. Tam çıkış kapısında sarıldık birbirimize, kimsenin farkında olmadık. Arkadan çıkan diğer yolcuların bile... Birileri uyardığında ben çekildim, o kapının yanına doğru bir adım atıp gel buraya dedi ve çekti kendine tekrar sarıldı uzun uzun. Kokladık, öptük deli gibi. Hiç bitsin istemedim o an ve tabi gözlerimden yaşlar istemsizce aktı. Bu sefer mutluluktandı ama uzun sürmedi. Daha çok güldüm. Dün hep güldüm. Telefonla arayanlara, evdekilere hep güldüm.
Taksideyken ben bunların hepsini rüyamda gördüm, şuan gördüklerimin aynısı gerçekleşiyor dedi. Kıyamadım.
Hala gidecek gibi hissediyorum.
Sanki yine yol iznine geldi bir kaç gün kalıp gidecek gibi...
Az kalacak misafir gibi..."
347. dönemlerin kavuşma anları buradan başlıyor vakit geçirmek adına okuyabilirsiniz. Biz o dönemler çok yapmıştık bunu.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-2332.html