eşimin çantasını yakında hazırlamaya başlayım diyorum.
orada kantinden alır diye düşünmeyin. arkadaşınım eşi bir şey almadan gitmiş, kantinde o kadar sıra varmış ki...5 gün terlik, atlet vs...alamamış.
terlik muhakkak konulacakmış, birde duş jelini çok tavsiye ettiler.burada aklımıza gelenleri paylaşırız.
nerede askerlik yapacakları ne zaman belli olur acaba?
Bütün sayfaları okuyamadım yazıldıysa açıklandıysa kusura bakmayın.
Ben bu dönem meselesini pek anlayamadım kızlar nasıl oluyo bana açıklayabilir misiniz:26:
Benim sevdiceğim de gidicek askere daha belli değil ama büyük ihtimal Şubat diyo.Dönem konusunu bilmediğim için yanlış yere de yazmış olabilirm :26:
Uzun dönem gidecek
Canım senin döneminin henüz topigi yok.Senin dönemin 93/1 olacak ocak sonu veya başı gidi topigin açılır.
Burası kısa dönemlerin aralıkta gideceklerin tpigi
Bende uzun dönem bekliyorum.92/3'üm canım.
orada kantinden alır diye düşünmeyin. arkadaşınım eşi bir şey almadan gitmiş, kantinde o kadar sıra varmış ki...5 gün terlik, atlet vs...alamamış.
terlik muhakkak konulacakmış, birde duş jelini çok tavsiye ettiler.burada aklımıza gelenleri paylaşırız.
10 aralık gecesi açıklanacak.
canım öyle duş jeli falan koyarsan ilk günden yer değiştirir o
Fazla kaliteli şeyler almayın sakın çokta bir şeye gerek yok aslında çoğunu ordan temin ediyorlar
çok geç açıklanıyormuş. uzun dönem mi, kısa dönem mi olacağıda o zaman belli olacak sanırım.
bir de atlet renkleri farklı oluyormuş. karacılar yeşil, havacılar mavi giyiyormuş. mecbur onu da açıklanınca alacağız, nasıl yetiştireceğiz 2 günde
çantaya neler koyacağım bilemedim. çevremde askere gidenlere soruyorum herkes farklı tavsiyelerde bulunuyor. abim bir şey koyma oradan alır dedi. arkadaşımın eşide hazırlıksız gitmiş, 5 gün bir şey alamamış, kantinde acayip sıra varmış.ayrılık acısıyla mı uğraşayım, çanta hazırlamakla mı yaw
canım yer değiştirme derken neyi kastettin? çanta hazırlarken neler koysam ki:44:
canım öyle duş jeli falan koyarsan ilk günden yer değiştirir o
Fazla kaliteli şeyler almayın sakın çokta bir şeye gerek yok aslında çoğunu ordan temin ediyorlar
çantaya neler koyacağım bilemedim. çevremde askere gidenlere soruyorum herkes farklı tavsiyelerde bulunuyor. abim bir şey koyma oradan alır dedi. arkadaşımın eşide hazırlıksız gitmiş, 5 gün bir şey alamamış, kantinde acayip sıra varmış.ayrılık acısıyla mı uğraşayım, çanta hazırlamakla mı yaw
canım yer değiştirme derken neyi kastettin? çanta hazırlarken neler koysam ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?