• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar benim buralarda bu forumlarda olacağım hiç aklıma gelmezdi ben daha çok kpss konularında olurdum ama artık burada da olacağım çünkü sevdiceğim sizinkiler gibi 12 aralıkta asker oluyor:5:c.tesi sınava giricek hiçbir şeyin belli olmaması çok sinir bozucu,neresi çıkıcak belli değil uzun mu kısa mı olucak belli değil:43:kardeşi de şu an asker, ağrıda yapıyor inşallah ona iyi bir yer çıkar hep öyle dua ediyorum ben iyi bir çıksında uzun kısa hiç önemli değil,biz görüşemeyelim olsun ama o iyi bir yerde tehlikesiz bir yerde olsun, hepimizin duası o yönde değil mi zaten kızlar hepimiz için zor

Günaydın 349 yarenler sınava saatler kaldı nasılsınız tahmin edebiliyorum ağustos ayım şaşkınlıkla geçti askeriniz gidene kadar zaman hızlı gidincede yavaş geçicek size göre bellli süre boşlukta olucaksınız size bir tavsiye askeriniz nereye giderse gitsin sakın ağlayıp üzüldüğünüzü bellli etmeyin askerlik exstra sabır gerektiriyor aslerinizde daha sabırlı olacaktır umarım sorunsuz askerlik yaşarsınız

Sizin gitmeniz bizimkilerin gelmesini yaklaştıracak şükür ki zaman gerçekten hızlı geçmiş ben buraya yazıyorum eylül ekim sancıları aralıkla son buldu

Kızlar hepinizin askerine hayırlı tezkereler ne zaman isterseniz 347 topiğine uğrayabilirsiniz

Son düzenleme:
Selam asker yarenleri nasılsınız? Hiç kimse yok mu buralarda? Bizim dönem çok kalabalıktı ama sizde kimseler yok. Acaba bu dönem az mı asker gidiyor yoksa daha yarenler bu topiğin farkına varamadı mı? Hayat çok garip sizinkiler giderken biz seviniyoruz. Bizimkiler giderkende bir önceki dönemler sevinmişti.

Bizimkilerin gelmesine 45 gün kaldı sizinkiler acemiliklerini tamamladıklarında bizimkiler askerliklerini tamamlamış olacaklar. Çok mutluyum.

Şafak:45 Manisa'ya selam olsun.:72:

Sınav sonuçları açıklandığında üzülmeyin diyeceğim ama elde olmuyor maalesef bir çoğumuz için. Hiç düşünmediğiniz, haritada nerede olduğunu bile bilmediğiniz bir il çıkabiliyor o zaman insan şaşakınlığını saklayamıyor. Size sadece şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Askerlikte her yer kötü. Sonuçta özgürlük yok. Önemli olan sabır ve sevgi. Bunlar olduktan sonra zaman geçiyor. Bu dönemde iki tarafında birbirine destek olması çok önemli çünkü bu bir sınav. Sabrınızın, sevginizin sınandığı bir sınav. Onları anlamaya çalışın, tepkilere, değişimlere hazırlıklı olun ve giderlerken çok ağlamayın. Çünkü onlarda istemezdi sizi bırakmak ama ellerinden gelen bir şey yok. O yüzden içlerini parçalamayın onlarında. O gittikten sonra doyasıya ağlayın ama içinize atmayın. Tabi ben yapabildim mi bu yaptıklarımı yapamadım ama tekrar gidecek olsa elimden geldiğince duygularıma hakim olmaya çalışırdım. İnanın onlara daha zor.

Hepsi selametle gitsin gelsin. Hepsine hayırlı tezkereler....

geçecek bitecek kızlar emin olun bitecek.bu süreç daha sıkıntılı aslında gitseler gün sayarız ama bu süreçte bişe yapamıyoruz.onsuzluğu çok düşünmemeye gayret edin ben şuan öyle yapıyorum gidecek gelecek diyorum çok zor biliyorum ama bitecek inşallah Allahın izniyle. Hepimiz kale gibi durmalıyız arkalarında akılları bura bizi bıraktıkları yerde kalmasın diye.ömür bitiyor zaman geçiyor arkadaşlar buda bitcek seneye bu zaman bizler burada geçmişi yad edecez.inşallah herkesin sevdiceğini Allahım esirger ve sağ salim tekrardan kavuşmamızı nasip eder....:nazar:

Selamünaleyküm kızlar benim yarimde 12 Aralıkta asker inşaALLAH(C.C) ama şafağımız dünden itibaren atmaya başladı... yarın askeri sınvlar var uyuyamıyorum ders çalışıorum ama anlamadan... umarım askerliği iyi bir yere çıkar ve içim rahat olur... ALLAH(C.C) tüm askerlerimizin yar ve yardımcıı olsun inşaALLAH(C.C)..

Selamünaleyküm kızlar benim yarimde 12 Aralıkta asker inşaALLAH(C.C) ama şafağımız dünden itibaren atmaya başladı... yarın askeri sınvlar var uyuyamıyorum ders çalışıorum ama anlamadan... umarım askerliği iyi bir yere çıkar ve içim rahat olur... ALLAH(C.C) tüm askerlerimizin yar ve yardımcıı olsun inşaALLAH(C.C)..

canım seninle aynıyız sende ders çalışmak zorundasın anladığım kadarıyla veaklından gitmediği için çalışmıyorsun ama çalışmakta zorundasın bunuda biliyorsun:5:

kızlar sevdiği bugün sınava giren varmı benimki yarın giricek.bide bişe sorcam bu konuda bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi lütfen.Benim nişanlım müzik mezunu ancak yüksek lisansınıda yaptı.bana kısa dönem olmaz diyolar çünkü yüksek lisanstan dolayı bu konuda fikri olan varsa bana cvp yazabilirmi?

kızlar sevdiği bugün sınava giren varmı benimki yarın giricek.bide bişe sorcam bu konuda bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi lütfen.Benim nişanlım müzik mezunu ancak yüksek lisansınıda yaptı.bana kısa dönem olmaz diyolar çünkü yüksek lisanstan dolayı bu konuda fikri olan varsa bana cvp yazabilirmi?

Bir fikrim yok canım ama hayırlısı olsun şimdiden.

canım seninle aynıyız sende ders çalışmak zorundasın anladığım kadarıyla veaklından gitmediği için çalışmıyorsun ama çalışmakta zorundasın bunuda biliyorsun:5:

evet canım çalışmak , okulu bitirmek zorundayız... bu döbeide hayırlı bir şekilde atlatırız inşaALLAH(C.C)...

canım onunla hiiiç alakası yok isterse doktorasını yapsın işine yarayacak elamanı alıyor müzik pek işine yaramaz gibi o nedenle uzun değilde kısa çıkabilir ama kısmet işi bu uzun çıkar belkide yalnız bu dönemde daha çok kısa alım oluyormuş, ağustosta uzun alımlar çok oluyormuş ama dediğim gibi hiç belli olmaz bekleyip görücez güzel yerler çıksında benim istediğim o...sınava gitti bugün ama çok sıra varmış öğlen 3 gibi anca sıra gelir bana dedi o sınavda formaliten yani hayırlısı olsun

Uzun dönem çıkmasının yüksek lisansla ilgisi yok maalesef. Askeriye işine yarayacak bölümü uzun dönem yapar olay budur. Yalnız bu sıra uzun dönem çıkma muhabbeti bir hayli dönüyor suriyedeki olaylardan dolayı sanırım yedek subay alımı fazla olacak.

Herkese meraba arkadaşlar :)

Yeniyim aranızda. :)
sevdiğim bugun sınava girdi.
sınav sonucu ne olcak acaba?
askerligi nerede yapıcak acaba?
merakla bekliyorum.
Hepimize hayırlı tezkereler inşaallah
:72:

ben de katılmak istiyorum aranıza benim de hayatım aralıkta gitcek askere. yarın ya da pzt sınava girecek ve benim yakınlarımdan kimse askere gitmedi ilk defa ve en değerlimi askere yolluyorum çok korkuyorum ve cok üzülüyorum...çünkü ne olacak bilmiyorum.kısa dönem istiyoruz inşallah kısa dönem ve hayırlı bir yer olur. Allah hepimizin askerlerine hayırlı teskereler nasip etsin.tez zamanda sağ salim dönmeyi nasip etsin.günlerdir ağlıyorum üzüntüden ve bizim şehirlerimiz farklı o izmirde yasıyor en son 1 ay önce gördüm. ve geçirmeye gelmemi kesinlikle istemiyor:((

selam yarenler :16::16::16:

benimde eşim 347. dönem olarak gitti , 1 Ağustosta sınava girdiğinde , nasıl bir belirsizlik içindeydik anlatamam , şuan polatlıda son 47 gün kaldı inşAllaahh :34::34::34:

hatta bugün Polatlıda 349ların sınavı varmış , eşimde görevliymiş , hayat çok garip sizinkilerin gitmesi bizimkilerin gelmesinin iyice yaklaşması demek oluyor , hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunn :32::32::32:

Uzun dönem çıkmasının yüksek lisansla ilgisi yok maalesef. Askeriye işine yarayacak bölümü uzun dönem yapar olay budur. Yalnız bu sıra uzun dönem çıkma muhabbeti bir hayli dönüyor suriyedeki olaylardan dolayı sanırım yedek subay alımı fazla olacak.

teşekkür ederim canım cvpladığın için hayırlısı olsun inşallah

canım onunla hiiiç alakası yok isterse doktorasını yapsın işine yarayacak elamanı alıyor müzik pek işine yaramaz gibi o nedenle uzun değilde kısa çıkabilir ama kısmet işi bu uzun çıkar belkide yalnız bu dönemde daha çok kısa alım oluyormuş, ağustosta uzun alımlar çok oluyormuş ama dediğim gibi hiç belli olmaz bekleyip görücez güzel yerler çıksında benim istediğim o...sınava gitti bugün ama çok sıra varmış öğlen 3 gibi anca sıra gelir bana dedi o sınavda formaliten yani hayırlısı olsun

inşallah kısa çıkarda bizde evlilik planlarımızı ertelemeyiz.herkesin gönlündekini nasip etsin Allahım inşallah.onlar orda biz burda nöbette olacaz bu dönemde napalım artık asker yolu beklemek zor...

selam yarenler :16::16::16:

benimde eşim 347. dönem olarak gitti , 1 Ağustosta sınava girdiğinde , nasıl bir belirsizlik içindeydik anlatamam , şuan polatlıda son 47 gün kaldı inşAllaahh :34::34::34:

hatta bugün Polatlıda 349ların sınavı varmış , eşimde görevliymiş , hayat çok garip sizinkilerin gitmesi bizimkilerin gelmesinin iyice yaklaşması demek oluyor , hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunn :32::32::32:

amin canımmm..:31::31::31:

inşallah kısa çıkarda bizde evlilik planlarımızı ertelemeyiz.herkesin gönlündekini nasip etsin Allahım inşallah.onlar orda biz burda nöbette olacaz bu dönemde napalım artık asker yolu beklemek zor...

inşallah cnm bizim de aynı durumlar kısa cıkarsa iiş bulcak askerden snra.evlencez uzun cıkarsa uzucak:(

ben de katılmak istiyorum aranıza benim de hayatım aralıkta gitcek askere. yarın ya da pzt sınava girecek ve benim yakınlarımdan kimse askere gitmedi ilk defa ve en değerlimi askere yolluyorum çok korkuyorum ve cok üzülüyorum...çünkü ne olacak bilmiyorum.kısa dönem istiyoruz inşallah kısa dönem ve hayırlı bir yer olur. Allah hepimizin askerlerine hayırlı teskereler nasip etsin.tez zamanda sağ salim dönmeyi nasip etsin.günlerdir ağlıyorum üzüntüden ve bizim şehirlerimiz farklı o izmirde yasıyor en son 1 ay önce gördüm. ve geçirmeye gelmemi kesinlikle istemiyor:((
Yemin törenine kadar belli.bi üzüntü olmuyor çünkü o askere gidiyor 21 gün sonra yemin töreni oluyor yanına gidiyorsun.... asıl yemin toreninden donerken ve ondan sonra ki günlerde zor oluyor... bugün canım i görmeyeli tam 90 gün oldu o kadar hasretim ki 47 günümüz kaldı.inşallah

Back