• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya gitsem gorebilirmiyim acaba ufff ankarayida hic bilmem ya sen ne diye gidersin askere ufff madem gidiyosun benide alip gotursene

Acemilikte göremeyiz canım zannedersem yeminden sonra hemen çarşı izinleri oluyormu haftalık acaba yoksa acemilik döneminin bitmesimi gerekiyor onuda bilmiyorum :14: Evli olsaydım askerlik yaptığı yere bile yerleşebilirdim valla :9:

349:3:. dönemde eşi, nişanlısı, sevgilisi askere didecek olanlar bizde burda toplanalim..

nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik - safranbolu / KARABÜK
usta birlik - safranbolu / KARABÜK
mezun olduğu bölüm - maliye

galenia:bursa
acemi birlik- kütahya..
meslek- makina müh.

sadbuttrue (Kısa Dönem)
Acemi birlik : Narlıdere / İzmir
Usta birlik : Yenişehir / Diyarbakır
Bölüm : Kamu Yönetimi

nazli1991 (Kısa Dönem)
Acemi birlik: Edirne
Usta birlik: Edirne
Bölüm: aöf isletme

carpathia
Kısa dönem
Acemi birlik : Alemdağ/İstanbul
Usta birlik : İstanbul
Meslek : İşletme

LoadedGun
Kısa dönem
Acemi birlik : İzmir- gaziemir
Usta birlik : Manisa- alaşehir

hmy_
Kısa dönem
Acemi birlik : Samsun
Usta birlik : Etimesgut/Ankara
Meslek : İktisat

midwinter (kısa dönem)
acemi birlik - hatay/serinyol
usta birlik - hatay/antakya
meslek - metalurji müh.

Sofia Julien
Acemi Birlik : Balıkesir
Usta Birlik : Balıkesir
Meslek : Oyuncu

Bu zor dönemde hepimize kollaylıklar dilerim.. Benim 2 günüm berbat geçti.. ev bom boş.. sanki nefes alamıyorum.. Arayınca biraz rahatlıyorum ama sonrası yine gözyaşı...

Acemilikte göremeyiz canım zannedersem yeminden sonra hemen çarşı izinleri oluyormu haftalık acaba yoksa acemilik döneminin bitmesimi gerekiyor onuda bilmiyorum :14: Evli olsaydım askerlik yaptığı yere bile yerleşebilirdim valla :9:

Simdi keske evlenseydik diyorum. Ya babam ayrilamiyoki benden uffff adam agliyo evlilik diyince:)

ferahladım ama doyamıyorum ki bencillik yapasım var hep beni arasın istiyorum simdide.

Aha ayni ben:) bide once beni ariyo hep onu farkettim. Kapatiyimde babami ariyim falan diyo kapatirken. Ehehehhe hosuma gidiyo:) yaaa doyamiyorum sesine hepimiz oyleyiz. Ama bu asklar cok fena alevlendi yani donduklerinde kesin dugun:)

Heheheh insallah o gunlerde gelicek sonra kk da baska yerlerde konular acicaz yok efendim gelin ayakkabisi yok salon aynasi yok bebek arabasi:)

Ayy canım inşallah o günleride görürüz bir gelsinde o konuları seve seve açarız dertlerimiz o olsun sadecek :21: çeyizcikler toplansında açarım bir topikcik yaza kadar inşallah :nazar: ben okadar planlı biriyimki görsen şaşırırsın herşeyim hazır evimin eşyaları gelinliğim çiçeğim alması kaldı sadece ahah okadar yani Allahım herkese gerçekleştirmeyide nasip etsin :16:

Back
X