• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydnlarrr ben celdummm dopdolu 4gun gecrdm inanilmaz yoruldm kociste evde sirket baglams tatili hafta sonuna bn iste sikici durum ama olsn :) szlerde ne var ne yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydnlarrr ben celdummm dopdolu 4gun gecrdm inanilmaz yoruldm kociste evde sirket baglams tatili hafta sonuna bn iste sikici durum ama olsn :) szlerde ne var ne yokkk

Ohh iyi yapmissiniz.

Kendi adima biz biraktiginiz gibiyiz.

Günaydınlar ben geldim. Nasıl adapte olucam işe bilmem akşamda mesaim var. Herkesin güzel geçmiştir umarım.

İnciçiçeğim benimde eşim babaannesine giderken burnumdan getirdi kılığıma kıyafetime hiç karışmayan insan tutturdu bu elbisenin altına topuklu giymeyeceksin diye topuklu dediği de dolgu topuk yani hiç bir çekiciliği zaten yok. Bir an gözünü çekmedi üstümden. Bıraktı ben gelmiyorum dedi sonra geldi elime yapışmalar falan. Kaş göz işaretler sinir etti beni.

Kayınvalidemin aldığı mini elbiseyide geri verdik dün yerine iki tane uzun elbise aldım. Fıstık gibi oldu ama yine de bugün rejime girdim kilo vereceğim 54 çok zayıf dursada 58 iyidir. O civarlara insem iyi olucak.

Asiriya kacilmadigi surece kiskanilmak guzeldir :)

Ohh iyi yapmissiniz.

Kendi adima biz biraktiginiz gibiyiz.
:)stankicim vallahi sen bu zamnlari atlaticaksn sira bana geliyor simdiden icimi heyecan ve korku sardi anne baba olmayi becerebilckmiyiz hala onu bile bilmyrm ardamz buyudu koca pasa oldu valla imkaniniz varsa eylul ekim gbi 2'3gunlgne yakin bir yerlere kacin bebegede iyi gelir
Eylul hanim nasillar.
Eylul hanim iyiler cok sukur 10gun once tekmelerni hissediodm ama artk hi duymuyrm endiselendirio biraz beni.... oyle iste

:)stankicim vallahi sen bu zamnlari atlaticaksn sira bana geliyor simdiden icimi heyecan ve korku sardi anne baba olmayi becerebilckmiyiz hala onu bile bilmyrm ardamz buyudu koca pasa oldu valla imkaniniz varsa eylul ekim gbi 2'3gunlgne yakin bir yerlere kacin bebegede iyi gelir

Eylul hanim iyiler cok sukur 10gun once tekmelerni hissediodm ama artk hi duymuyrm endiselendirio biraz beni.... oyle iste

Yemek yedikten sonra, uzandiginda az da olsa hissetmiyor musun En yakin kontrolun ne zaman.

Eylul gibi bende tatil dusunuyordum ama dun sahile gidelim dedik arabasina koyduk cok sikildi arabada yikti ortaligi agladi agladi. Sahile gidemedik. Kv evinin yakinindaydik oraya gittik. Tatil icin gozum korktu.

Eylul gibi bende tatil dusunuyordum ama dun sahile gidelim dedik arabasina koyduk cok sikildi arabada yikti ortaligi agladi agladi. Sahile gidemedik. Kv evinin yakinindaydik oraya gittik. Tatil icin gozum korktu.

Stanki canim ben ustu kapali bunu soylemek istemistim.Yine hevesini kirmak istemeden ama okadar kucukken tatil zehir olur hayatim size ya uyucak uyanicak aglayacak evini isteyecek.En onemlisi o zaten bebekler evdeki rahatlarini ariyorlar.Ondan biraz ertelemek bencede iyi fikir canim.

Stanki canim ben ustu kapali bunu soylemek istemistim.Yine hevesini kirmak istemeden ama okadar kucukken tatil zehir olur hayatim size ya uyucak uyanicak aglayacak evini isteyecek.En onemlisi o zaten bebekler evdeki rahatlarini ariyorlar.Ondan biraz ertelemek bencede iyi fikir canim.

Haklisin canim. Galiba en iyisi ertelemek olacak. Seneye aticam onu denize :)

Yemek yedikten sonra, uzandiginda az da olsa hissetmiyor musun En yakin kontrolun ne zaman.
yok hissetmiyrm 10gun once hissettm 2gun boyunca ama daha hic hissetmedm haftaya canm en yakin knt kaftaya c.tesi oncesnde detayli ultrasonum var onu yaptrcm hemen ilk c.tesi bana gel dedi iste normalde hissetmem lazm ddimi

Haklsn cnm bilmedgim icin oneride bulunim dedm ama cocgn tepkilerni kestiremedm bnde onmzdeki yil ilk bahara program yapmak istiodm ama cocuk yuzunden sanrm ertelice. Eylul ekim e 2015 ozaman birazck buyumus olur

Selam kızlarrrr
Of çok sıcak Istanbul. Canim hicbisey yapmak istemiyo şöyle bi evi supurdum heryer sac olmustu yine. Aksama da zeytinyagli yaprak sarma yapcaktim setin serin yeriz doye bi baktım pirinc bitmis gidip almaya da useniyorum bu sicakta :( en iyisi baska bi yemek bulayim aksama. Yengemin kardesinin kizini sevdim bende izmitte 6 aylik oda nasil uslu bi kiz gormeniz lazim bide tombul tombul mincikladik her yerini :) onu oyle gorunce benim de dogurasim geldi ya

Kizlar insallah bebekleriniz cagan gibi olmaz da tatile 2 yasinda bile cikarabilirsiniz.Zira bizimkinin yerinde duramamazligindan insallah degildir ama hiperaktifliginden hicbir yere gidemiyorlar.Sabah 8 den gece 11 e kadar nobetlese bakiliyor cocuga digeri dinlenirken:)

yok hissetmiyrm 10gun once hissettm 2gun boyunca ama daha hic hissetmedm haftaya canm en yakin knt kaftaya c.tesi oncesnde detayli ultrasonum var onu yaptrcm hemen ilk c.tesi bana gel dedi iste normalde hissetmem lazm ddimi

Haklsn cnm bilmedgim icin oneride bulunim dedm ama cocgn tepkilerni kestiremedm bnde onmzdeki yil ilk bahara program yapmak istiodm ama cocuk yuzunden sanrm ertelice. Eylul ekim e 2015 ozaman birazck buyumus olur

Bebeğin anne karnındaki pozisyonuda hareketlerini hissetmende etken. Bence yinede ihmal edilmemesi gereken bir konu. Detaylı ultrasonu bölgede mi yaptıracaksın.Hakan Bey mi yapacak?

Huhuuu bende diyetteyim yasaklıcam artık burda yemek konuşmak yok. Öğlen yoğurt yedim şimdi arkasından bir salatalık yiyorum akşam ki menümüz yine yoğurt.

Hu hu canlar :3::3::3::3::3::3::3:

Uçak rötar yaptı bayram sonu 1 saat geç geldi öğleden sonra geldim işe 1de ama daire başkanları falan kimse yokmuş soran da olmamış arkadaşlar idare etmişler :1::1::1:

Bebişim 15+2 oldu :16: Yavaş yavaş sertlikleri bebeğimin nerde olduğunu hissediyorum :16::16::nazar::nazar: bi de hareketlerini anlasam

Kizlar insallah bebekleriniz cagan gibi olmaz da tatile 2 yasinda bile cikarabilirsiniz.Zira bizimkinin yerinde duramamazligindan insallah degildir ama hiperaktifliginden hicbir yere gidemiyorlar.Sabah 8 den gece 11 e kadar nobetlese bakiliyor cocuga digeri dinlenirken:)

Dün akşam kayınvalidemlerde konuştuk, seneye ramazandan sonra Datca'ya gidelim dedik. Onlarla gidersek daha rahat ederiz. Evliliğimizin 1. yılnda onlarla tatile gitmiştik Datçaya eğlenceli geçmişti.

Huhuuu bende diyetteyim yasaklıcam artık burda yemek konuşmak yok. Öğlen yoğurt yedim şimdi arkasından bir salatalık yiyorum akşam ki menümüz yine yoğurt.

Ayy oyle diyet mi olurmus bu sicakta hep yoğurt hep yoğurt. Yanina izgara tavuk falan yap aksam.abartma o kadar ilk gunden duser bayilirsin biyerlerde Allah korusun

Hu hu canlar :3::3::3::3::3::3::3:

Uçak rötar yaptı bayram sonu 1 saat geç geldi öğleden sonra geldim işe 1de ama daire başkanları falan kimse yokmuş soran da olmamış arkadaşlar idare etmişler :1::1::1:

Bebişim 15+2 oldu :16: Yavaş yavaş sertlikleri bebeğimin nerde olduğunu hissediyorum :16::16::nazar::nazar: bi de hareketlerini anlasam

4 aylık olmaya çok az kalmış :emir_bebek:

Back
X