Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gribal enfeksiyonu,burun akintisi,burun tikanikligi,nezle bu tip sikayetleri yoksa bisey olmaz canim ya.Minicik bebeleri yurtdisinda dogurup geliyor unluler hem kac saat yolculuk yapip.Sen yinede doktoruna bir danis derim ama sorun olmayacaktir.
Tatil fikri guzel ama nereye gideceksiniz? Otele mi yoksa Akrabalara yani birinin evine mi?
Otele canim. Kayinvalidemle kayinpederi kandirabilsekte birlikte gitsek :)
Hellolarrr nasilsnz fistikovichler herkese hayrli bayramlar ben artk pek grmem cunku kocisle 2-3gun herkesciklerden uzak yakinlarda bir yere kaciyoruz kiiii biraz keyfni cikaraym tatilin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar fıstıklar
kalktığımdan beri bir şeylerle uğraşıyorun daha anca oturdum ama işim daha bitmedi. kek yaptım evi süpürdüm toz aldım. çamaşır topladım. bütün dolabı da valize koymuşum sanki. eşime bi kaç parça bana bi dünya kıyafetbiraz dinleneyim kendime bakım yapıcam
hepinize iyi bayramlar iyi tatiller olsun inşallah.. öpüyorum hepicinizi![]()
Herkes tatil resimleri koyuyo ben ev temizliyorum ya haksızlık ama bucumartesi gunu çalışan kocalari protesto ediyorum gelsinler evlerinde otursunlar. Neyseki mesaj atti akşam hazirlan da gezmeye gidelim diye. Temizlik de bitti azicik kendimle ilgileniyim bari
Kizlar gunaydinlar.
Biz de yarin annem babam ben 3 gunluk Ayvalik Sarimsakliya gidiyoruz.Tee haziran basindan rezervasyon yaptirmistik.Burda kimsrcikler yok bayramda evde durmanin anlami yok dedik.Aile sefasi yapicaz.Insallah guzel gecer.
Ayvalık sarımsaklı plajı gibisi yok bayılıyorum oraya.
Gitmişken bir cunda turu da yaparsınız.![]()
Ayvalık sarımsaklı plajı gibisi yok bayılıyorum oraya.
Gitmişken bir cunda turu da yaparsınız.![]()
Sedulu sen gitmiyor musun bir yere.
Aynen canım harıka bır plaj.
Gıtmez mıyızz sımdıden nerelere gıderızın planı yapıldı.İnşallah kısmet olur gitmek.Cunda bayramda cok kalabalık oluyor ama napalım olsun maksat gezmek stres atmak.![]()
Bayramın ikinci günü gideceğiz körfeze. İlk gün aile ziyaretleriyle geçecek
Evet çok kalabalık oluyor ama işte maksat stres atmak olunca geziliyor.Oh bi de büyüğünden ayvalık tostu yiyin
![]()