• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:20::20::20::20::20: bayılıp kalacaksın bu sıcakta sadece yoğurtta neymiş :20::20::20::20: yemeğini yer misibn adam akıllı lütfen

Canım gücten düşersin. Çok az yediklerin.

Ayy oyle diyet mi olurmus bu sicakta hep yoğurt hep yoğurt. Yanina izgara tavuk falan yap aksam.abartma o kadar ilk gunden duser bayilirsin biyerlerde Allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kuzucuklarım ben burda 10 kilo almışım ya.:14: Balayında giydiğim şorta sığamadım etler bıngıldadı moralim yerle bir.:50: Meyve de aldım kızlar öğleden sonra meyvede yicem ama artık ekmek ve şeker yok hayatımda. Acilen 6 kilo vermem lazım.

Ay kuzucuklarım ben burda 10 kilo almışım ya.:14: Balayında giydiğim şorta sığamadım etler bıngıldadı moralim yerle bir.:50: Meyve de aldım kızlar öğleden sonra meyvede yicem ama artık ekmek ve şeker yok hayatımda. Acilen 6 kilo vermem lazım.

hepimiz aldık düğünden sonra normal canım

Heyooo ben geldim bir benmi kilo alamadım hattaha verdim bile o kadar çok yeme içme fotosu paylşaşıyorum kendi kendime bunları yiyen ben değilmiyim diyorum :) eşimde 7 8 kilo verdi ama iyi oldu göbeği gittti sayılır

lovely bebişten önce versen daha sağlıklı olursun inan en az 6 7 kilo verki bebekte 10 kilo felan alırsan dengeler

Heyooo ben geldim bir benmi kilo alamadım hattaha verdim bile o kadar çok yeme içme fotosu paylşaşıyorum kendi kendime bunları yiyen ben değilmiyim diyorum :) eşimde 7 8 kilo verdi ama iyi oldu göbeği gittti sayılır

lovely bebişten önce versen daha sağlıklı olursun inan en az 6 7 kilo verki bebekte 10 kilo felan alırsan dengeler

ohhh maşallah ne güzel :1::1::1::1::1:

Kuzum bende senin kadar evliyken taştım taş o kilolar zaten son 3-5 aydır tavan yaptı bende.:50: Bakıldığı zaman yok gibi ama göbek bölgem aldı irileştim. Neyse veririm ben şimdi kafaya koydum. Sen yinede çok yeme sonra yer ediyor bir de doğum kontrol hapından uzak durun.

Kuzum bende senin kadar evliyken taştım taş o kilolar zaten son 3-5 aydır tavan yaptı bende.:50: Bakıldığı zaman yok gibi ama göbek bölgem aldı irileştim. Neyse veririm ben şimdi kafaya koydum. Sen yinede çok yeme sonra yer ediyor bir de doğum kontrol hapından uzak durun.

ayyyy ne diyorsun hap felan içmiyorum o değil de bende de yer ediyorsa yani midem büyür ve kilo alırsam amanın allahtan boyumuz var he

Kızlar bu arada hepinizin numaralar silindi daha doğrusu ios güncellemesi yaptım bayramda telefon bir kapandı bir daha itunes'a bağlayıp format atıldı izmir'e dönünce fabrika ayarlarına geri döndü telim kimsenin ne cebi var ne fotoğraflarım hiç bir şey yok şuan telefonum bomboş bana whatsapptan yazında tekrar kaydedeyim numaralarınızı.

Kızlar klima taktırıcaz biz salona ne önerirsiniz?

Samsung istiyorum ama şu reklamlarda dönen yeni modelini AR9000.

Cts keşfe gelecekler.

Cts keşfe gelecekler.

Lovelylim samsungu 12-13 senedir kullaniyoruz salonumuzda biz.Bir defa bile arizalanma yapmadi masallah.Ben samsungu oneririm yani ama mekanizma olarak hemen hepsi ayni cok pahaliya kacmamanizi oneririm.O son teknoloji falan onlara cok kanmayin.

Cts keşfe gelecekler.

Bizimki demirdokum canim ama biz evlendigimizden beri 4 gun falan kullandik topu topu. O yuzden cok iyimidir bilmiyorum nedense bende bas agrisi yapiyo klima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kuzular :)))
Ise gitmek cok sıkıcı :( bi an önce Aralık gelse de izne ayrilsam :)))

Son düzenleme:
Günaydınlar.

Kızlar cts bir tanıdığımızın abisi klima işindeymiş. Cts keşif için elemanlarını yollucakmış. Arçelik gelecek yani bana bakalım fiyat iyi gelirse düşünebiliriz.

Günaydınlar.

Kızlar cts bir tanıdığımızın abisi klima işindeymiş. Cts keşif için elemanlarını yollucakmış. Arçelik gelecek yani bana bakalım fiyat iyi gelirse düşünebiliriz.

bizde klima taktırmayı düşünüyoruz aaa keşfe geldiklerini bilmiyordum bizde çağırırız olmadı

bizde klima taktırmayı düşünüyoruz aaa keşfe geldiklerini bilmiyordum bizde çağırırız olmadı

Geliyorlar rosecum.Kaçlık takılacak diye karar veriyorlar.18lik mi 21 lik mi diye takılacak odanın büyüklüğüne göre.

Arçelikte güzel seçim.Aklınızda bulunsun ne alırsanız alın yetkili servis ağı geniş olan ve oturdugunuz yerde olan markaları tercih edin.Samsung mesela gönderir ana bayiye ama arcelık,vestel böyle değildir.Daha kolay oluyor takıbı arrızalarda değişmelerde.

Geliyorlar rosecum.Kaçlık takılacak diye karar veriyorlar.18lik mi 21 lik mi diye takılacak odanın büyüklüğüne göre.

Arçelikte güzel seçim.Aklınızda bulunsun ne alırsanız alın yetkili servis ağı geniş olan ve oturdugunuz yerde olan markaları tercih edin.Samsung mesela gönderir ana bayiye ama arcelık,vestel böyle değildir.Daha kolay oluyor takıbı arrızalarda değişmelerde.

Benim herşeyim arçelik zaten kuzum beyaz eşyalarda ve ben çok memnunum gerçi şans işi biz ofise aldık geçen hafta salon tipi bir önceki bozuldu demirdökümdü hiç güzel soğutmuyordu şimdi beko geldi çok sessiz ve güzel.

kızlar bizde geziye gitmeye karar verdik kültür turlarına aslında haftasonları için bursa peribacvaları felan gidelim dedik oraları görmedik ama sonra izmirden alaçatıdan başlayan bodrum turu var anı turda onu mu alsak diyoruz egeyi az çok biliyorum ama eşim gezmedi

otel tatillerini ilerde çoluk çocuk olunca yaparız dedik şimdilik gezicez kısmetse bakalım

Selamlar guzeller

Okumaya calisiyorum sizi ama yazamiyorum. Koydeyiz pek cekmiyor net ust kata cikinca biraz bakabiliyorum. Canimda sikildi baya.
Simdi esimin yegenine ders calistirmaya calisiyorum. 2. Sinifa gecti omrumu yedi vallahi bir saattir. Herseyi unutmus bildigi halde yanlis yaziyo falan.

Bu arada annemin evinde de klima arcelik kac senedir cok memnununz. Hem o kisinda isiniyo bizde kisa dogru borclar azalinca arcelik dusunuyoruz

herkese selammm nasılsınz:3: bızde klıma yok malesef anlamam hangısı ıyı ama bu daıkın ın reklamları cok donuo ıyımdr bılemedım...

Back
X