347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Artik sinavdan sonra giderim canim. Simdi zaten mr sirasi falan ordan oraya git demeler sinav ustu ugrasamicam

Sınavdan sonra bayağı rahatlayacaksın kuzum iki lafın biri sınav kıyamam. İnşallah çalışmalarının karşılığını alırsın. Benim eşimde çalışmadan kazanan istisnalardan olur.:27:

Hahahhahaha tabi ki Giz başka kim olabilir hızlı gelin seni. Ben dedim Giz benden önce hamiş kalır diye.

Lovelye davrandığınız gibi davranın bana mı ahahahahahah işte buna çok gülerim.:9:

Hayırdır inş. hamiş kalan isim değiştirir oldu yeni moda mı bu?:1:

ya kuzum bn bu ısımle her an desıfre olablrım bn zaten ella dıe degstrmıstm o ısımle gremez oldm tekrar buna dondum otomatık ama burda her seyı konusuoz kabak gbı nena yannı olmaz gız degztrnce gaza geldm ne zmndr aklımdada topıke ara vermeym dıe degstrmıodm barı degstrım

İnciçiçeğime geçmişler olsun ya beni de dün gece bir öksürük tuttu anlatamam ama gece uykudan uyandırdı toz gibi boğazıma kaçtı sanki öyle bir his. Öhö öhö öhö yaptım bütün gece uyuyamadım ama maşallah yanımdaki çekmecem ecza dolabı gibi hemen bir pastil bulup attım ağzıma yoğun naneli iyi geldi valla ondan sonra uyumuşum zaten.

ay o bndede var her dkka öhö öhö modundayım burnum tıkalı ama bsy yok burnumda hamılelıktenmıs solunm yollarmda oyle sıkıntılar oluomus bu donemde bn pastılı cok sevıom sekerrr o sekerrr nam namm bnmde hep vardr evmde bazen atıom agzıma esmde hasta olunca onu al smdı nıe alıosn dıoda bıraktm:9:

adımı verme dedim sana döveceğim kızz seni rose de bana sadece rose :)

bebek arabaları attım baksana azcık

Noluyor kimden saklanıyoruz yahu? Hamiş rose seni. Seni gidi hızlı çıkı.:9: Şimdiki gelinler çok cazgır çok.

Bakıyorum hemen marka yaz bana. Ben sana beğendiklerimi yazayım ya da. Bütçe ne kadar? Sonra sana bu bebek arabalarıyla ilgili inceleyeceğin bir linkte vereyim bir de hamişler bana ordan bir üfürür verin bakayım. Hamişlerin duası kabul olurmuş. Bu ay bana da bu haberi vermek nasip olsun.

Sınavdan sonra bayağı rahatlayacaksın kuzum iki lafın biri sınav kıyamam. İnşallah çalışmalarının karşılığını alırsın. Benim eşimde çalışmadan kazanan istisnalardan olur.:27:

kız cok gergn yaa sınav btsede rahatlasa kıyamam bnde ıncıcegıme yaaa stres yaptı ıyıce aslında haklı okdr calısıo bsylerı basarmak ıstıo ama stres en buyuk dusman sakın olması lazm hyrlısyla kazansn en guzel yerı...

lovelylı enıstede bı bakmssn kazanıo :9::9:

he okuyup ufleyelım sana arada mercıyede ufleyelım kadro tamamlansn:9:mercı dırek noluyrz moduna grcek:9:

rose benı sasırtmadı yaaa valla:52::emir_bebek::49:

ya kuzum bn bu ısımle her an desıfre olablrım bn zaten ella dıe degstrmıstm o ısımle gremez oldm tekrar buna dondum otomatık ama burda her seyı konusuoz kabak gbı nena yannı olmaz gız degztrnce gaza geldm ne zmndr aklımdada topıke ara vermeym dıe degstrmıodm barı degstrım

ay o bndede var her dkka öhö öhö modundayım burnum tıkalı ama bsy yok burnumda hamılelıktenmıs solunm yollarmda oyle sıkıntılar oluomus bu donemde bn pastılı cok sevıom sekerrr o sekerrr nam namm bnmde hep vardr evmde bazen atıom agzıma esmde hasta olunca onu al smdı nıe alıosn dıoda bıraktm:9:

Aaa lütfen isim söylemek yok o artık bir countryrose.:1:

Burundan iyi nefes alamayanlarda oluyormuş canım benim sabahları da yaz kış farketmiyor bir gıcıklanma oluyor nefret ediyorum 2 senedir falan var bu durum.

İnciçiçeğime geçmişler olsun ya beni de dün gece bir öksürük tuttu anlatamam ama gece uykudan uyandırdı toz gibi boğazıma kaçtı sanki öyle bir his. Öhö öhö öhö yaptım bütün gece uyuyamadım ama maşallah yanımdaki çekmecem ecza dolabı gibi hemen bir pastil bulup attım ağzıma yoğun naneli iyi geldi valla ondan sonra uyumuşum zaten.

ok cnm bnde buldm teşekkürler yalnız hıc brnızın whatsapp ı bnde yok neden :50: ben ınsan deılmıyım:52:

peki cnm ama dıkkat et ceryanda kalma :20:

Tesekkur ederim canlar dikkat ediyorum ama bazen butun camlari actigim oluyo sicaktan

Sanada grcmis olsun lovelym gece tutan gicik kotu oluyo neyseki pastiller yetisiyo imdada

Sorma canim sinav asagi sinav yukari hayatimiz sinav zaten suan hersey ctesiden sonraya itelenmis durumda. Tuhaf bi ruh hali icerisindeyim. Dugunden once midemizde kelebekler vardi ya suan onlarin hepsi gene midemde :1: Allahtan annisim geldi evde yalniz durmuyorum gunduzleri yollamadim onu evine sinava kadar burdasin die. Yoksa aksama kadar sikintidan kurar esim gelince ona sarardim

kız cok gergn yaa sınav btsede rahatlasa kıyamam bnde ıncıcegıme yaaa stres yaptı ıyıce aslında haklı okdr calısıo bsylerı basarmak ıstıo ama stres en buyuk dusman sakın olması lazm hyrlısyla kazansn en guzel yerı...

lovelylı enıstede bı bakmssn kazanıo :9::9:

Ay hadi inşallah ne güzel olur.

he okuyup ufleyelım sana arada mercıyede ufleyelım kadro tamamlansn:9:mercı dırek noluyrz moduna grcek:9:

rose benı sasırtmadı yaaa valla:52::emir_bebek::49:

Merciye üflemeyin daha o istemez. Ona üflüceklerinizi de bana üfleyin.:1:

Tesekkur ederim canlar dikkat ediyorum ama bazen butun camlari actigim oluyo sicaktan

Sanada grcmis olsun lovelym gece tutan gicik kotu oluyo neyseki pastiller yetisiyo imdada

Sorma canim sinav asagi sinav yukari hayatimiz sinav zaten suan hersey ctesiden sonraya itelenmis durumda. Tuhaf bi ruh hali icerisindeyim. Dugunden once midemizde kelebekler vardi ya suan onlarin hepsi gene midemde :1: Allahtan annisim geldi evde yalniz durmuyorum gunduzleri yollamadim onu evine sinava kadar burdasin die. Yoksa aksama kadar sikintidan kurar esim gelince ona sarardim

Neyseki az kaldı canım benim. Sonra bak keyfine hatta şöyle güzel bir tatil ayarlayın kaçın bir yerlere.

Aaa lütfen isim söylemek yok o artık bir countryrose.:1:

Burundan iyi nefes alamayanlarda oluyormuş canım benim sabahları da yaz kış farketmiyor bir gıcıklanma oluyor nefret ediyorum 2 senedir falan var bu durum.

evet ısım soylemek yok dıtttt dılıme acı bıber sureyım

az kaldı az kelebeklerın 2 gun sonra kaybolucak ohhhh rahat rahat takılcaksn

bugun ınanılmaz sıkıcı bır gun kızlar catlıcam ısım de az offf bızım patronlar zaten ayrı bır terane 6 patronlu bır fabrıka höt höt herkesın canına okuolar tam kırolar paraları var dıe dunyayı yarattklarnı zannedıolar sınır oluyrm nezaketten nasıbnı almaıs adamlar allahtan calısma arkdslarm cok kalıtelı duzgun hepsı bu ınsanlar nasıl buralarda calısıo dıe dusunuyrm onlar olmasa heralde burda duramazdm:52::52::52:

İnciçiçeğim ıslak kafada yatma saçlarının uçlarının nemli olması değilde dipler nemli olmasın canım beni de çok rahatsız ediyor o durum. Sabaha kadar da kurumuyor o boyun bölgesini iyi kurut.

Noluyor kimden saklanıyoruz yahu? Hamiş rose seni. Seni gidi hızlı çıkı.:9: Şimdiki gelinler çok cazgır çok.

Bakıyorum hemen marka yaz bana. Ben sana beğendiklerimi yazayım ya da. Bütçe ne kadar? Sonra sana bu bebek arabalarıyla ilgili inceleyeceğin bir linkte vereyim bir de hamişler bana ordan bir üfürür verin bakayım. Hamişlerin duası kabul olurmuş. Bu ay bana da bu haberi vermek nasip olsun.

kraft bukle travel, kraft cozy travel,chico trio sprint, kraft twist rlx limitimde 1500 tl canım

bu arabaları argeledik fiyatları uygun 1200 en pahalısı bide ailem alıcak o değil kilo ağırlık kapasitesi de önemli ilerleyen dönemler de argelicem şimdilik bunlar

dün doktora 1300 tl cik ödüyorduk neyseki özel sağlık sigortam var şirket o kurumla anlaşmalı olduğu için hiçbirşey ödemedim iki hastahane ile doğumum teminattanda ayrı ücretsiz olucak yoksa doğuma kadar ayrıca 16 bin teminatım var ama risk almıcam amerikana felan gitmicem 16 bin yetmez çünkü
Eki Görüntüle 1176136 Eki Görüntüle 1176137 Eki Görüntüle 1176138 Eki Görüntüle 1176139

Şu paylaştıklarının içinden seçim yapacak olsam kraftın twist relax modelini seçerdim en adam akıllı görünümlü ve kullanımı rahat gelen bana o olmuştu ama bana sorarsan ben stokke derim, bugaboo derim derimde derim yani. Bugabooların burdaki fiyatı 4500 civarı yurt dışında 1500 dolar. Ben yurtdışından bakacağım bebek arabasını.

Beğendiğin odayı bana atarmısın bende country düşünüyorum bebek odasını ama yapmamayı da düşünüyorum bilmiyorum şimdilik.

Şu paylaştıklarının içinden seçim yapacak olsam kraftın twist relax modelini seçerdim en adam akıllı görünümlü ve kullanımı rahat gelen bana o olmuştu ama bana sorarsan ben stokke derim, bugaboo derim derimde derim yani. Bugabooların burdaki fiyatı 4500 civarı yurt dışında 1500 dolar. Ben yurtdışından bakacağım bebek arabasını.

Beğendiğin odayı bana atarmısın bende country düşünüyorum bebek odasını ama yapmamayı da düşünüyorum bilmiyorum şimdilik.[/QUOTE

fıyatlar bana yuksek yaa sız cok cok ıyı bsyler bakıosnz bız 700 tlyekadr alabılıcez yatakodasnıda 1 yıl snra dedık ama sanırım smdı yaptrcz sebebı de su bebegm yatak odasnı hemen hemen 10 yasına kadr kullanabılıcek e hal oyle olunca gardrobu kendı ıstedgm olcude yaptrcam bı kac sene gardronun yarısna ben ortak olmak ıstyrm bnmkı yetmedgnden ozel yapım oclak odası mobılyalarmıyaptrdgm yere yaptrcam ben beyaz dusunuyrm halısyla pembesı cıvıl cıvıl olsn ıstıyorum.. hatta kız ıse eger bebegm halı ve perde degsmeme gerek kalmıcak erkekse degıscek mecburen

yatak odasnda oturmyoruz kı uzanıyrz ayrıca yatakta bsy yııp ıcmıyrz daha neler:9::9: Bızım aksamları cay falan ıcme alıskanlgmz yok aksamları yemek yıoruz dısarı cıkıp azcık yurutuo kocıs benı bırer dondurma yıoruz snra cupp yatak hemen fılm acıoruz uzanyrz bnm yatak odam evımn en havadar yerı 5. Kat yuksek teplere karsı ve esıo cogunlukta camıda actk mı ohh nefisss... Ama ılla bsy yıceksek mutfakta yıoruz yatakta carpılırz mazallah

hımm anladım benim koca yemekten sonra çay ister :1::1::1::1::1: ben içmem çoğu zaman o içer

Back
X