347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinn guzeller

Boynum hala gecmedi gece dogru duzgun uyuyamiyorum. Esim giderken kalkmistim deneme yapayim diye bi dolandim hoopp geri yattim.

Lovelym fena olmus aksam. Valla bende bastan ne kadar bulasik die elde yikiyodum esim kizdi bosa mi aldik bunu die. Simdi tencere tava ne bulursam atiyorum. 2. Gun calistiriyorum ohh miss.

O supurge hastaligi sanirim bende de var haftada en az 2 aciyorum. Bu aralar biraz saldim gerci. Butun camlar acik sil supur 10 dk gecmeden her yer toz oluyor biktim valla.

Bizde oturma odasina girmiyoruz hic desem yeri arada camasir asiyorum simdide annise yatak odasi oldu onun disinda girmiyoruz :1: salonla mutfak karsi karsiya oturma odasi taaa koridorun sonunda salon daha pratik oluyo bizde de geri taraflar kirlenmiyor hem salon ferah ferah daha iyi

evet cok keyflı bızde yenı kesfettık o keyfı vazgecılmezmz yatak odamz
:52:kocıse dıorumkı keske dıgıturk almasaydk bosa para oduyoruz suanlık

ayy emınım cok tatlıdır bızım ardacgmzda tatlı ama stankı daha paylasıcak resımlerı seneye goruruz artık stankı barı poposunu goster bıze:9:

ahaha rose anladık kım oldgnu kabak gıbı bellı oluo:9::9: isim veremedm smdı rosecum sen sensın :9:

beni tanıcağınıcızı biliyordum lovelye davrandığınız gibi davranın bana ismini vermek istemeyen seyirciyim ben:16::16::16:

evin gibi ismin de counrty :9::9: ay cok hossun nıckıne cok guldum cok seker

yemek takımımoın markasıda :) bide bebek sağ sağlim gelirse dünyaya odasını bile çekmiştim mobilyalarımı bakarken evimizin tarzına uygun bu arada size bebek arabası geliyorr

Gunaydinn guzeller

Boynum hala gecmedi gece dogru duzgun uyuyamiyorum. Esim giderken kalkmistim deneme yapayim diye bi dolandim hoopp geri yattim.

Lovelym fena olmus aksam. Valla bende bastan ne kadar bulasik die elde yikiyodum esim kizdi bosa mi aldik bunu die. Simdi tencere tava ne bulursam atiyorum. 2. Gun calistiriyorum ohh miss.

O supurge hastaligi sanirim bende de var haftada en az 2 aciyorum. Bu aralar biraz saldim gerci. Butun camlar acik sil supur 10 dk gecmeden her yer toz oluyor biktim valla.

Bizde oturma odasina girmiyoruz hic desem yeri arada camasir asiyorum simdide annise yatak odasi oldu onun disinda girmiyoruz :1: salonla mutfak karsi karsiya oturma odasi taaa koridorun sonunda salon daha pratik oluyo bizde de geri taraflar kirlenmiyor hem salon ferah ferah daha iyi

incicicegı bı turlu toparlanamdn sınav arıfesı cnm ya, bı kas gevsetıcı falan sursenesonrada strech koy orana yumusasn :14:

bu arabaları argeledik fiyatları uygun 1200 en pahalısı bide ailem alıcak o değil kilo ağırlık kapasitesi de önemli ilerleyen dönemler de argelicem şimdilik bunlar

dün doktora 1300 tl cik ödüyorduk neyseki özel sağlık sigortam var şirket o kurumla anlaşmalı olduğu için hiçbirşey ödemedim iki hastahane ile doğumum teminattanda ayrı ücretsiz olucak yoksa doğuma kadar ayrıca 16 bin teminatım var ama risk almıcam amerikana felan gitmicem 16 bin yetmez çünkü
$lPRY-38695_1.webp$lCHI-607937-B_1.webp$lKRA-503577_1.webp$lKRA-HB5300-P_1.webp

kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn:52::52:

incicicegı bı turlu toparlanamdn sınav arıfesı cnm ya, bı kas gevsetıcı falan sursenesonrada strech koy orana yumusasn :14:

Sorma canim ya sinav ustu bise cikmasa sasardim zaten. Gecen doktorun verdigi jeli suruyorum o zaman ilk suruste yumusatmisti. Simdi yok kazik gibi. Esim sabah aksam masaj yapio gene yok. 3-5 sene once boyun duzlesmesi baslangici demislerdi onunla mi alakali bilemiyorum. Bi ara iyi bi doktora gidip gostericem

Sorma canim ya sinav ustu bise cikmasa sasardim zaten. Gecen doktorun verdigi jeli suruyorum o zaman ilk suruste yumusatmisti. Simdi yok kazik gibi. Esim sabah aksam masaj yapio gene yok. 3-5 sene once boyun duzlesmesi baslangici demislerdi onunla mi alakali bilemiyorum. Bi ara iyi bi doktora gidip gostericem

e oyle bır rısk varsa hemen gt cnm bı devlet hastanesıne gorun bugun yarn ıhmal etme

google mune kk yazdım özel mesja gönder dedim gönderdim sonrada hüm sağolsun dün hüme whastan yazdım oda mesaj attı sonuç aranızdayım

aşağda lovely görüyorum

ben sizce kim olabilirim bana sadece rose diyin :)

Hahahhahaha tabi ki Giz başka kim olabilir hızlı gelin seni. Ben dedim Giz benden önce hamiş kalır diye.

beni tanıcağınıcızı biliyordum lovelye davrandığınız gibi davranın bana ismini vermek istemeyen seyirciyim ben:16::16::16:

Lovelye davrandığınız gibi davranın bana mı ahahahahahah işte buna çok gülerim.:9:

kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn:52::52:

Hayırdır inş. hamiş kalan isim değiştirir oldu yeni moda mı bu?:1:

İnciçiçeğime geçmişler olsun ya beni de dün gece bir öksürük tuttu anlatamam ama gece uykudan uyandırdı toz gibi boğazıma kaçtı sanki öyle bir his. Öhö öhö öhö yaptım bütün gece uyuyamadım ama maşallah yanımdaki çekmecem ecza dolabı gibi hemen bir pastil bulup attım ağzıma yoğun naneli iyi geldi valla ondan sonra uyumuşum zaten.

Son düzenleme:
google mune kk yazdım özel mesja gönder dedim gönderdim sonrada hüm sağolsun dün hüme whastan yazdım oda mesaj attı sonuç aranızdayım

aşağda lovely görüyorum

ok cnm bnde buldm teşekkürler yalnız hıc brnızın whatsapp ı bnde yok neden :50: ben ınsan deılmıyım:52:

Artik sinavdan sonra giderim canim. Simdi zaten mr sirasi falan ordan oraya git demeler sinav ustu ugrasamicam

peki cnm ama dıkkat et ceryanda kalma :20:

Hahahhahaha tabi ki rose başka kim olabilir hızlı gelin seni. Ben dedim rose benden önce hamiş kalır diye.

Lovelye davrandığınız gibi davranın bana mı ahahahahahah işte buna çok gülerim.:9:

Hayırdır inş. hamiş kalan isim değiştirir oldu yeni moda mı bu?:1:

adımı verme dedim sana döveceğim kızz seni rose de bana sadece rose :)

bebek arabaları attım baksana azcık

Back
X