347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cts pazar yorgunluktan başka bir şey olmuyor ben güneşe pek çıkamıyorum baş ağrısı yapıyor gittim mi en az 3 gün kalmam lazım. Bayramda bizim yazlığa kaçıyoruz ama 3 gün kalıcaz kısmetse Karaburundayız. Ağustos'a da başka bir şey ayarlıcam artık eşim yıllık izne çıkıyor bende konuşcam Ekim'deki iznimi Ağustos'a çekmeye çalışıcam.

iyi olur gtsenz agustosta vallla ... hıc kacırmayn bncedegdn yanı hazır ızınlernz kullanın yazın en degerlı gunlernde

inşallah kusman falan olmaz da rahat gidersin

Canım olsun da hele kusayım yaona da razıyım ben bu ara çok istiyorum.

kızlar kac senedır bu topıkteyım topu topu 10 kısı ya varız ya yokuz dıer topıktede 9 aydr varım orda da sızden ıyıolmasn guzel arkdslar var orası daha kalabalık buraya göre yahu bu ıkı topık kadr gzuel topık yok herkes evlı mutlu cogumuz hamıle kocısler sevılıo bız onlar sevıoruz dert yok tasa yok arada bır kırgnlıkalrı paylsıoruz o ayrı ama genel anlamda dert yok ben cok huzur buluyrm bu ıkı yerde ama gun ıcınde baska topıklerı okuyorum neler var neler kurgu mugercek mı anlayamıorum kv söven kocaya söven görümceye söven yahu bu ınsanlar neler yasıyor halımıze sukredıyorum aklıma geldıde paylasım dedım:52:

Ay sorma bende ara ara bakıyorum cahel insan çok başka topiklerde ya bizim ortamımız kaliteli.:16:

çeşme evet yakın sana ama foca falan 2 saat suuro yada bızmı 2 saatte gtmıstk bılmıorm:52: alıaga mı ne ordan aktarmayla gtmıstık o yolalr ne guzeldı yaa ozledm eskı focayı bızım buyuk adaya benzetıom azcıkın:52:

Canım Foça burdan 1 saat sürmüyor artık İzban var çünkü ama siz bir de şehrin dışından gitmişsiniz bir uçtan bir uca.

kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz bana şirket doktorum folibolu yazmıştı dün medical parktaki doktorda folio tableti dedi ama şirket doktoru tekrar folibol verdi üstelik ona söledim devlet ödemiyor diye özel hastahane doktoru yazmadı siz bana bunu reçete ile isteyin özel sağlık sigortam ödeyecek dedim ama eczane folibolu getirdi

Canım olsun da hele kusayım yaona da razıyım ben bu ara çok istiyorum.

olcak olcak cok ıstıosan olurhemde cok cabuk olur endıselenme tatlıskosu, aklıma sey geldı esım test yaptrmıstı ya benı aradı sesı kotu hayatm neyın var susuo bsy mı oldu susuo test sonucu kotumu dıe sordum bızım bır bebegmz olmıcak dedı ve o an karsılıklı sustuk hıc bsy dıemedk ben aglamaya basladm o benım sesımı duyunca daha kotu oldu kapadı tlfnu o gun evde butun gun agladm gözler oldu kıpkırmızı ve şiş aksam esım geldı o da aglamaklı ama aglamıo huzun cokmus bana sarıldı özür dilerim özür dilerm binlerce kez özür dilerm öyle bir sonuc beklemıodum kusur benım falan ben dedm ortada kusur falan yok alalhın takdırı bzde seneye para brıktırr tup bebek yaparız dunyanın sonu deıl dıe onu tesellı etmstm ertesı gun cıktım bı tuhafıyeye gttm bebek yunu ve şiş aldm basladm bebek battanıyesı ormeye ozamnlar evdeydım arada annem arkdslarm gelrdı onlar gelnce saklardm herkesten gızlı oruodum anlamasnlar dıe onu ya dedm ılk dogan yegenıme hedıye ederm yada saklarm dıe dusunuodm ıcımden geldı anlattm kızlar o gun geldı aklıma

Ay sorma bende ara ara bakıyorum cahel insan çok başka topiklerde ya bizim ortamımız kaliteli.:16:

evet cahıl co kadınlardan zıyade evlendklerı adamalrn aıllerı problemlerı cahıl olanlar onlar

ataşehir şifaya gidicem artık yüzde yüz eminim doktorumu seçicem şimdi

Canım acıbadem falan uzak mı sana? Ben onu çok duyuyorum. Yakın bir arkadaşımın yengesi de orda yaptı çok memnunlardı ama hangi acıbadem bilmiyorum. Benimde hastanem, doktorum belli canım şimdiden. Nena ve Stankide doktorlarından çok memnunlar canım onlarınkide uzak mı sana? Bir de tabi sen sigortanın karşılayıp karşılamadığına bakıyorsun demi? Seçimini hemen yapma ilk bir kaç doktora git derim aynı hastaneden hangisini beğenirsen onda devam edersin bu senin en doğal hakkın. Bende geçen sene eşimin kuzeninin doktoruna gitmiştim çok tavsiye etmişti burdada adına topik bile açılmış sayfalarca insanlar memnuniyetlerini yazmış ama ben gittim hiç sevmedim çok soğuk ve suratsız geldi bana bir daha da gitmedim. Şimdiki doktorum erkek nasıl sevdim anlatamam. Ayağa kalkıp elimi sıktı çok sevecen, güleryüzlü bir adam.

kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz bana şirket doktorum folibolu yazmıştı dün medical parktaki doktorda folio tableti dedi ama şirket doktoru tekrar folibol verdi üstelik ona söledim devlet ödemiyor diye özel hastahane doktoru yazmadı siz bana bunu reçete ile isteyin özel sağlık sigortam ödeyecek dedim ama eczane folibolu getirdi

Ben folbiol içiyorum canım ama keşke folic plus alsaydım dedim. Bakalım bitmesine az kaldı.

Canım acıbadem falan uzak mı sana? Ben onu çok duyuyorum. Yakın bir arkadaşımın yengesi de orda yaptı çok memnunlardı ama hangi acıbadem bilmiyorum. Benimde hastanem, doktorum belli canım şimdiden. Nena ve Stankide doktorlarından çok memnunlar canım onlarınkide uzak mı sana? Bir de tabi sen sigortanın karşılayıp karşılamadığına bakıyorsun demi? Seçimini hemen yapma ilk bir kaç doktora git derim aynı hastaneden hangisini beğenirsen onda devam edersin bu senin en doğal hakkın. Bende geçen sene eşimin kuzeninin doktoruna gitmiştim çok tavsiye etmişti burdada adına topik bile açılmış sayfalarca insanlar memnuniyetlerini yazmış ama ben gittim hiç sevmedim çok soğuk ve suratsız geldi bana bir daha da gitmedim. Şimdiki doktorum erkek nasıl sevdim anlatamam. Ayağa kalkıp elimi sıktı çok sevecen, güleryüzlü bir adam.

canım en iyi hastahane çocuk üzerine şifa diyorlar benim kurumum şifa ve medical parkta bize özel olanak tanıdı kuruma özel bizden hiç bir ücret almıyorlar

diğer acıbadem amerikan florance gibi hastahanelerde senelik 8 bin teminatım var %20 katılım ödüyorum sadece ama 8 bin ocakta yine yenilecenecek 16 bin olcak ama ama ya doğumda başka birşey olsa ve milyarlarca fiyat çıksa herşeyi düşünmek zorundayım

kimi tanıyorsam bana şifayı sölüyor medical park yada memorialcistiyordum a sınıfı hastahaneler ama herkes şifa köklü kurum çocuk dostu diyip duruyor araştırınca gerçekten öyle şifa bu konuda bana göre alanında en iyi hastahane ve doktorlara sahip

tabi sağlık sigortam karşılamasa gidemezdim bir araba parası veriliyor çünkü canım

evet cahıl co kadınlardan zıyade evlendklerı adamalrn aıllerı problemlerı cahıl olanlar onlar

Ama işte herkes ailesine göre yetiştiği tarzda evlilik yapıyor canım aslında bakma onlarında aileleri cahilde bu konu açanlar onların bir tık üstü yani eğitim olarak ama gel gelelim ki herşey ailede başlayıp ailede bitiyor. Okumak sadece cehaleti alır ama bir de görgü diye bir şey varki o çok daha önemli.

Offf birsuru sey yazdim silindi yine ya niye boyle yapiyo bu telefon :( bu arada benim tarafa uflemeyin bisey hasta da olamadim hala zaten gel hastalık gel gel gel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım en iyi hastahane çocuk üzerine şifa diyorlar benim kurumum şifa ve medical parkta bize özel olanak tanıdı kuruma özel bizden hiç bir ücret almıyorlar

diğer acıbadem amerikan florance gibi hastahanelerde senelik 8 bin teminatım var %20 katılım ödüyorum sadece ama 8 bin ocakta yine yenilecenecek 16 bin olcak ama ama ya doğumda başka birşey olsa ve milyarlarca fiyat çıksa herşeyi düşünmek zorundayım

kimi tanıyorsam bana şifayı sölüyor medical park yada memorialcistiyordum a sınıfı hastahaneler ama herkes şifa köklü kurum çocuk dostu diyip duruyor araştırınca gerçekten öyle şifa bu konuda bana göre alanında en iyi hastahane ve doktorlara sahip

tabi sağlık sigortam karşılamasa gidemezdim bir araba parası veriliyor çünkü canım

Canım burda en iyi hastaneler başta çınarlı, kent, medical park, egepol. Çınarlı da en pahalısı 5 bin bir doğum. Ben Egepolde yapıcam allah nasip ederse (önce hamiş kalalım) 1.500 hadi 2.000 en fazla ödeyeceğim rakam.

Son düzenleme:
Offf birsuru sey yazdim silindi yine ya niye boyle yapiyo bu telefon :( bu arada benim tarafa uflemeyin bisey hasta da olamadim hala zaten gel hastalık gel gel gel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dedim ona üfürmeyin diye. Nena illa bekliyor ama senden birşeyler.:emir_bebek:

Canım burda en iyi hastaneler. Başta çınarlı, kent, medical park, egepol. Çınarlı da en pahalısı 5 bin bir doğum. Ben Egepolde yapıcam allah nasip ederse (önce hamiş kalalım) 1.500 hadi 2.000 en fazla ödeyeceğim rakam.

canım ben dün medical parkta alt tarafı tektik 1300 tl fiyat verecektim özelim olmasa idi doğum 10 bini geçiyor şifa ise daha pahalı napıyorlar sa neden bu denli pahalı çözemiyorum :) çocuk dostu olarak tek yer şifayı öneriyor burda sağlıkta çalışmaya başiladım doktor ve hemşireler bana medical parka gidince kızdı tek yer şifa diyip duruyorlar

aslında acıbadem maslak çok iyi ama orası benim için risk olur 16 bini aşarım şifa zaten ücretsiz bana

canım ben dün medical parkta alt tarafı tektik 1300 tl fiyat verecektim özelim olmasa idi doğum 10 bini geçiyor şifa ise daha pahalı napıyorlar sa neden bu denli pahalı çözemiyorum :) çocuk dostu olarak tek yer şifayı öneriyor burda sağlıkta çalışmaya başiladım doktor ve hemşireler bana medical parka gidince kızdı tek yer şifa diyip duruyorlar

aslında acıbadem maslak çok iyi ama orası benim için risk olur 16 bini aşarım şifa zaten ücretsiz bana

Canım benim babam medical parkta amliyat oldu. Prostat kanseriydi başlangıcında yakalandı. VIP katında kaldı bir kaç gün ordan biliyorum bayağı yüksek bir meblağ ödedi ama gel gelelim ki hiç hastane gibi değil otel gibi. Sizin ordakilerde öyle mi bilmiyorum ama İzmir'deki bir şahane. Ben doğumumu burda yapıcam demiştim o zaman ama doğum bölümüyle ilgili çok olumsuz yazı okudum herkese farklı fiyat söylemeleri gibi. Sonra bir arkadaşımın ablası orda yaptı memnun kalmadı. Zaten evimede çok tersti bende bir şey olsa allah korusun evime daha yakın bir hastane tercih etmenin daha mantıklı olacağına karar verdim. Egepolde bütün hastaneleri solladı geçti doğum konusunda o nedenle onda karar kıldım.

Canım benim babam medical parkta amliyat oldu. Prostat kanseriydi başlangıcında yakalandı. VIP katında kaldı bir kaç gün ordan biliyorum bayağı yüksek bir meblağ ödedi ama gel gelelim ki hiç hastane gibi değil otel gibi. Sizin ordakilerde öyle mi bilmiyorum ama İzmir'deki bir şahane. Ben doğumumu burda yapıcam demiştim o zaman ama doğum bölümüyle ilgili çok olumsuz yazı okudum herkese farklı fiyat söylemeleri gibi. Sonra bir arkadaşımın ablası orda yaptı memnun kalmadı. Zaten evimede çok tersti bende bir şey olsa allah korusun evime daha yakın bir hastane tercih etmenin daha mantıklı olacağına karar verdim. Egepolde bütün hastaneleri solladı geçti doğum konusunda o nedenle onda karar kıldım.

bende olumsuz yazı okudum evet kuzum bizim burdakide öyle o standartta çok lüks ama olumsuz yazılar okudum doğum da ama şifa doğum hastahanesi o yüzden orayı tercih edicem inşallah randevumu aldım

Ama işte herkes ailesine göre yetiştiği tarzda evlilik yapıyor canım aslında bakma onlarında aileleri cahilde bu konu açanlar onların bir tık üstü yani eğitim olarak ama gel gelelim ki herşey ailede başlayıp ailede bitiyor. Okumak sadece cehaleti alır ama bir de görgü diye bir şey varki o çok daha önemli.

dogru dıosun her sey zıncır gbı bırbırınn pesınden gelıo

bende olumsuz yazı okudum evet kuzum bizim burdakide öyle o standartta çok lüks ama olumsuz yazılar okudum doğum da ama şifa doğum hastahanesi o yüzden orayı tercih edicem inşallah randevumu aldım

Hadi bakalım inşallah güzel geçer benim çok güzel geçmişti ilk randevum. 2 hafta sonra arayıp hastaneden sormuşlardı memnun kaldınız mı doktorumuzdan hastanemizden diye. Çokta ilgili bir hastane.

hadi bakalım inşallah güzel geçer benim çok güzel geçmişti ilk randevum. 2 hafta sonra arayıp hastaneden sormuşlardı memnun kaldınız mı doktorumuzdan hastanemizden diye. çokta ilgili bir hastane.

sen ne kadar ödicen doğuma kadar ve doğum için canım

Back
X