bianco87 benimki 2. koğuştaymış bugün sordum.
Tüh canim ayni kogusta degillermis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bianco87 benimki 2. koğuştaymış bugün sordum.
Tüh canim ayni kogusta degillermisBayRam diye rahatlarmis merak etmeyin kizlar. Birde bayram boyunca ziyaretci kabul ediyorlarmis aksamustu 5e kadar ziyaretci yerinde gorusebiliyormusuz. Yakinda olup gidebilecek olanlarin aklinda olsun kizlar
ah keşke otobüsle 6 7 saat falan olsaydı ben hiç dururmuydum buralarda.. yakınlarda olanlar gidip ziyaret edicekler bizimkiler boynu bükük kalıcak oralarda![]()
Evet cnm yakin olsa hic durmam ama bayramda ucak da yok zaten gidemiyoruzgelenler gorusuyo dedi biz gelmedik diye uzuldun mu dedim yok canim diyo kiyamam gitsek nekadar guzel olurdu sevinirlerdi
Aynen canım iphone kullananlar bilir bazen yarım günde bazen bir günde biter şuan rekordayım 2.5 gün kullanabiliyorum, en şaşırdığım nokta bu. Telefonuma sadece operatörümden, zart zurt indirimler vs. mesajları geliyor.
Aynen benimkide 1 gün içinde bitiyordu akşam yatmadan şarja takıyordum şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum
Biz az önce 40 dakika konuştuk tam :)
Aranabilen ankesör varmış bi kaç tane
Aşkım bugün oruç tutmuş,serbestler diye
Herkes yemeğe gidince orası da boşalmış tabi
Ben aradım rahat rahat 40 dakika konuşabildik
Çok güzeldiiiiii :)
Ya ama herşeyi anlatmıyorlar kızlar
Zorladım bi kaç bi şey söyledi de canım sıkıldı![]()
neye canın sıkıldı canım ne söyledi?
Yani çok da rahat değilmiş aslında
Genel olarak öyle belli başlı bi konu değil
Mesela ilk gün aşırı sıcakmış ki Mersin sıcağı yani
İlk gün ben buradan kaçarım dedim diyor
Mesela koğuşta 50 kişilermiş aslında çok da rahat uyuyamıyormuş
Aralarda uyumaya çalışsa tabi giren çıkan filan
Bi de sigarasını günde 2 pakete çıkarmış
En şok buna canım sıkıldı normalde 1 paketin 4te 3ü filan gidiyordu,azaltmaya başlamıştı seviniyordum
Sürekli aynı yemek çıkıyor dedi
Patates yemeği mesela içindeki et bi gün parça et bi gün kıyma şeklinde sadece dedi
Belki de bugün oruç olduğu için huysuzluğu üstündeydi
Sesi filan da sinirli geliyordu
Oradaki arkadaşları da hasta gibisin filan demiş
Neyse orucunu bi açsın düzelir heralde
En sevindiğim şey ankesör olayı oldu tam 40 dakika rahat rahat konuştuk çok şükür
sen en azından telefonda konuşabiliyosun ne güzel.. benimki arıyo 2 dk konuşuyo kapatıyo hemen. bidaha ararım dedi sabah ama bu saat oldu aramadı hala![]()
Canim icini ferah tut arar seninki de vakti olmamistir hazir komutanlar yokken biraz dinleniyodur belki. Hem alismaya calisiyolar orda arkadaslari oluyodur onlarla kaynasmaya calisiyodur.
kızlar yaa ben aşkımı arayablyorm o bana çağrı atıyor ben arıyorum ilk meşgule düşüyor sonra ikincide tuturuyorum bende nasıl oluyor hatta aşkım bugün aradı tekrar ara die bir ara hat kesildi oda inanamıyor
bende nasıl oluyor şaşırdım turkcellin dakkalarına ilk kez şükür ediyorum resmen
Chelzy neler konuştunuz? Benim bahsettiklerimden farklı bir şey bahsetti mi? Bingöl'de sınıf öğretmeni olan bir arkadaşları varmış demiş ki eğer ilçelere düşerseniz cep telefonları pek çekmiyor demiş. İnşallah il jandarmada kalırlar. Bu arada askeriye evci çıkmasına izin vermek için otelden makbuz istiyormuş sanırım, yani nerde kalıcak bilmek istiyormuş sanırım. Saçma geldi ama o gün görcez artık? Şeymaaa siz geliyor musunuz?
off kızlar sinirden çatlıycam resmenn
bu adamın 2 haftada huyu suyu değişti ya çarşıdaymış net cafeye git dedim girdi tam güzel güzel konşuyoz 5 dakika oldu arkadaşlarım çağırıyo çıkıyom dedi yaaa sinirimden ağlıycam resmenn
daha şimdiden böyleyse 12 ay napıcam ben ya. evde eşek gibi müsait olsada beni arasa die mi beklicem akıl verin kızlar yaa.
arama sakın beni bidaha dedim. tanıyamıyorum resmen. millet askerde iyi yönde değişir bizimkine bi haller olmuş.
çok sıkma ama canım sende
askerden izine geldi ve doğal olarak herkes görüşmek istiyor. seninle telefonda görüşeceği için sonra da arasam olur mantığına giriyor.
bırak biraz vakit geçirsin dışarıda ne olsa bayramdan sonra yine askerlik hayatına geri dönecek. orda çektiği sıkıntıları bi nebze olsun unutmak için kafa dağıtsın.