• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nişanlım askere gittikten 3 gün sonra bavulun içinde t-shirtü kalmış onu buldum koklaya koklaya ağladım .geceleri t-shirtle uyuyorum artık ....ben çok özledim onu ...5 ay nası geçicek bilmiorum...bgn konuştuğumda ben çok sıkıldım burda dedi üzüldüm bnde...onlar içinde çok zor ..31 ağustosta kastamonuya gidiyorum yemin törenine 2 gün orda kalıcaz otelde..sonra o gelicek ve usabirliğine ığdıra gidicek...esas ığdıra gittiğinde zor olucak 4 ,5 ay orda offfffffffffffff nası dayancam yaaaa depresyona girmekten korkuorum...:(

nişanlım askere gittikten 3 gün sonra bavulun içinde t-shirtü kalmış onu buldum koklaya koklaya ağladım .geceleri t-shirtle uyuyorum artık ....ben çok özledim onu ...5 ay nası geçicek bilmiorum...bgn konuştuğumda ben çok sıkıldım burda dedi üzüldüm bnde...onlar içinde çok zor ..31 ağustosta kastamonuya gidiyorum yemin törenine 2 gün orda kalıcaz otelde..sonra o gelicek ve usabirliğine ığdıra gidicek...esas ığdıra gittiğinde zor olucak 4 ,5 ay orda offfffffffffffff nası dayancam yaaaa depresyona girmekten korkuorum...:(

allah kavuştursun
çok zor hepimiz için ama alışmak zorundayız 5 ay bu duruma
birbirimizi teselli ederek vakit geçiyor işte

evet bi şekilde destek olucaz burda birbirimize bazen gülücez bazen ağlıcaz ama bi şekilde geçiricez bu 5 ayı.. bak bi haftası bitti bile
geçen hafta bu geceyi hatırlıyorum da sabaha kadar uyumamıştım ağlamaktan zaman çok hızlı geçicek bi bakıcaz ki gelmelerine bi hafta kalmış...

kızlar herkese iyi ve şeker tadında bayramlar

inciciceği canım sana ilgisi askerlikten dolayı azalmış olabilir onların psikolojilerini bilemeyiz zaten askerdeykn sıkılar normaldede haliyle rahat olmak istiyolar anlayışlı davran gerekirse geri çek kendini bak o zaman nasıl anlıcak

sen böle ona muhtaçmış gibi davranıyorsun üstüne düşüp herşeyi soruyorsun ya ilgini azalt sorma o zaman anlıcak onu senden çok takan olmadğnı o arkadaşlarının bir şekilde hep yanında olmucağnı msjı kesince anlar üsteleme lütfen o zaman hep geri tepiyor rahat ol stres yapma onada sinirlendiğini yansıtma kan kus kızılcık şerbeti iç gerekirse meyvesini alcaksın herkesin karakteri aynı kalmaz bazen değişir

kızlar herkese iyi ve şeker tadında bayramlar

inciciceği canım sana ilgisi askerlikten dolayı azalmış olabilir onların psikolojilerini bilemeyiz zaten askerdeykn sıkılar normaldede haliyle rahat olmak istiyolar anlayışlı davran gerekirse geri çek kendini bak o zaman nasıl anlıcak

sen böle ona muhtaçmış gibi davranıyorsun üstüne düşüp herşeyi soruyorsun ya ilgini azalt sorma o zaman anlıcak onu senden çok takan olmadğnı o arkadaşlarının bir şekilde hep yanında olmucağnı msjı kesince anlar üsteleme lütfen o zaman hep geri tepiyor rahat ol stres yapma onada sinirlendiğini yansıtma kan kus kızılcık şerbeti iç gerekirse meyvesini alcaksın herkesin karakteri aynı kalmaz bazen değişir

ilgilienmiycem zaten ne hali varsa görsün izni bitince anlıcak naptığını
bu arada teşekkür ederim burda içimi dökünce rahatladım biraz.

Canım benim sabret ve dua et benimde eşim askerde ve yarın onsuz bayram geçirmek çok zoruma gidiyor dua etmekten başka çaremiz yok iyi olmaya çalış ve ona moral vermeye bak yoksa daha kötü olurlar allah korusun

kızlar yaa ben aşkımı arayablyorm o bana çağrı atıyor ben arıyorum ilk meşgule düşüyor sonra ikincide tuturuyorum bende nasıl oluyor hatta aşkım bugün aradı tekrar ara die bir ara hat kesildi oda inanamıyor

bende nasıl oluyor şaşırdım turkcellin dakkalarına ilk kez şükür ediyorum resmen

Canım benim eşimde çağrı yapıyor ben arıyorum birkaç hat öyle sanırım orda ve iyi oluyo öyle daha uzun konuşabiliyoruz

Son düzenleme:
Kızlar yaaa yalnız uyumak yalnız uyanmak bayrama yalnız girmek çok zor ya ben eşimi çok özledim geçmiyor bu günler sanki 31 ağustos olsaydı bir iki günde olsa görürdüm inşallah bu zaman hepimiz için kolay geçer

herkese iyi bayramlar kızlar :))) uyandım erkenden kahvaltı yaptım herkeste bayram hevesi telaşı ben ama uyumak istiyorum odamdan dışarı çıkmak istemiyorum:(( hiçbişey eğlendirmiyor herşeyden sıkılıyorum

Herkesin bayramını kutluyorum kızlar melekcadı katılıyorum sana bende de hiç heves yok sadece uyumak geliyor içimden bizim bayramımız sevdiklerimiz geldiğinde olacak inşallah eşim sabah aradı bayram namazına gitmişler sonra tören olmuş öğleden sonra boş geçer dedi keşke bayramdan dolayı üç günlüğüne telefonları verselerdi söylemiş komutanına ama hangi birinize vereyim demiş kabul etmemiş

İyi bayramlar kızlar :) bugun telefonlarda cok sıra varmis 1kere arayabildi 2dakika konustuk. Bu bayram biraz buruk gecicek sevdiklerimizle birlikte olunca hersey tam olucak insallah

Sesi cok durgun geliyodu.1 dk kadar konusabildik.benden once anne babasiyla konusmus...moralim bozuldu..zaten ona yakin yerdeki telefonlar bozulmus..off.kotu oldum.

bayram nedeniyle 5 dakika konuşabildik. herkes ailesini sevdiklerini aramak için sıra bekliyormuş. olsun buna da şükür...
bugün tişört ve şortla takılıyorlarmış :1:

Herkesin bayramını kutluyorum kızlar melekcadı katılıyorum sana bende de hiç heves yok sadece uyumak geliyor içimden bizim bayramımız sevdiklerimiz geldiğinde olacak inşallah eşim sabah aradı bayram namazına gitmişler sonra tören olmuş öğleden sonra boş geçer dedi keşke bayramdan dolayı üç günlüğüne telefonları verselerdi söylemiş komutanına ama hangi birinize vereyim demiş kabul etmemiş

sabah konuştuk bizde akrabaları ziyarete gitmiş onların telefonundan aradı 2 dk konuştuk ben ağladım bianda çünkü hiç istediğim gibi konuşamıyorum hal hatır sorup bişey anlatamadan hep panikle kapatıcaz diye stres oluyorum:((

herkese iyi bayramlar kızlar..
biz bugün bütün gün konuştuk :9: girerken telefonunu teslim ettiği arkadaşı gelmiş ziyarete. cep telefonunu da getirmiş akşam 5e kadar onda telefon, konuştuk mesajlaştık
hasret giderdik bütün gün of nasıl özlemişim bütün gün onunla konuşmayı çok iyi geldi bugün bana. umarım sizde bol bol konuşursunuz bütün gün...

Ben geldimmm. Herkese şeker tadında bayramlar diliyorum. Bugün konuştuk bizde uzun uzun. Sabahtan çok yoğunmuş herkes arıyormuş o yüzden bizimki boşalmasını beklemiş. 17:00 gibi falan aradı, uzun uzun konuştuk. Pijamalarla geziyorlarmış, boşluktan sıkılıyormuş zaman geçmiyormuş keşke eğitimler olsa zaman geçiyordu öyle dedi. Konuştuk bayağı, annemlede konuştular. Çarşambaya kadar rahatlar. Bir de bizim ki çok fazla özledim falan demezdi telefonu kapatana kadar çok özledim diyip durdu. Askere gittiğinden beri ilk defa söylüyor. Bende dedim hayırdır hiç konuşmazdın böyle. Çok yakınmış kulübeler rahat rahat konuşamıyorlarmış meğersem. Birbirilerinin konuşmaları duyuluyormuş. Bir de telefonlar bozukmuş bugün telefoncular gelip ankesörleri tamir etmiş.

Chelzycim bu arada benim sevdiğim 8. bölükteymiş. Herkes usta birliğine gitceği kişilerle birlikte kalıyormuş. Bingöl'lülerle birlikte yani bizimkide. Büyük ihtimal aynı bölükte. Özel mesajla adını soyadını yaz istersen bana ben de sana yazayım. Aynı yerlerdedir diye düşünüyorum ben çünkü seninki de Bingöl yolcusu. Ben de senden duyduklarımdan bahsediyorum. Nerden biliyorsun diyor bizimkisi. Kadınlar kulübünde chelzy diye bir arkadaşım var ondan diyorum. Bizimkide haberdar yani varlığınızdan.

Bu arada bir Kastamonu'lu arkadaşımız daha katılmış aramıza hoşgelmiş.

İnciçiçeği herkesin psikolojisi ayrı etkileniyor, bazen saçmalayabiliyorlar canını sıkma tatlım. Gelip geçici bir durum yani ilgisizliği devam etmez diye düşünüyorum. Ortam değişikliğinden afallama durumu yaşıyorlar ilk zamanlar. Nasıl davranmaları gerektiğini anlayamıyorlar ki karşı taraf ne hisseder diye düşünemiyorlar o yüzden. Mesela ben bu hafta ilk defa bugün duydum özledim dediğini. Hep ben aşkım seni çok özlüyorum diyordum, karşılık alamıyordum. Bugün ben hiç bir şey söylemeden seni çok özledim dedi bana hemde o kadar duygu yüklü söyledi ki içime işledi. Sende üzme tatlı canını olur mu? Bugünlerde anlayışı biz göstereceğiz, nasılsa sayılı gün geçip gidecek ondan sonra anlayışı ömür boyu onlar gösterecek. Ben diyorum ki aşkım bugünlerin kıymetini bil, bak hep tatlım canım gelince böyle olmayacak. Didişmeye başlarız gene. Ben hiç gelmeyim valla böyle çok güzelmiş. Trip yok afra tafra yok, kıskançlık yok diyor.:1:

herkes rahatmışş bugün ama benim sevglim 2dk aradı sadece :(( bende üzülüyodum biraz bana kızgın diye ama annesiyle konuştum biraz önce onuda aramamış demekki ya çok kalabalıktan yada başka bişey vardı:(

Back
X