- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
ay ne biçim bi kız ya davet edilmezmi annen bir de söylemesi, bir hayli ilginç birisi canm bu uzak olmak en iyisi bu kız başa belaaEvet canım salak kız, benim gelinlik provamın olduğu gün kayınvalidemle davetiye yollamış bana. Biz provadan çıkıp Leman Kültür'e gitmiştik bir şeyler yemeğe orda çıkarıp vermişti kayınvalidem düğün davetiyesini. Üzerinde adım soyadım ve annesi yazıyordu. O davetiyeyi de zorla göndermiş yani bize bilmediğim şeyler var sanıyorum. Daha önce bu kuzen bana yer yok diye annemi davet edemeyeceklerini söylemişti bende annemi saymıyorsanız ben o düğüne zaten gelmem demiştim.
ay ne biçim bi kız ya davet edilmezmi annen bir de söylemesi, bir hayli ilginç birisi canm bu uzak olmak en iyisi bu kız başa belaa
Evet canım salak kız, benim gelinlik provamın olduğu gün kayınvalidemle davetiye yollamış bana. Biz provadan çıkıp Leman Kültür'e gitmiştik bir şeyler yemeğe orda çıkarıp vermişti kayınvalidem düğün davetiyesini. Üzerinde adım soyadım ve annesi yazıyordu. O davetiyeyi de zorla göndermiş yani bize bilmediğim şeyler var sanıyorum. Daha önce bu kuzen bana yer yok diye annemi davet edemeyeceklerini söylemişti bende annemi saymıyorsanız ben o düğüne zaten gelmem demiştim.
Dün gece 4 e kadar canimla mesajlastikbu gece ki nobetci uzman cavus iyiydi gitti gelmedi falan bizde bundan istifade ettik
buarada biz 2 gündür konuşmuyoruz şu askerlik beni çok yıprattıı bitsee artııkk bıktıım bu durumdaann
buarada biz 2 gündür konuşmuyoruz şu askerlik beni çok yıprattıı bitsee artııkk bıktıım bu durumdaann
kızlarr tchiboya mükemmel şeyler gelmiş sitesine girip bakın harikaa takılar var sade ve zarifff
ay ne güzell .. bende msjlaşma olayını çok özledim ama iyide oldu bir bakıma msj olayını isteiyorum artık bagımlılık yapıyor
bizimde yoktu sonra hastaneye gitti ya fizik tedavi için o zaman teli verdiler bi daha da vermedi son 1 aydır var yani çok özlemişimmmm zaten hergün mesaj çok zor bu gece uzman çavuş iyiydi diye yoksa olmuyor ankesör e kalıyoruz
şartlardan dolayı canım arayamıyo soğukta falan mızmız olur ozaten çıkıp aramayı önemsemez yani bahsetmiştimya daha öncedee benm gibi pinpirik değil ne olabilir ki felan der kötü bişey olursa hemen duyarsın zaten felan yapıyo hep maalesefneden konusmuyorsunuz tartıştınız mı yoksa şartlardan ötürümü?
vala canım sabrımı son haddesine kadar kullanıyorum bu askerliktee:44:az kaldı canım biraz daha sabret
şartlardan dolayı canım arayamıyo soğukta falan mızmız olur ozaten çıkıp aramayı önemsemez yani bahsetmiştimya daha öncedee benm gibi pinpirik değil ne olabilir ki felan der kötü bişey olursa hemen duyarsın zaten felan yapıyo hep maalesef
vala canım sabrımı son haddesine kadar kullanıyorum bu askerliktee:44:
şartlardan dolayı canım arayamıyo soğukta falan mızmız olur ozaten çıkıp aramayı önemsemez yani bahsetmiştimya daha öncedee benm gibi pinpirik değil ne olabilir ki felan der kötü bişey olursa hemen duyarsın zaten felan yapıyo hep maalesef
vala canım sabrımı son haddesine kadar kullanıyorum bu askerliktee:44:
benimki de pinpirik olsaydı keşke canım benimki bencil azcıkmardinde bnmki de orda da hava muhalefetnden ötürü soguk oluo elektrkleri gidio soguk oluo karakol ve hatlar cekmıo zor oluo yaaaa bnmkıde pimpirik off hemde nasıl
selam canmm kitap nası olduuuuuuSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?