347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay ne biçim bi kız ya davet edilmezmi annen bir de söylemesi, bir hayli ilginç birisi canm bu uzak olmak en iyisi bu kız başa belaa

yuhh sacmalıga bak ne kadar saygısız bi insan bunun kendine saygısı yokki başkalarına olsun görgüsüz bilmem kaçyüz kişiye yer vaar anneciğine mi yok ben alır o davetiyeyi suratına fırlatrdm yani sinirlendm şimdi

kızlarr tchiboya mükemmel şeyler gelmiş sitesine girip bakın harikaa takılar var sade ve zarifff

buarada biz 2 gündür konuşmuyoruz şu askerlik beni çok yıprattıı bitsee artııkk bıktıım bu durumdaann

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 68,8 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Funda_bayram: 68,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]

ay ne güzell .. bende msjlaşma olayını çok özledim ama iyide oldu bir bakıma msj olayını isteiyorum artık bagımlılık yapıyor

bizimde yoktu sonra hastaneye gitti ya fizik tedavi için o zaman teli verdiler bi daha da vermedi son 1 aydır var yani çok özlemişimmmm zaten hergün mesaj çok zor bu gece uzman çavuş iyiydi diye yoksa olmuyor ankesör e kalıyoruz

az kaldı zaten 1 ay sonra bol bol konuşuruz..

Diyet yapan bütün kuzularımı alkışlıyorummmmm

Bu hafta az da olsa çok da olsa herkez bi kaç gram-kilo verdi hadi bakalım şimdi Pazartesiye ne olacak acaba... ben veremeyeceğim de o kesin duraksadım sizden ataklar bekliyorummmm

neden konusmuyorsunuz tartıştınız mı yoksa şartlardan ötürümü?
şartlardan dolayı canım arayamıyo soğukta falan mızmız olur ozaten çıkıp aramayı önemsemez yani bahsetmiştimya daha öncedee benm gibi pinpirik değil ne olabilir ki felan der kötü bişey olursa hemen duyarsın zaten felan yapıyo hep maalesef
az kaldı canım biraz daha sabret
vala canım sabrımı son haddesine kadar kullanıyorum bu askerliktee:44:

sabrın sonu selamettir canım..

mardinde bnmki de orda da hava muhalefetnden ötürü soguk oluo elektrkleri gidio soguk oluo karakol ve hatlar cekmıo zor oluo yaaaa bnmkıde pimpirik off hemde nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…