• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şekerpareleeeeğğğrrrr :24:
Bu arada 18 Ocak dedi sevgilim terhis günü için
Bi de şimdi bayram filan var ya artı hafta sonları bu günlerde içeride olsalar da tabi serbest kalıyorlarmış
E ne kaldı şunun şurasında yemin törenine
Hepsi rahat rahat otururlar işte o güne kadar :D

Şekerpareleeeeğğğrrrr :24:
Bu arada 18 Ocak dedi sevgilim terhis günü için
Bi de şimdi bayram filan var ya artı hafta sonları bu günlerde içeride olsalar da tabi serbest kalıyorlarmış
E ne kaldı şunun şurasında yemin törenine
Hepsi rahat rahat otururlar işte o güne kadar :D

evet canım terhis günü 18 ocak
bayramda bi gün olsa dahi dışarı çıkmalarına izin verselerdi de bizde netten bi görseydik :31:

Hadadream

Canim benim arkadasimin nisanlisi da boyle 3-4 gun arayamamisti da kizcagiz aramisti kislayi.ordan hangi bolumdeyse ismini soyismini soylemisti.baglamislardi.ama aksam 9dan sonra ara istersen.ozaman cok mesguliyetleri olmuyor gibi.

evet canım terhis günü 18 ocak
bayramda bi gün olsa dahi dışarı çıkmalarına izin verselerdi de bizde netten bi görseydik :31:

Azıcık kaldı kiiiiii bu ara bayram telaşı filan bi 4-5 gün daha geçer sonra gelsin 31 ağustos :)
O gün sevdiceklerinin yanına gidebilecekler var ne güzel :)
Bu arada sevgilim yemin törenine gelirken telefonunu isteyecekmiş ailesinden
Ustalıkta kullanırım sorun çıkarmıyorlarmış dedi
Şimdi daha bi rahatladım :)

Azıcık kaldı kiiiiii bu ara bayram telaşı filan bi 4-5 gün daha geçer sonra gelsin 31 ağustos :)
O gün sevdiceklerinin yanına gidebilecekler var ne güzel :)
Bu arada sevgilim yemin törenine gelirken telefonunu isteyecekmiş ailesinden
Ustalıkta kullanırım sorun çıkarmıyorlarmış dedi
Şimdi daha bi rahatladım :)

benimki de ustalıkta telefon alıcam dedi. kimse bişi demiyormuş şimdiki yerinde ustaların elinde hep telefon varmış.
acemilikte de sorun çıkartmasalar ne olurdu sanki pehh :41:

benimki de ustalıkta telefon alıcam dedi. kimse bişi demiyormuş şimdiki yerinde ustaların elinde hep telefon varmış.
acemilikte de sorun çıkartmasalar ne olurdu sanki pehh :41:

Ben korktum yine de yakalanırsan filan ne olacak dedim
Komutanın yanında cebinde telefon var adamın komutan da biliyor ama kimse de bi şey demiyor dedi :D
Tabi tedbirli olmak lazım yine de:45:

Hadadream

Canim benim arkadasimin nisanlisi da boyle 3-4 gun arayamamisti da kizcagiz aramisti kislayi.ordan hangi bolumdeyse ismini soyismini soylemisti.baglamislardi.ama aksam 9dan sonra ara istersen.ozaman cok mesguliyetleri olmuyor gibi.

ya teşekkür ederim canımm benimmm aradımm bana ankesörlü telefonun numarasını verdi ordan ulaş diye 4 tane no, arıyorum kimse açmıyo, sonrada açılıo gibi oluo tuşlara falan basılıo aiy vallahi ağlicam:59::59::59:

kızlaaarrr, burada bi topikte de gördüm, size de tavsiye edicem,gerçi belki yapanınız vardır, ben sevgilimin ismini yazdım ve ve 155 kareye böldüm, 1den 155 e kadar yazdım baştan sona, sondan başladım üstünü çizmeye, fosforlu kalemle çiziyorum..
adı da 347. dönem şafaksayar
gerçi 158 gün şafağımız ama olsun askerlik dediğin 155 gündür
:9::1:

canım bunu bende yapıcam bir arkadaşım sölemişti örnek gönderebilir bana sen yaptığını paylaşırmısın görelim canım

kızlar bu arada aşkım aradı işleri yeni bitmiş sizinkilerde arar kızlar yarın 06:30 da kalkıcaklarmış komutanı öyle demiş

kızlarrr benimkinin usta birliği belli olmuş manisa akhisar hava meydan komutanlığı bileniniz varmı nasıl bi yerdir google da aratıyorum bilgi neyim yok kimse yorum yapmamışta :50: tripliii sanırım senin kuzende kütahyadaydı muhtemelen o da öğrenmiştir usta birlini inş. onunkide hayırlı bi yere denk gelmiştir.

kızlarrr benimkinin usta birliği belli olmuş manisa akhisar hava meydan komutanlığı bileniniz varmı nasıl bi yerdir google da aratıyorum bilgi neyim yok kimse yorum yapmamışta :50: tripliii sanırım senin kuzende kütahyadaydı muhtemelen o da öğrenmiştir usta birlini inş. onunkide hayırlı bi yere denk gelmiştir.

Canım kuzenimle konuşmadık kız arkadaşına bir msj atayım ama o öğrenmiştir. Teşekkür ederim bu arada. Manisa güzel bir yer canım korkma, İzmir'in dibi. Zaten havacılarda riskli bölge yok.

Son düzenleme:
Back