hatırladığım kadarıyla havaş otobüsleri alsancağa gidiyor. ordan narlıdere ye giden eshot otobüslerine binebilirsin.
yahut yine eshot otobüsleriyle yani belediye otobüsleriyle havaalanından alsancağa, bornova ya gelip yine narlıdere araçlarına bakabilirsin.
aklıma ilk bunlar geldi
Havaş'la Üçkuyular servisine binmen en mantıklısı. Sakın Havaş'la Alsancak, Alsancak'tan Bornova'ya gitmek gibi birşey yapma. Narlıdere İzmir'in bir ucu Bornova diğer ucudur. Sen Bornova'ya gidersen aynı yolu geri teperek Narlıdere'ye 3 saatte ulaşırsın.
merhabalar, konuyu yakından takip ediyorum ama bu konudan bahsedene henüz rastlamadım :) bi arkadaşım söyledi de kışlanın numarasından arayıp kaçıncı bölükte olduğunu söyleyip istesem olurmu acba, yani çağırırlar mı sizce ? yaptığını söylediği için aklıma geldi de 3 gün oldu konuşamadım merak ediyorum, ailesiylede konuşmamışş yardım edin lütfennn :18::18:
En rahatı Havaş servisine binip Üçkuyular'a kadar gelip orda inip üzerinde Güzelbahçe yazan bir otobüse binmektir. Alsancak'a gelmekte normalde ters bir davranış, sadece İzban çok hızlı aklında bulunsun diye söyledim. Ya da hiç karıştırma sen İzban'ı bilmeyen için zor olabilir. Sen bin güzelim Havaş'la Üçkuyular'a gel. Ordan Narldere İstihkam'a gidicem desen bile 30 kişi gösterir. İzmir çok kolay bir şehir.
üç kuyuları bende sonradan hatırladım
Havaş'la Üçkuyular servisine binmen en mantıklısı. Sakın Havaş'la Alsancak, Alsancak'tan Bornova'ya gitmek gibi birşey yapma. Narlıdere İzmir'in bir ucu Bornova diğer ucudur. Sen Bornova'ya gidersen aynı yolu geri teperek Narlıdere'ye 3 saatte ulaşırsın.
Bubble anlatayım hemen canım. Havaalanının altından İzban var hemen ona biniyorsun hop Alsancak Gar'dasın karşıya geç 554 ya da 8'e bin. Narlıdere, Güzelbahçe yazanlara binebilirsin. Güzelbahçe yazanların hepsi Narlıdere'den geçer. Narlıdere İstihkam'a gidiyorsan ben onun içinde okudum. Narlıdere Cami durağını geçtikten sonraki 2. ya da 3. durakta ineceksin. Askeriye çok büyük hangi kapısından gireceğini bilmiyorum.
merhabalar, konuyu yakından takip ediyorum ama bu konudan bahsedene henüz rastlamadım :) bi arkadaşım söyledi de kışlanın numarasından arayıp kaçıncı bölükte olduğunu söyleyip istesem olurmu acba, yani çağırırlar mı sizce ? yaptığını söylediği için aklıma geldi de 3 gün oldu konuşamadım merak ediyorum, ailesiylede konuşmamışş yardım edin lütfennn :18::18:
sağol canım benim en kısa zamanda geçsin günler gelsin artık 7 eylül ...
Kızlar içinizde İzmir'de yaşayan varmıı? :26:
kızlaaarrr, burada bi topikte de gördüm, size de tavsiye edicem,gerçi belki yapanınız vardır, ben sevgilimin ismini yazdım ve ve 155 kareye böldüm, 1den 155 e kadar yazdım baştan sona, sondan başladım üstünü çizmeye, fosforlu kalemle çiziyorum..
adı da 347. dönem şafaksayar
gerçi 158 gün şafağımız ama olsun askerlik dediğin 155 gündür
Canım linkini atar mısın?
Ben plakalara geldiğimde renksiz bir türkiye haritasını gün gün farklı renklerle boyamayı düşünüyorum
Aynı şekilde askerime de göndercem o da yapacak :)
Belki hep birlikte boyarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/552096-safak-kagidi.html
cnm harita fikri de güzelmiş
bu dediğim topikte farklı şeyler var, ben sevgilimin ismiyle yaptım güzel oldu
Aaaa bu da iyiymişşş :)
Ben de yapacağımmmmmm :)))
Buraya yazdığım zamanlarda ya mesajı atacağım an ya atar atmaz filan 3tür denk geliyor arıyor sevgilim
Gece gündüz buradayım onun da etkisi olabilir
Aradi benimki yarim saat once toren kiyafetlerini almis beyaz takim ay ne guzel yaa:) yemekler az geliyosa cok ekmek ye onla karnini doyur dedim ekmekler küf icinde dedi kiyamam ya askeriye hic iyi bakmiyi sevgililerimize
Canim buarada benimki 5. Kogusta seninki kacta?
yap canım yap, istediğin şekilde yapabilirsin, sana kalmış
ne güzel arıyo vala var burda bi keramet
bende duydum bugün 3 kez askerimin sesini, bi de gece duydum mu tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?