Valla canim askere gitmeden onceki gun goturecegini soylmisti ama bilmiyorum nabiz yoklayacak gibi..insallah goturur.cok fazla arayamazsa bile mesaj ceker ne bileyim caldirir iyyim der kapatir..insallah goturur.zaten aradiinda da bizi cok rahat birakiyorlar dedi.neredryse bisey yapmiyolarmis.egtim de bile sabah cok yormadilar diyor diger bolukler baya yukleniyolarmis.
canım bana tören 9-10 gibi demişti. 5.40 uçağıyla rahat rahat yetişirsin 1saat 15dk sürüyü sabihadan ordan da 1 saat havaşa binersin zaten şehrin merkezinde bizimkilerin eğitim yeri. Benimkinin ailesi de aynı uçağa bilet aldı güle güle gidip gelin inşallah askerlerimiz de sevinsin
bayram iznimi? herkes çıkabiiyormu?
kızlar benim eşimde gitti onun yokluğuna alışamıyorum çok zor..istanbul tuzlaya çıktı yedek subay komando olarak..şimdide ısparta eğirdire gönderiyorlarmış çok canım sıkıldı eğitimi falan bayağı zormuş...Allahım tüm askerlerimize yardımcı olsun sağ salim sağlıklı bir şeklide geri gelsinler inşallah..
kızlar benim eşimde gitti onun yokluğuna alışamıyorum çok zor..istanbul tuzlaya çıktı yedek subay komando olarak..şimdide ısparta eğirdire gönderiyorlarmış çok canım sıkıldı eğitimi falan bayağı zormuş...Allahım tüm askerlerimize yardımcı olsun sağ salim sağlıklı bir şeklide geri gelsinler inşallah..
hafta saymak daha mantıklı aslında rakamlar küçük olunca daha sempatik geliyoders çalışarak biraz vakit geçirdim.
biz hafta olarak sayıyoruz sevgilimle
3 hafta sonra acemilik bitiyor bak az kaldı dedi
hafta saymak daha mantıklı aslında rakamlar küçük olunca daha sempatik geliyo21 hafta sonra askerlik bitiyo
Allah kavuştursun canım inşallah sağ salim gelirler..
Kızlar içinizde İzmir'de yaşayan varmıı? :26:
aynen tatlım rakam küçüklüğü iyidir
bi hafta bitti sayılır işte
şu an izmirde değilim ama izmir de yaşamışlığım var
tatlım havaalanından narlıdereye nasıl gidebileceğimi biliyomusun?
hatırladığım kadarıyla havaş otobüsleri alsancağa gidiyor. ordan narlıdere ye giden eshot otobüslerine binebilirsin.
yahut yine eshot otobüsleriyle yani belediye otobüsleriyle havaalanından alsancağa, bornova ya gelip yine narlıdere araçlarına bakabilirsin.
aklıma ilk bunlar geldi
teşekkürler canımm cevap için. bide okuduğuma göre havalanından eshot otobüsleriyle üçkuyulara geçiliyomuş üç kuyulardan başka bi otobüsle 5 dk sürüyomuş. doğrumu acaba? hangisi kolay olur. inşllah kaybolmam oralarda
üçkuyular daha iyi olur bak ben onu unutmuştum.
zaten sana izmirde gideceğin kişilerde bilgi verir canım. ulaşım konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. kaybolma riski de olmaz.
Kızlar içinizde İzmir'de yaşayan varmıı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?