- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
- 358
Ben iyi değilim. Çok özledim.![]()
bende çoook özledim canım çokk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iyi değilim. Çok özledim.![]()
bugün şafağımız kaaaçç
Yavru kuzusu aradi simDi.yemek yiceklermis.ya kart alamiyolarmiscok kalabalik alamiyoruz bakicam biseyler dedi.elazig ktm yi soyledim napalim 3-4 gun yerlerde yaticaz dedi
yoksa kendi giderse de Allah korusun basina bisey gelirse yanariz askeri mahkrmede yargilanirmis..neyse cekicem yavrum napayim dedi
yemek yiyolarmis fena degil dedi.kart saniyesi bitti en son.
Yavru kuzusu aradi simDi.yemek yiceklermis.ya kart alamiyolarmiscok kalabalik alamiyoruz bakicam biseyler dedi.elazig ktm yi soyledim napalim 3-4 gun yerlerde yaticaz dedi
yoksa kendi giderse de Allah korusun basina bisey gelirse yanariz askeri mahkrmede yargilanirmis..neyse cekicem yavrum napayim dedi
yemek yiyolarmis fena degil dedi.kart saniyesi bitti en son.
Kızlar bana günler geçmiyor gibi geliyor size zaman nasıl geçiyor?
istanbul sabiha gökçen den gidicem bugün almayı düşünüyorum uçak biletini törenin saat kaçta olduğunu söyledi mi seninki?
05.40 uçağı yetişirmi acaba sabaha alsam? bi problem olursa da yanarsa yansın bilet hiç umrumda diil
Ohhh ne güzel siz konuşuyorsunuz canım haber aldıkça seviniyorum. Bizimki aramıyor.
Canim sanki bizimki cok cabuk bitiricek bu kartlari ama onu taktim kafama.sonra hic arayamazsa diye korkuyorumbi yol bulurum ben dedi ama.aksam insallah arar sevdigin insallah.bizimkinin karti bitti.bugunluk bukadardi sanirim konusmamiz.bunada sukur
Kızlar bana günler geçmiyor gibi geliyor size zaman nasıl geçiyor?
Chelzy usta birliğine telefon götürecek mi senin ki? Bizim ki götürecek o zaman biraz daha rahat olur diye düşünüyorum. Telefona falan ihtiyaç olmaz.