• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:72:merhaba kızlar...Nişanlım dün akşam aradı konuşabildik çok şükür İzmir foçada yapıyor askerliğini eğitimler başlamış çok yorgunum dedi üzüldüm ama mecbur işte yapması gerekiyor.Bayramdan sonra yeni askerler gelecekmiş bizim yemin töreni eylül sonu gibi olabilir dedi ya çok üzüldüm kendimi avutuyodum görmeme az kaldı diye off off günler geçmiyor sanki...Herkese allah sabır versin inş sağ salim dönerler..:43:

tam netin başına oturdum aşk aradı :1:
öğle yemeği yemişler boş kalmışlar hemen fırsattan istifade aramış tatlım benim
şaşırdım bende beklemiyordum hiç bu saatlerde telefon :1:
bugün sabahtan yürüyüş yapmışlar ama sevgilim dizini söyleyince o oturmuş kenarda yürümemiş :31: heralde biraz insaflı komutanları sevindim.
öyle işte bakalım akşama doğru bi daha ararım dedi

Yavru kuzusu aradi simDi.yemek yiceklermis.ya kart alamiyolarmis:( cok kalabalik alamiyoruz bakicam biseyler dedi.elazig ktm yi soyledim napalim 3-4 gun yerlerde yaticaz dedi:( yoksa kendi giderse de Allah korusun basina bisey gelirse yanariz askeri mahkrmede yargilanirmis..neyse cekicem yavrum napayim dedi:( yemek yiyolarmis fena degil dedi.kart saniyesi bitti en son.

biz akşam en son 7de konuştuk o da çok kısaydı koşu varmış kapatmak zorunda kalmştı daha aramadı bende çok özledim çok bunaldım sanki o yokken herşey üstüme üstüme geliyor herkes batıyor :(((

ben ders çalışmaya gidiyorum kızlar
inşallah sizde bir an önce konuşursunuz sevdiceklerinizle :16:

Yavru kuzusu aradi simDi.yemek yiceklermis.ya kart alamiyolarmis:( cok kalabalik alamiyoruz bakicam biseyler dedi.elazig ktm yi soyledim napalim 3-4 gun yerlerde yaticaz dedi:( yoksa kendi giderse de Allah korusun basina bisey gelirse yanariz askeri mahkrmede yargilanirmis..neyse cekicem yavrum napayim dedi:( yemek yiyolarmis fena degil dedi.kart saniyesi bitti en son.

kart alamıyorlarmıymış bu kötü oluurr :(

Ohhh ne güzel siz konuşuyorsunuz canım haber aldıkça seviniyorum. Bizimki aramıyor.

kızlar yaa çok moralim bozulduu ooffff
sevgilim yemek molasına çıkmadan önce beni aradı. bende o sırada tam yemekteydim şirkette yemek saati bi curcuna oluyo. Gürültüden sesini hiç duyamadım konuşamadık zaten çok az arayabiliyo bide böyle olunca çok moralim bozuldu ooff:43:

Son düzenleme:
istanbul sabiha gökçen den gidicem bugün almayı düşünüyorum uçak biletini törenin saat kaçta olduğunu söyledi mi seninki?
05.40 uçağı yetişirmi acaba sabaha alsam? bi problem olursa da yanarsa yansın bilet hiç umrumda diil

canım bana tören 9-10 gibi demişti. 5.40 uçağıyla rahat rahat yetişirsin 1saat 15dk sürüyü sabihadan ordan da 1 saat havaşa binersin zaten şehrin merkezinde bizimkilerin eğitim yeri. Benimkinin ailesi de aynı uçağa bilet aldı güle güle gidip gelin inşallah askerlerimiz de sevinsin ;)

Ohhh ne güzel siz konuşuyorsunuz canım haber aldıkça seviniyorum. Bizimki aramıyor.

Canim sanki bizimki cok cabuk bitiricek bu kartlari ama onu taktim kafama.sonra hic arayamazsa diye korkuyorum:( bi yol bulurum ben dedi ama.aksam insallah arar sevdigin insallah.bizimkinin karti bitti.bugunluk bukadardi sanirim konusmamiz.bunada sukur

Canim sanki bizimki cok cabuk bitiricek bu kartlari ama onu taktim kafama.sonra hic arayamazsa diye korkuyorum:( bi yol bulurum ben dedi ama.aksam insallah arar sevdigin insallah.bizimkinin karti bitti.bugunluk bukadardi sanirim konusmamiz.bunada sukur

İnşallah canım benim dün konuşamadık bugün aramaya çalışacaktır diye tahmin ediyorum bende.

Chelzy usta birliğine telefon götürecek mi senin ki? Bizim ki götürecek o zaman biraz daha rahat olur diye düşünüyorum. Telefona falan ihtiyaç olmaz.

Chelzy usta birliğine telefon götürecek mi senin ki? Bizim ki götürecek o zaman biraz daha rahat olur diye düşünüyorum. Telefona falan ihtiyaç olmaz.

Valla canim askere gitmeden onceki gun goturecegini soylmisti ama bilmiyorum nabiz yoklayacak gibi..insallah goturur.cok fazla arayamazsa bile mesaj ceker ne bileyim caldirir iyyim der kapatir..insallah goturur.zaten aradiinda da bizi cok rahat birakiyorlar dedi.neredryse bisey yapmiyolarmis.egtim de bile sabah cok yormadilar diyor diger bolukler baya yukleniyolarmis.

Back