347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tam burdaki yorumları okuyordum hadi aşkım ara ama banyoya giremicem yoksa saat 9:10 du 15 geçe girerrim neyse artık 30 da arar fiks öyle oldu dedim kendi kendime deliriyorum sandım ve bir yandan o zil sesiiii elimde telefon saniyede açtım gülerek aşkım aradı 20 dakkadan fazla konuştuk bide bana demezmi sıkıldın sennn die ne güldüm ahhh ahhh eskiden yaptığım cadılıklara ne kızıyorum

konuşurken şafak kaç aşkım dedim oda şafak sayma canım sayma sakın geçmiyo giz geçmiyo sayma hafta say o zaman daha kolay olcak dedi

bide çok konuşuyor dedim arkadan sesler geliyor diğerleri kızmıcakmı hayır kızmazlar telefonu gören yapışıyor zaten dakkalarca konuşuyolar ki herkes bir çıkış yolu arıyor dedi

arkadaşlarım diyorki bu deli gibi sevdiğin adam gibi bizde asker yolu bekledik evlenince hiçbişi yapmıyolar bırak ezilsin yapsın yürüsün ayakalrıda su toplasın ilerde anlıcaksın giz bizde senin gibiydik hırpalama kendini diyolar ama yaşamadan göremicem o naparsa kabulümdür çok aşığım ne edem içim cız ediyor mal gibi kaldım bana diyoki sen bensiz ben hem sensiz hem ailemsiz kaldım yazık günah hepsine yaaaaa

bugün 3 oldu dün 4 kez konuşmuştum ama bugün daha iyi oldu çünkü hem sabah hem öğlen hem şimdi dün ise 16:30 ve 21:30 du konuşma bugün daha az ve daha iyi oldu acı verici değildi bugünkü

Bizimkiler temizliyomus oyle mi? Aradimi abin canim? Bizimki hala aramadi

anlaşılan abimlerin koğuşu çalıştırıyorlar hep dün bulaşıktı bugün temizlik. birde diyorki tencereler masa kadar büyükmüş,onları banyo fırçasıyla temizlemişler. abim de iğrenmiş yemiyormuş hiç pek nazlı

Tripliii canim konusurken bide bingole gitme olayini konustukta.sanirim bunlari elazig ktm de toplayacaklarmis.arastirdim okudum hic guzel seyler yazilmiyor.toplama kampiymis topluca bingole goturmek icin ama rezil bi yermis.sen sorabilirmisin yarin konustugunda nasil yapicakmis diye bingole gidis icin.okurken yorumlari boguldum resmen

Evet canım biliyorum hepsini, bende okudum. Millet ktm'ye uğramadan direkt geçmek istiyor hep ama suçmuş sanırım yakalanırlarsa başları belaya girebilirmiş. Artık ne olması gerekiyorsa o zaman öyle yapacaklar. Ktm'lerde boşa değil, başlarına bir şey gelmesin diye. Orda topluyorlar sonra helikopterle falan götürüyorlar. Doğuda yollar tehlikeli çünkü. Allahım hepsini korusun. Ben telefonda konuşmayacağım bunları, yemin törenine gittiğimizde soracağım önemli şeyleri.

Bu arada seninki izin kullanacak mı? Kullanmayacaksa ki yol izni verecekler muhtemelen direkt geçecekler ordan.

Son düzenleme:
Canim birde siyah sapka takiyolarmis. Bizimkilerin bot giymemesine cok seviniyorum. Biz de biraz once konustuk mutfaga geri dondu sanirim bulasik sirasi onlardaymis. Ne isler var bu askeriyede cok garip bir duzen gercekten :s

benimki ilk gün yemekhanedeymiş çok zor diyor orda olmak.
sevgilimde menisküs var yanında dizliğini götürmüştü takmasını problem etmemişler ona sevindim. spor ayakkabı olayı çok iyi olmuş. botlar kesin ayaklarının pestilini çıkarırdı. zaten bi denizcilerde yokmuş postallar.

umut fakirin ekmeğiymiş bu saat oldu hala bekliyorum belkim arar die ama yok evde curcunaydı iftar için misafirler kimseyle ilgilenemedim içim buruk canım acıyo insan 2 sn bile fırsat yaratamazmıki offf hüngür hüngür ağlıyasım varrrrrr

Son düzenleme:
beni de artık gündüz arıyor. öyle günde 4-5 kere aramam bu ortama alışmalıyım diyor.
sesini duyuyorum ya o bana yetiyor zaten.
bi haftayı devircez kızlar şaka maka geçiyor vakit

Yorumlari okudum moralim bozuldu cok.iskenceden betermis...
Bir turlu karar veremedi muhtemelen kullanacak yol izni.cunku bana hep ya 16 ya 17sine bilet bak diyor.hic istemiyorum gitsin ktm denen yere.koskoca bi handa yerde yada pis yataklarda 3-4 gun kalmasini istemiyorum

Biz de bugün çok az konuşabildik
Zaten dün söylemişti belki yarın arayamam diye ama aradı yine de sağolsun
Çok azıcık konuşabildik kartında çok az kalmış,kartlarının bugün gelmesi gerekiyormuş ama gelmemiş

Bi de o ankesör olayını sordum,dedi ki bi kaç tane ankesör öyle aramalı oluyormuş
Onlar da çok dolu oluyormuş
Aslında genel olarak ankesör çokmuş ama hep bozukmuş
Çalışan 4-5 taneymiş

Yine de bi deneyelim 2-3 dakika orada bekle ama olmazsa arayamazsın kapattıktan sonra allaha emanet ol filan diyip kapattık
Denedim 3-4 defa,çalıyor ama demek ki orada çalmıyor
En sonuncusunda böyle cızır cızır sesler vardı aramadan sonra
Bi ses çıkmadı kapattım
Öyle yani

kızlarrr 128 sayfayı okuyupta geldim buraya..
1 haftadır çektiklerimi o kadar güzel anlatmışsınız ki ben daha iyisini anlatamazdım.
ayın 11inde uğurladım askerimi iskenderuna , aynı gün onu uçağa bindirdikten yarım saat sonra KPSS sonuçları açıklandı
o gün hem sevinçten hem üzüntüden saatlerce ağladım belki. teslim oldugu günün akşamı aradı hemen iyiyim merak etme
sadece çok sıcak dedi. 4 gündür de günde 2 defa arıyor çok şükür ki çok rahatmış çok iyiymiş. o beni sakinleştirdi hep telefonda.
yüzbaşı postası olmuş bazı günler bütün gün oturuyomuş ofiste klimanın altında. yine de ayrılık çok zor, istediğim zaman sesini duyamamak,
mesaj yazamamak çok zor. Umarım bu 5 ay çok hızlı geçer de bir an önce kavuşuruz denizcilerimize ...

Canim aramiza hosgeldin hepimizin yasadiklari ayni oyuzden burdam destek aliyoruz birbirimizi teselli ediyoruz tek basina beklemek cok zor. Buarada benim askerim de İskenderunda :)

yine film izleyip ona mesaj attım 'seni çok seviyorum' diye
sonra yine fark ettim ki telefonu bende

İskenderun,karaman,izmir :)
Ne güzel çoğunuzun askeri aynı yerde :)
Bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş

Biz bugün az konuştuk ondan mıdır nedir içim titriyor
İlk günkü kadar değil tabi ama az önce dizi izliyordum netten felaket bi ağlama geldi içimi çeke çeke ağlamak istedim
Bir iki döktürüp susuyorum,uzun dönem ve çok daha zor şartlarda asker yari olanları düşününce
Ama yine de çok zor geliyor:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…