evettt hepsini okuyum dedim 151 i görünce çokk sevindimmm, ben bugüb 153 sayıyordummmm, allahım nasıl geçicek o 153 günn, bakıyorumda şafağı daha fazla olanlar varr, insan şükrediyor fakat, yinede bi garip oluyoo ?? senindemi kısa dönem ağustos
kızlar ben yemin törenine gidemiyorum çok mutsuzumm
Bizimkiler temizliyomus oyle mi? Aradimi abin canim? Bizimki hala aramadi
al benden de aynı dert biz bide 2 gün yol izni bekliyorduk onuda vermediler
ben izinde alamıycam yemin töreni için
Tripliii canim konusurken bide bingole gitme olayini konustukta.sanirim bunlari elazig ktm de toplayacaklarmis.arastirdim okudum hic guzel seyler yazilmiyor.toplama kampiymis topluca bingole goturmek icin ama rezil bi yermis.sen sorabilirmisin yarin konustugunda nasil yapicakmis diye bingole gidis icin.okurken yorumlari boguldum resmen
Canim birde siyah sapka takiyolarmis. Bizimkilerin bot giymemesine cok seviniyorum. Biz de biraz once konustuk mutfaga geri dondu sanirim bulasik sirasi onlardaymis. Ne isler var bu askeriyede cok garip bir duzen gercekten :s
Evet canım biliyorum hepsini, bende okudum. Millet ktm'ye uğramadan direkt geçmek istiyor hep ama suçmuş sanırım yakalanırlarsa başları belaya girebilirmiş. Artık ne olması gerekiyorsa o zaman öyle yapacaklar. Ktm'lerde boşa değil, başlarına bir şey gelmesin diye. Orda topluyorlar sonra helikopterle falan götürüyorlar. Doğuda yollar tehlikeli çünkü. Allahım hepsini korusun. Ben telefonda konuşmayacağım bunları, yemin törenine gittiğimizde soracağım önemli şeyleri.
Bu arada seninki izin kullanacak mı? Kullanmayacaksa ki yol izni verecekler muhtemelen direkt geçecekler ordan.
kızlarrr 128 sayfayı okuyupta geldim buraya..
1 haftadır çektiklerimi o kadar güzel anlatmışsınız ki ben daha iyisini anlatamazdım.
ayın 11inde uğurladım askerimi iskenderuna , aynı gün onu uçağa bindirdikten yarım saat sonra KPSS sonuçları açıklandı
o gün hem sevinçten hem üzüntüden saatlerce ağladım belki. teslim oldugu günün akşamı aradı hemen iyiyim merak etme
sadece çok sıcak dedi. 4 gündür de günde 2 defa arıyor çok şükür ki çok rahatmış çok iyiymiş. o beni sakinleştirdi hep telefonda.
yüzbaşı postası olmuş bazı günler bütün gün oturuyomuş ofiste klimanın altında. yine de ayrılık çok zor, istediğim zaman sesini duyamamak,
mesaj yazamamak çok zor. Umarım bu 5 ay çok hızlı geçer de bir an önce kavuşuruz denizcilerimize ...
yine film izleyip ona mesaj attım 'seni çok seviyorum' diye
sonra yine fark ettim ki telefonu bende
bende durup durup msj atıyorum iletilir mi bilmem:)
ama yarın bayram iznine çıkıo inş 4 gün bol bol konşp msjlaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?